Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 7. srpna 2012 ve 22:44® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
jiris> to myslis ten lov „na cekanou“ nebo fakt neco ty „divne“ ryby atakovali?
- Úterý 7. srpna 2012 ve 22:43® Scanix
Prutos> co ty parde, chodis vubec k vode?
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:49® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David Havlíček> no prave, takze si to uzivam, vloni jsem marodil takhle asi pul roku, pak se to na cas srovnalo, ale obcas to zlobi, necitlivost v ruce, svalove zaskuby, svalova slabost a myslim, ze rybarina tomu moc neprida, porad tahas ruce ve strnule pozici, i kdyz se snazim je uvolnovat a pravovat vic se zadama, no nevim…ale je fakt, ze jedine, co jsem v te dobe mohl delat, bylo prave chodit/brodit vodou a lovit…sednout za komp proste neslo…
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:16® Scanix
David Havlíček> s tou pateri jsme na tom podobne, uz jsem byl i na magneticke rezonanci, dost mozna me v budoucnu ceka operace, coz je pry nejkrajnesi reseni, tez krcni pater, to vis, sedim za kompem leta a jeste k tomu mam asi geneticke dispozice
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:14® Scanix
David Havlíček> nadjezi jsou tezka obecne i pri ciste vode, preci jen proudy trochu prectes a tady pod vodu nevidis, kde je jakej kamen ci vetev
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:04® Scanix
David Havlíček> hmm, tak slusnej rozptyl, holt to nekdy tak dopadne…prej se dobrej zavodnik pozna, ze ma ustalene poradi
Delam si prcu, nekdy nic nezmuses a nebo holt blbe zvolis…nekdo musi byt posledni, ale je videt, ze tou jednickou jsi se zase vybicoval
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:02® Scanix
David Havlíček> jj, jak jste vlastne dopadli…mimochodem s tim ULkem nevis, ze necim hazis, jak te muzou bolet zada, leda od neustaleho mereni rybek
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 12:56® Scanix
skwor> ty kraso, bud fakt rad za ne…btw. 7cm jsou vetsi nastrahy
- Pondělí 6. srpna 2012 v 11:14® Scanix
David Havlíček> Ze by se blizila poradna sumcova voda
Tento příspěvek byl editován 6.8.2012 11:15:08 uživatelem Scanix. - Neděle 5. srpna 2012 v 19:08® Scanix
- Diskuze: Muškaření
Medvěd> to je fakt nadehera…
- Neděle 5. srpna 2012 v 11:34® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuzeNils Master> tady taky prselo vcera tak 10min,teda spis snezilo
Zrovna jsem prisel k vode a i kdyz jsem se schoval pod most, byl jsem tak durch, ze jsem pak mazal dom
- Neděle 5. srpna 2012 v 10:34® Scanix
troutkiller> jj, ten biocraft predchozi verze byl lepsi, vejdou se mi tam paradne krabky i vse co potrebuji a nevic je vice odlehcenej, proste letni s vetsim pokrytim kamuflazi, bohuzel jsem nenasel nikde odkaz…
- Sobota 4. srpna 2012 ve 22:15® Scanix
matx> ja tohle delal taky, od cca tri let me to proste tahlo k vode s prutem, chodival jsem se strycem, prolezal kdejakou strouhu s keserem apod. Vem si, ze z nej bude treba stejnej blazen jako jsem ja
At se vam zitra dari
- Sobota 4. srpna 2012 ve 21:15® Scanix
matx> mrkni na prutok http://hydro.chmi.cz/…s_prfdyn.php?…
- Sobota 4. srpna 2012 ve 20:54® Scanix
Nils Master> po dnesku asi hned tak neklesne, prutok Vltavy v CB stoupl behem par minut o 25 kubiku za vterinu, pocitam, ze ta prutrz zasahla i luznicko a dalsi vetsi je v zavesu…
- Sobota 4. srpna 2012 ve 20:35® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 4.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dopoledne jsme vyrazili s kolegou M.. omrknout par mensich reviru, z pocatku to vypadalo, ze dopadneme jak sedlaci u Chlumce, ale jedno z poslednich mist velmi prijemne prekvapilo mnozstvim stik, par tloustu a i celkem pekni okysi. Bohuzel dve vetsi ryby na hacku nevydrzely, aspon duvod se tam podivat brzy znovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. srpna 2012 ve 13:37® Scanix
troutkiller> tak ja preci netvrdim, ze simms neni spicka, ale jen rikam, ze dost slusnou „paradu“ udelas i s jinou vestou. Je fakt, ze ta impregnace se casem odpari i u drazsich, pokud ji vicekrat vyperes a jeste ke vsemu s avivazi
Ja mam ted Shimano Biocraft Fly Vest a fakt max spokojenost, vysla me na 900,– Je to predchudce teto: http://www.slaviaryby.sk/…-biovest-03/
- Sobota 4. srpna 2012 v 8:15® Scanix
troutkiller> myslim si, ze zrovna vesta neni az tak na kvalite bita…sice zamrzi, kdyz se rozjedou zipy, ale me se to nastesti nestalo u zadne vesty a vzdy jsem kupoval nejakou max do 1100 Kc. DAMacka mi drzela 6 sezon a ted ji vesele jeste pouziva kamos, kteremu jsem ji dal. Ted mam shimano, ktere az na par vylezlych niti vypada porad dobre. Horsi jsou teda treba prsacky, kde ta kvalita je hodne hodne znat…
- Pátek 3. srpna 2012 ve 21:31® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jen kratky odpoledni lov, na ktery me vytahl kolega, nebo ja jeho
Tento příspěvek byl editován 3.8.2012 21:31:43 uživatelem Scanix., na tom nesejde. Chteli jsme si kratce zachytat a to se povedlo. Pochytali jsme pekny pocet bolenu, kteri do toho sli fakt drsne, chvilemi nam najizdeli na nastrahu celym telem
Mezi boleny se stacil primotat jeden tloustik a dal uz nase pusobeni ukoncila bourka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. srpna 2012 v 1:15® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Vecerni lov jsem zacal na oblibenem stikovem miste. Mel jsem tri ataky, ale na hacku zustala jen jedna stikule. Pri snaze zvednout dalsi na hladinovku se zvedli nezvykle dva boleni, ktere jsem na tomto miste doposud nepotkal. Mnozstvi rybek davalo tusit, ze se by se s houstnouci tmou mohl objevit candat ci sumik, ale prisli uz jen dva tloustici a jedna tezsi ryba, ktera se vypla, odhaduji to kapra za sako. Mohlo to byt lepsi, ale nesmim byt zmlsany
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.