Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:59® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mvincik> Mira pise pravdu, dnes mi treba ryba zlomila thrill, bez sance ji ubrzdit, ale skoro mozna to byl sum, i kdyz kdo vi, nejdrive to jen kleplo a jelo to ke me, pak ztezklo a vyrazilo proti proudu a pri dalsi otocce, kdy se ryba tocila zase po vode to povolilo, jeden hacek vyhlej a thrill zlomenej, holt smolik
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:56® Scanix
osprey> ja vim, ty mas taky jinou kadenci a kdyz uz jdes, tak si to chces uzit. Neni to spatne a dava to moznost vyrazit i o kus dale.
Ja jsem rad, ze se dostanu na tu chvilku, no mam to pak obehany kolem baraku hlavne a nekdy ty „jine“ reviry lakaji no
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 21:50® Scanix
Raf> no takovy rezim mam i ja, casto a kratce, me to vyhovuje, doma se to celkem toleruje, v ramci moznosti, takze aspon jsi dalsim dukazem, ze to jde. At se vam vsem dari a rostete do zdravi a za chvili budes mit na rybach treba pomocnici
- Čtvrtek 30. srpna 2012 v 16:21® Scanix
Raf> diky, vsak ono se to povede, problem je, ze ja nenosim podberak a casto mam zamacknutej protihrot, coz se u te vetsi ryby obcas vymsti…kazdopadne na dosah ruky jsem tu rybu mel a ryby 67–69 jsem letos taky nejake lapil, ale dva moji kolegove si zvedli osobacek alespon na 77 a 76, takze trosku toho ryb.stesti a bude. Letos jsem tech ryb.nezdaru mel dost, snad alespon doma to bude o to stastnejsi a veselejsi. Mimochodem, jak zvladate novy prirustek, uz jste se zabehli, kdyz jezdis na rybky
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 13:43® Scanix
Raf> Peknej bolda, ja jsem letos zadneho pres 70 z vody nevyndal a ze jsem jich na prute par mel, i rybky urco nad 80, jenze ten zaver mi nejak nevychazi
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 12:27® Scanix
mvincik> uz treba proto, ze se da snadno overit, co se do te vody sype, kdyz u toho nekdo je, on papir snese vsechno. Ale jinak mas pravdu, vedlo by to k tomu, ze by lovci lezli k vode podle vysazovaciho kalendare
- Čtvrtek 30. srpna 2012 v 11:42® Scanix
mvincik> no ja musim rict, ze jsem u vody casto, sice asi mimo prac.dobu, ale v zivote jsem u nas nevidel nebo neslysel, ze by se vysazoval, max kapry do nadjezi pri podzimnich vylovech. Jedine, co jsem zazil je vysazovani na P a to jen proto, ze jsem o tom vedel a sel se mrknout
- Čtvrtek 30. srpna 2012 v 11:22® Scanix
mvincik> taky jsem slysel pribeh o jednom lovci, co umel tak precist ryby, ze pokazde nachytal a poznal, kam splavaly ty vysazene ryby. Ve skutecnosti jen vzdy registroval motor auta, co rozvazelo granulace a pak jen pozoroval. Tusim, ze se nekde prokec v hospode a jeho god-like rybarske umeni bylo razem objasneno
- Čtvrtek 30. srpna 2012 v 11:20® Scanix
mvincik> jaky video mas na myslis, jako ze film nejakej?
Btw. nemas se ucit na statnice, to uz rovnou muzeme dat tu boatovacku
- Čtvrtek 30. srpna 2012 v 11:07® Scanix
mvincik> proste nevim, kam je pak z tech sadek vozi
)
- Čtvrtek 30. srpna 2012 v 11:05® Scanix
mvincik> vetsinou k vode…ale ze zkusenosti vim, ze urcita mista jsou dobra jen v urcitem obdobi, bohuzel byva dost kratke a zatim nevim, kde ty ryby jsou pak…hledam leta a prd
- Čtvrtek 30. srpna 2012 v 9:34® Scanix
- Diskuze: Diskuze s adminy
Ahoj, vsiml jsem si, ze v novejsich albech se spatne pocitaji komentare, resp. v tech novejsich se nove komentare nezapocitavaji do poctu v prehledu alb viz http://www.chytej.cz/ma_fotoalba/ Napr. v poslednim albu vidim pocet 2, ale ve skutecnosti je komentaru uz 5. Dekuji
- Středa 29. srpna 2012 ve 23:04® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuzeskwor> no tak si to koukej pripomenout…bud rad, ze jedes do Svedska a ne do UK
- Středa 29. srpna 2012 ve 22:45® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes to byl takovy trojboj, rano pred praci s kolegou M… a dalsim partakem jsem si strelil zero, odpoledne po praci jsem si pak spravil chut chvilkovym lovem bolenu a vecer jsem vyrazil opet s kolegou M… a povedli se nam nejaka „cecka“ a kolega opet exceloval peknou rybou. V nejlepsim se se mnou utrhl breh a ja zahucel do vody obema nohama, takze jsme to uz pak moc neprotahovali. I pres mokre boty a nohy to byl opet fajn vecer
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. srpna 2012 ve 14:43® Scanix
skwor> si poradis, svedky odchytis cestou, v McDoldech jsou casto pekny, ne jako ty vyzrany holky u nas
- Středa 29. srpna 2012 ve 13:30® Scanix
osprey> no jo, ja jsem pokazde z pekne ryby tak vyklepanej, ze stejne poradne nevim, co delam
Nejak to dopadne a nebo ne, tak drzim palce, at to zvladnes, az to prijde.
- Středa 29. srpna 2012 ve 13:29® Scanix
skwor> uzivej svedskou trojku
- Středa 29. srpna 2012 ve 12:27® Scanix
osprey> no gaf by byl pak asi na miste, takoveho tunaka nevim nevim
- Středa 29. srpna 2012 v 11:24® Scanix
osprey> jinak jsem nejakoho tveho 80+ zaregistroval a verim, ze jsi zaprah i vetsi, takove ryby jsou, jen to neni tak snadne jak ty mensi
- Středa 29. srpna 2012 v 11:23® Scanix
osprey> jj, mame asi podobnou zkusenost, bohuzel, ja nebyl uspesny ani v jednom z pripadu a vzdy vyhrala ryba, ale jednou to treba bude naopak. Uz jsem si rikal, jestli delam dobre s temi zamacknutymi protihroty, ale delam, preci jen je dost tech mensich, kterym se poroste lepe s mene potrhanou papulou