Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 10. září 2012 ve 21:48® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vecer zkouska s gumkami a snaha ulovit nejakeho candatka. Neco se povedlo, par bolinku, okounku, jedna kudla a slusnej pocet candatku…Bohuzel zadnej z nich nedosahoval fotitelnych rozmeru, jedina slusnejsi rybka se po par sekundach vypla, tak alespon to trosku kousalo vcetne komaru
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. září 2012 ve 23:27® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaDová> Pridavam se ke gratulantum, jsou to kluci sikovni teda
- Sobota 8. září 2012 ve 21:27® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes uz jsem k vode na chvilku „musel“ zabehnout, par dni mi to povinnosti nedovolily. Odpoledni lov mi prinesl velky pocet bolenu, nekolik jesenu a pet stik, z toho jedna neco pres 70cm, ale fotit se odmitla a pri pokusu ji zabrat fotoaparatem se vypla. Jeste jedna peknejsi stika mi ukousla gumku a jedna fakt tezka ryba se po par minutach nerozhodneho souboje vypla, uklidnuju se tim, ze to byl kapr za sako
Bylo to fajn a snad se brzy zase dostanu znovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. září 2012 v 18:52® Scanix
mvincik> zdar draku, uz nafukujes boaty?
- Čtvrtek 6. září 2012 v 9:41® Scanix
mvincik> tak tedy velka gratulace, clovek si oddechne co
- Středa 5. září 2012 ve 23:00® Scanix
mvincik> uz mas hotovo, to mam gratulovat?
- Středa 5. září 2012 ve 22:59® Scanix
Raf> pekne, aspon nekomu se dari ty prezrane oukleje nejak oblbnout
- Úterý 4. září 2012 ve 21:35® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.-4.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Vcera s kolegou, dnes sam jen na chvilicku vecer neco poskadlit. Vcera jsem lapil 2 candosky, bolinka, 2 mi to netrefili na hladine a jedna rybka spadla. Kolega bez kontaktu cisty prustrel. Dnes jsem pridal 3 candosky a 2 spadle lepsi rybky, tezko odhadovat, ale srdce se mi pri te jedne pekne rozbusilo, ale zahy se rybka vypla…
Tento příspěvek byl editován 4.9.2012 21:37:12 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2012 ve 23:23® Scanix
BlueShark> uz jsem to psal do sms, gratulace velika k malemu boruvkovi
- Neděle 2. září 2012 ve 22:59® Scanix
osprey> to vazne zamrzi
- Neděle 2. září 2012 v 16:00® Scanix
mistrvavra> to opravdu premerujes vsechny ty pidiryby? Mimochodem to drzeni potocacka za celist neni zrovna moc setrne, foto a vyhackovani ve vode by si zaslouzil vice…
- Sobota 1. září 2012 ve 20:50® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Prvni zarijove odpoledne jsem se svezl s kolegou v lodi. Jeli jsme zatrollovat, ale bylo z toho spis trotlovani, spojene s par (ne)humornymi momenty, jako ze se s karabiny rozepla a uvolnila kotva takovym zpusobem, ze by to lepe nesundal ani David Copperfield. Podarilo se lapit i par rybek, d tlousti a tri sebevrazedne sticky, jedna kolegy na gumku pri pokusu o candose byla uz celkem pekna. Ja jsem candose zatnul, zrejme lepsi oddil, ale z neznameho duvodu presknul forpas z monofilu v tahu, je to skoda, ze jsem jej ani nezahledl, Kolegovi jeden taky spadl. Cestou jsme mrkli na ligu LRU plavane, ale ani chlapcum to tentokrat vubec nebralo. Holt se rybkam nechtelo, ale bylo to u vody fajn…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. září 2012 ve 12:12® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
Jinak mame zari a tak jsem ukoncil srpnove album, neco se povedlo, i kdyz to vetsinou nebyli zadni velikani, uvidime, co prinese zarijovy lov
http://www.chytej.cz/…rivlac-2012/
- Sobota 1. září 2012 v 11:45® Scanix
mvincik> nebyl jsem nikde, ani dnes, nejak to nevyslo…mozna odpol zajdu, ale voda az tak kalna neni, navic ji tece malo a je kosa, nevidim moc sanci, alespon u nas ne.
- Pátek 31. srpna 2012 ve 20:17® Scanix
Tak co nejake novinky ze srazu
Tento příspěvek byl editován 31.8.2012 20:17:51 uživatelem Scanix. - Pátek 31. srpna 2012 ve 13:17® Scanix
opsprey> fakt pekne fotky, mimochode, cim to fotis?
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:46® Scanix
Raf> no, to ti verim, tuhle jsem jel pres Prahu a myslel, ze me rohne, byl patek, co vic si prat
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:21® Scanix
HaDová> tady uz solidne leje a bouri
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:16® Scanix
osprey> je mi jasny, ze to vsude neni tak „snadne“, no ono to nejde taky zdaleka vzdy, hlavne mnohdy ani nevis, ze tam ty ryby jsou a trenink dostavaji nejenom ode me, je tu proste tlak…nekdy se jiste stavim, ale nevim, zda na boleny, spis to tak omrknout a poklabosit s prutem v ruce
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:13® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Podvecer s kolegou jako obvykle. Bolenum se vubec nechtelo, vlastne zadnym rybam, asi uz reagovaly na blizici se zmenu pocasi, ackoliv se pocasi jevilo hezky. Ja dnes lapl jen mensiho boldu, ktery mi pri vyhackovani vrazil trojhak do dvou prstu a snazil se pri tom stale uplavat, coz bylo fakt „prijemne“
Nastesti zamackle potihroty mi velice usnadnily vlastni osvobozeni
Pozdeji za sera mi prisel jeste candosek. Kolega mel stejne duo + okyse a haluzacky podoustev za utrzene krmitko srkacky
Jeste pri bolenovacce jsem zaprahl rybu, ktera se nejprve jevila mensi, pak dala otocku proti proudu a ja nedokazal brzdit, kratce na to se vypla a nastraha prelomena a hak vyhnutej, tezko rict, zda to byl sumik ci fakt velkej bolen, ale ted uz to nedozvim, tak snad priste
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.