Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 20. srpna 2012 ve 21:07® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sethy> velka skoda, ale chapu, budes tedy vyrazne chybet, ale treba se do zimy jeste neco ziscenuje
- Pondělí 20. srpna 2012 ve 20:21® Scanix
sethy> a co, budes moct dorazit?
- Pondělí 20. srpna 2012 ve 13:51® Scanix
David Havlíček> jak bylo na dovce, nebo jeste jsi? Btw. koukal jsem na TV Nova, jak vam sypou mrtve oukleje z Jordanu do Luznice
Jinak se obavam, ze tou elektrikou to takhle napusteny moc neodlovi, schvalne jsem si zajel cestou z dovci okolo a vody porad dost…
- Pondělí 20. srpna 2012 ve 13:22® Scanix
Bigpista>
- Pondělí 20. srpna 2012 ve 13:12® Scanix
Bigpista> prvni fotka je stejna ryba, co ta druha, je to spis pro to foto…v te ciste vode to muselo byt pekne podivani pri boji…jsi hodne blizko, v podstate ke vsem tvym tipum pridej 2cm, ryby merily 110 a 82.
- Pondělí 20. srpna 2012 ve 13:10® Scanix
kubas> nejsi daleko od pravdy, on kolega je celkem chachar, takhle v jeho rukach vypada bolen 72
- Pondělí 20. srpna 2012 ve 13:00® Scanix
Kdyz jsme u stik, tak mi kolega zijici v Irsku poslal fotky z jeho prvniho lovu z lodi
Zkuste si tipnout, kolik maji ty stiky, za chvili vam dam presne miry.
- Středa 15. srpna 2012 ve 12:10® Scanix
mvincik> ty uz jsi doma z dovci?
- Sobota 11. srpna 2012 ve 21:35® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes opravdu jen na chvilicku za barak, vzhledem k pocasi jsem nic extra necekal a bylo to take tak. Par kudlicek a okounku jsem presto vyskadlil a bylo to fajn…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. srpna 2012 v 19:57® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Ranni lov ve trech byl o velkem poctu ryb a nektere byly i opravdu pekne. S kolegy jsme pochytali velke mnozstvi bolenu, partu jesenu, nejakeho tlouste a i candati se ukazali a k tomu i jeden pekny okoun. Bohuzel krome bolenu byly rybky spise z katagorie mensich az malych a tudiz je nemelo smysl fotodokumentovat. Takze pro dokresleni atmosfery jen vycerpany lovec, kteremu pred tim spadnul bolda z kategorie „osobak“
, tak snad priste…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 22:07® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Vecerni lov s kolegou M… a snaha potkat candata na jinem miste sklouza opet k lovu bolenu, kteri brali gumky i jine siditka celkem dobre. Alespon neco se povedlo, skoda jen, ze ti vetsi se s nami nebavili a ja jsem navic minus dalsi dva woblery…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. srpna 2012 ve 22:30® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Voda opadla, je vyrazne cistejsi a oukleje na hladine, tam kde maji presne byt. Vyrazil jsem na candaty, kteri ovsem nebyli tam, kde jsem je za sera cekal. Namisto toho jsem zaprahl nejprve kapra lysce okolo 60ti za prdel, ktery se zahy vyrizl. Pote se povesil zrejme jeste jeden ci nejaky tezsi dravec jen uderil do nastrahy. Uz tarka za tmy prisly dve kudly a za uplne tmy pak nefotogenni tloustik. Vice jsem za jeden a pul hodky nevymodlil, ptam se jen, kdepak ti lonsti candati jsou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. srpna 2012 v 10:31® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
osprey> ja to myslel jinak, zrejme si praci nejak planujes a holt nestastne vuci prirodnim podminkam
- Úterý 7. srpna 2012 ve 23:54® Scanix
osprey> ty poslechni Miro, ze ty si vzdy vyberes blbou chvilku, kdy si sednout ke kompu
- Úterý 7. srpna 2012 ve 23:53® Scanix
kubas> tak ono i mensi ryby jsou treba, nejde porad chytat trofeje, zrovna tak to zero obcas musi cloveka naucit pokore
- Úterý 7. srpna 2012 ve 23:34® Scanix
kubas> na me je to uz dost namahy
Ale jo, jsem za to rad, proto jsem tam taky sel…uvidime, co priste
- Úterý 7. srpna 2012 ve 23:17® Scanix
kubas> no cekal jsem to lepsi, je to za cca 8h lovu
Ty jsi pekne zabodoval, jen priste nahradni baterky s sebou, ja uz to nosim bezne…i kdyz ten fotak muze clovek nechat doma
- Úterý 7. srpna 2012 ve 23:08® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 7.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se venoval sumcum a povedli se mi ctyri kousky a jako bonus bolen cca 70, pekny cvalda. Dve rybky mi spadly, jedna netrefila nastrahu pod nohama a bohuzel jsem jednu rybu utrhl kratce po zaberu, bud o kamen ci diky poskozene pletence. Kolega, ktery si pral chytit sumika se take dockal a toho sveho prvniho si drapsnul. Takze spokojenost
Tento příspěvek byl editován 7.8.2012 23:09:35 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. srpna 2012 ve 23:06® Scanix
Prutos> tak drzim palce, se stavanim jsem na tom podobne, radeji vubec nevstavam
- Úterý 7. srpna 2012 ve 22:59® Scanix
osprey> ja vim, ze ano, jen se ptam, zda je neco, co je fakt vydrazdi. Jednou jsme na Vlkovske piskovne videl na trhacku chyceneho 95 tolstoje tak, ze mel nasateho karase vcetne dvou trojhaku v hube, asi jej chtel vystrnadit z teriotoria