Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 31. července 2012 v 1:04® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Vecermi bolenovacka se vydarila. Ryb jsem chytil pomerne dost, az me ruce bolely, no a valna vetsina jich byla 60–70, coz pri mych poslednich lovech rozhodne nebylo pravidlem. S tmou jsem pritvrdil ve vybave a snazil se potkat sumejse, byl z toho jeden zaber, ale zadna ryba. Tak snad priste si neco povodim
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. července 2012 v 16:25® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Veronika3> protoze na navijaku to ma smysl indikacni, kdyz se proste pri odvijeni snury z civky ozyvaji klikaci zvuky viz „What is a bait clicker used for? When the bait clicker is engaged it causes the reel to make a “clicking” noise anytime the spool on the reel moves.“
- Pondělí 30. července 2012 v 16:22® Scanix
Veronika3> presne tak, je to clicker na navijaku nebo kde?
- Pondělí 30. července 2012 ve 12:49® Scanix
sethy> njn, cas, casu neni nikdy dost, ne na to, aby clovek stihl vse, taky dost veci ted odkladam, spatenka, snad se to vyresi pak zdarne…jenze si nemuzu pomoct
- Pondělí 30. července 2012 v 10:07® Scanix
- Diskuze: České Budějovice a okolí
noba> http://rybarskezavody.unas.cz/act.php?… nebo http://rybarskezavody.unas.cz/act.php?…
- Pondělí 30. července 2012 v 10:06® Scanix
sethy> no tak aspon ted jsi to zjistil, ze jsem si vzpomnel…mimochodem, co ze nechodis na ryby, snad ne, nejake problemy…doufam, ze je to jen prechodna vec :/
- Neděle 29. července 2012 ve 23:48® Scanix
kubas> diky, no bylo to fajn, skoda, ze se vecer s prateli jiz nezadarilo…ale to uz tak byva
- Neděle 29. července 2012 ve 23:47® Scanix
sethy> diky Kubo, doufam, ze jsi zaznamenal i me prani k svatku
Jo a premyslej, kdy dorazis na akci po stopach fousatych duhonu
- Neděle 29. července 2012 v 16:28® Scanix
- Diskuze: Sumcařina
David Havlíček> ja jen, ze jsem ty clanky mel rad, libili se mi a musim rict, ze jsem se z toho dost naucil, chtel jsem dat odkaz kolegovi, kterej se sumcovlackou koketuje…
- Neděle 29. července 2012 ve 14:43® Scanix
Nils Master> tak podle prognozy by tam melo zanedlouho sypat ±40 viz http://hydro.chmi.cz/…s_prfdyn.php?… U nas byl ten odhad slabej, predpovidali ±70…tak bych si to byt tebou pohlidal a alou na sumce
- Neděle 29. července 2012 ve 14:15® Scanix
- Diskuze: Sumcařina
David Havlíček> Davide, byly tady na chytej clanky od T.Rozsypala, nebo vychazelo jen v Kajmanovi, ja jen, ze je nemuzu najit
Dik za pripadne info.
- Neděle 29. července 2012 ve 14:12® Scanix
Nils Master> prej par desitek, ona ta bourka nebyla zrovna mala. Vltava vylitla solidne, stejne i Malse. Tam kde jsem vcera brodil, tak v noci teklo o metr vice vody. Ve meste, kde je beznej prutok cca 12–15 m3/s, tak teklo vice jak 10× vice tedy 160 m3/s a to je uz hukot…
- Neděle 29. července 2012 ve 13:47® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Cele dopoledne jsem pobihal s woblery, gumami a dokonce i plechy, ale tahal prevazne bordel jako vetve az kmeny, igelity az pytle a dalsi „kanalni“ produkty, jejich vycet necham vasi predstavivosti…Mezi tim vsim pobihanim jsem si stacil rozervat odev a kozni epitel o ostruziny, sipky a dalsi trny obdarene porosty. Nastesti jsem tu a tam zasek i par fousatych rybek
Tento příspěvek byl editován 29.7.2012 13:49:03 uživatelem Scanix.Takze nevnimam uz ani dozvy po popaleni od kopriv a nevim, zda mam ruce rozedrane od ostruzini ci od sumcich kartacu. Bylo to fajn, jen vice takovych dni
Jen budu muset potrenovat to foceni samospousti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. července 2012 ve 13:26® Scanix
kety.vydra> prosim te, jdu do lesa 1–2× do roka, to prezijes
- Neděle 29. července 2012 v 0:35® Scanix
MIG-35> ironie je, ze ja houby moc nejim, az na par vyjimek, syrovinky a lisky v kulajde si max ochutnam rizek z hribu…takze z tech kovaru a hribu si udela naminu nekdo jinej
- Sobota 28. července 2012 ve 20:18® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> no ja bych nerek, ze to ryby posledni roky zveda, mam dojem, ze hladinovkam u nas skoro odzvonilo, resp. letos nemam rybu na popa, proste nic, par ataku, ale ryba zadna.
Obecne hrkaci woby nemam rad, na prochytanych vodach to doslova plasi ryby
- Sobota 28. července 2012 ve 20:06® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
skwor> urcite, bude to neco jako Owner Cultiva ci Skitter Walk…
- Sobota 28. července 2012 v 19:17® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni odpoledne jsem si zajel jen v plavkach zabrodit na proudu a krome slicnych vodacek, jsem nevidel nic, co by za to stalo, a to jich jeste bylo poskromnu, pritom procesi lodi nebralo konce. Lapeno cca pul tuctu okysu predlanove velikosti, pocak okolo 20 a jen o par cm vetsi duhacek. Aspon baculaty tloustik potesil. Kdyz pridam jeste dva kontakty s neduverivou rybou, nebyla to zadna hitparada, ale aspon jsem se pred bourkou osvezil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. července 2012 v 17:02® Scanix
- Diskuze: Diskuze s adminy
Mam dotaz, proc kdyz vkladam prispevek s fotkama, se prehaze jejich poradi, stava se mi to dost casto, jedina cesta je pridavat fotku po jedne a upravot az docilim toho, ze jsou fotky za sebou, jak jsem chtel. Driv se tohle nedelo. Dekuji
Jen poznamka, pridavam fotky po staru (klasicky zpusob)
Tento příspěvek byl editován 28.7.2012 17:02:46 uživatelem Scanix. - Sobota 28. července 2012 v 16:59® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: suchozemsky
Jeden ulovek ze suchozemskeho reviru
Tento příspěvek byl editován 28.7.2012 17:00:54 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.