Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 29. srpna 2012 v 11:06® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
osprey> jasne, porad je jich tady celkem dost a nestaci se vsichni potrenovat, nicmene velikostne jsou zajimavejsi mista, bohuzel, ty vetsi ryby, nebo spis bohudik, se nedaji tak snad lapit
(mmam na mysli ryby 75+)
- Středa 29. srpna 2012 v 10:26® Scanix
Bigpista> opet te muzu uklidnit, parkrat jsem to letos zazil. Jednou me vzal dokocne kamarad na jedno misto na Orliku, tak zivo jsem roky nevidel, ryby giga rozmeru, ale byl jsem uplne lichej, to je holt zivot
- Středa 29. srpna 2012 v 9:41® Scanix
Bigpista> z toho si nic nedelej, ja byl natesenej ze vcerejska, tak jsem mrknul brzo rano pred praci a krome par drbancu cistej prustrel, jen aby bylo jasno
- Úterý 28. srpna 2012 ve 23:09® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s kolegou M… a opet jen na chvilku v podvecer a bylo to dobre. Nejprve jsme zasli na boleny, brali mensi, ale bylo jich dost a pripletl se mezi ne i jesen a pekny cejn za sako. Pote presun a pokus o candata a oni se fakt povedli, fakt prekvapeni. Skoda, ze kolegovi dve vetsi ryby spadly. Toho mensiho jsem mu pomohl vylovit a vyfotil i tak mu do 70ti moc nechybelo. Me brali spis ti mensi, ale cca 60 bylo taky fajn
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. srpna 2012 ve 21:20® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 27.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem opravdu necekal zadne hody, podminky podebne jako vcera, jen voda stale klesala. Aktivita na hladine miziva, ani beloba se moc neukazovala. Presto jsem zatnul nekolik a vytahle druhove pestrejsi menu ve slozeni stika, tloust, candat. Doufal jsem lehce v suma, ale byli jsme jen na chvili a tak nezustali na nocni lov. Kolega bohuzel bez ryby. Snad se jeste nejaky povede, alespon o neco candos udelal radost a ja zase odolal myslence jej sezrat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. srpna 2012 ve 21:32® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes v podvecer jsem vyrazil na cca hodku s kolegou M… jen s par wobiky a gumkami v kapse. Potkali nekolik lovcu, kteri se nam sverili, ze to dnes proste nejde a dokonce i rybickari byli pry bez zaberu a to nevestilo nic dobreho, stejne tak jako pocasi a prechazeji fronta. Predpoklad se tedy potvrdil, me od zera zachranil candatek, kolega si to zero vychutnal do konce, no alespon jsme prijemne poklabosili a na chvilku se vyvetrali. Holt i takove lovy k rybarine patri, alespon to cloveka motivuje to zkusit priste a snazit se lepe
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. srpna 2012 v 0:44® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s prateli opet na rybach. Dali jsme do toho maximum, snazili se opravdu zachytat, ale nebylo to zdaleka takove, jake jsme si to prali, zejmena diky pocasi a sumcimu pustu. Kolega Iza take nevericne koukal, kdyz mu jerka na 20kg lanku a silne pletence misto sumce sbalil bolen. Pochytali jsme v souctu ryb hodne, ale zadnou, ktera by nejak vycnivala z prumeru a uz vubec ne nejakeho sumika, na ktere jsme meli spadeno. Me potesil alespon pekny jesen, dalsi slusny uthrillovany tloust a konecne i prvni letosni ryba na popa. Ale bavili me vlastne i ti ostatni boleni, jeseni a stiky
Tento příspěvek byl editován 26.8.2012 00:47:17 uživatelem Scanix.Nas druhy nocni lov tak skoncil ve trech bez jedineho zaberu. I tak to byl paradni den s prateli a kopou srandy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. srpna 2012 v 0:55® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes navecer jsem vyrazil k vode napred, nez dorazi kamaradi a vyzkousime sumiky…V osvezujicim desti se mi povedl nejprve maly candatek, pak pekna stika (viz foto vc. pousteni) a jedna o neco mensi. Dalsi ryba spadla. S prateli jsme se povenovali sumikum, ale ti vubec nespolupracovali, jednomu kolegovi jedna ryba spadla a me take jedna kratce po zaseku a par dalsich kontatku jsme uz nezuzitkovali. Tak snad zitra
Tento příspěvek byl editován 25.8.2012 00:56:30 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 14:14® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> solidni okounovacka…tak jeste ty pulce a muzes byt rad, ze jsi zustal na vikend doma
- Úterý 21. srpna 2012 ve 21:16® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 21.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Chvilka odpoledne po praci prinesla par stik co si vyslapli na 19cm jerk a jelce „rychlika“
Boleni se nekonali, ani naznak. Povedla se zatnout i peknejsi ryba typu "vazka se rozjela
", ktrera mi volne dojela napric rekou a tam se vypla. BL hacky na mensim wobu tentokrat zamrzely, ale to uz tak byva, hlavne vim, ze tam jsou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. srpna 2012 v 15:15® Scanix
David Havlíček> jinak Vaclav psal, ze byl na HaDech ne na HlaDech
- Úterý 21. srpna 2012 v 15:13® Scanix
David Havlíček> taky mi prislo, ze jsi si minule neprivez ani svacinu
Kdy to zopakneme?
- Úterý 21. srpna 2012 v 15:04® Scanix
David Havlíček> no viz Z lovu, jsem rad, ze jsi v poradku, nebot Vaclav III. ti jde po krku
Tento příspěvek byl editován 21.8.2012 15:04:42 uživatelem Scanix. - Úterý 21. srpna 2012 v 11:10® Scanix
mvincik> jako asi jo…Iza je perfektni partak, nezklame v nicem a mame to vyzkouseny jet nonstop
- Úterý 21. srpna 2012 v 10:37® Scanix
mvincik> no je to otazka, zalezi jak moc vazne to Iza pojme, minule jsme teda na disco nesli a fakt jsme lovili a skutecne krev tekla
- Úterý 21. srpna 2012 v 10:12® Scanix
sethy> jasne, jak pises, neni vsem dnum konec…snad uz taky zlomis to prokleti tveho oboru…
- Úterý 21. srpna 2012 v 10:11® Scanix
mvincik> soustredeni
- Pondělí 20. srpna 2012 ve 22:16® Scanix
sethy> jj
- Pondělí 20. srpna 2012 ve 21:42® Scanix
sethy> no zkus to jeste zlomit, rad te zase uvidim
- Pondělí 20. srpna 2012 ve 21:40® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 19.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po tydenni dovce bez prutu jsem vcera vyrazil pln ocekavani na nocni lov. Bohuzel me ocekavani bylo vetsi jak realna aktivita ryb a tak me od zera zachranil tloust 45+, na sumcak fakt boj
Skoda, ze mi spadl pekny candos a dva zabery jsem nezuzitkoval. Tak snad priste se povede uz neco lepsiho…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.