Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 17. září 2012 ve 23:28® Scanix
Scanix

Neslo by udelat neco s Editace fotoalba, pokazde, kdyz se snazim posunout fotku nice ci vzhuru, tak to skoci az nakonec a navic to rozhaze jine fotky. Nove vlozene se pak pridavaji kamsi nahodne, v podstate se neda poradi fotek rozumne srovnat. Proste ocislovani by bylo efektivnejsi pripadne posun o jednu nize ci nakonec bez ovlivneni dalsich fotek. Dekuji

Pondělí 17. září 2012 ve 23:24® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Skoro po tydnu u vody, opet jsem se dostal k vode az po 20h, ale i presto jsem doufal v peknou rybku, ostatne doufam vzdy :-) Prislo nekolik candatku na gumku, ale v tech velikostech me moc neoslovavali a tak jsem zkusil sumika. Bohuzel se zadny zazrak nekonal a byl jsem rad, ze jsem se dockal alespon tloustika a sticky uz skoro pri zaviracce. Holt neni kazdy den posviceni, tak snad priste to bude veselejsi ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50587.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50588.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 15. září 2012 ve 12:18® Scanix
    Scanix

spike> vcetne hanacke vodky, clovece, asi bych odstoupil :-)

Pátek 14. září 2012 ve 22:02® Scanix
    Scanix

mvincik> ja porad, skoro :-)

Pátek 14. září 2012 ve 20:45® Scanix
    Scanix

No zitra jdu na svatbu, jsem zvedav, jak moc se tam bude nalevat a co ;-)

Tento příspěvek byl editován 14.9.2012 20:46:13 uživatelem Scanix.
    Pátek 14. září 2012 ve 12:08® Scanix
    Scanix

David Havlíček> ja vytah jen jedineho cca 90 za ocas :-) Ryba je to divna a ulovek vicemene nahodny…

Pátek 14. září 2012 v 11:48® Scanix
    Scanix

David Havlíček> slusne selatko :-)

Středa 12. září 2012 ve 21:50® Scanix
    Scanix

char> pekna doubleta :-)

Středa 12. září 2012 v 11:55® Scanix
    Scanix

osprey> to je fakt :-)

Středa 12. září 2012 v 11:47® Scanix
    Scanix

osprey> je to asi rozumne…nekdo by si s tim narval mrazak treba :-)

Středa 12. září 2012 v 11:38® Scanix
    Scanix

osprey> ty jsi ty houby nezmasaril, no tak aspon potesi nekoho jineho, takovej chyt a pust v houbarine ;-)

Středa 12. září 2012 v 8:55® Scanix
    Scanix

osprey> aha, v pohode, jen jsem byl zvedavej ;-)

Středa 12. září 2012 v 0:35® Scanix
    Scanix

osprey> tak to nebudu zdrzovat, jdu do pelechu…dobrou ;-)

Středa 12. září 2012 v 0:31® Scanix
    Scanix

osprey> jj, tak jsem to myslel…

Úterý 11. září 2012 ve 23:56® Scanix
    Scanix

osprey> to mas pravdu…vlastne v obojim, taky jsem kdysi objizdel vse kolmo, ale s rostoucim tlakem a s novymi obzory se motorizace tlaci vyrazne do popredi…problem je, ze pak to caste popojizdeni vyrazne prinasi tlak na rodinny rozpocet a to ja treba nejezdim nikam moc daleko…kdyz pak musis, chces, tak je to asi o to markatnejsi…

Úterý 11. září 2012 ve 23:50® Scanix
    Scanix

Mam dotaz, jak vubec dopadla tato soutez, termin je uz pryc a jmena vyhercu chybi :-) http://www.chytej.cz/…lovu-bolenu/

Úterý 11. září 2012 ve 23:46® Scanix
    Scanix

osprey> jj, jen okrajove si to dovedu predstavit…tak je vice podobnych zazitku…me holt bude muset stacit, ze me obcas nekdo sveze ;-)

Úterý 11. září 2012 ve 23:39® Scanix
    Scanix

osprey> Miro, pekne fotky, vcetne hub, zrejme ten kajak ma neco do sebe, musi to byt parada…

Úterý 11. září 2012 ve 23:38® Scanix
    Scanix

kubas> Diky, fakt potesil, v zari jsem jich tedy nikdy moc uz nepochytal a pozdeji snad jen jednoho listopadoveho nahodaka vloni :-)

Úterý 11. září 2012 ve 23:17® Scanix
    Scanix
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes rano pred praci jsem vyrazil na chvilicku pozdravit vzacnou navstevu a kamarada…chvili jsme pochytali a i nejake rybky se ukazaly…za me to bylo par bolenu, jesenu a candatek, klasicky dve peknejsi ryby spadly, uz zacinam byt z tech BL hacku trosku nervni :-) Dle vyjadreni kolegy to bylo dobre i pote, co jsem jej zanechal o samote a spechal do prace. Zaberu mel pry dost a i peknejsi rybky povesil na prut, tak ma aspon dalsi duvod se brzy ukazat ;-) Vecer po navratu z rodinne navstevy se zacinala rysovat vize, ze zena bude sledovat Ruzovku, tak me napadlo si na chvilku odskocit a v pul devate jsem pospichal k vode jen s vlacakem v ruce :-) Bylo to na chvilku, ale dobre jsem udelal, kdyz uz se cas lovu hodne kratil, prisel paradni zaber a ryba pekne bojovala, az jsem si myslel na osobacek. Ten sice nepadl, ale i tak mi zarijovy pekne vypaseny sumik udelal radost ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50477.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50478.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.