Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 19. července 2012 v 17:05® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
ssg.Jimmy Wild> zajimave, ze me se ten odkaz vytvoril spravne
- Čtvrtek 19. července 2012 v 17:05® Scanix
ssg.Jimmy Wild> http://www.outkastfishingtackle.com/…os_s/280.htm
- Čtvrtek 19. července 2012 v 15:04® Scanix
Veronika3> jak vidno, problem se opakuje, jiz pred casem jsem na toto upozornoval, ze se mrsi odkazy po vlozeni do diskuze a deje se to stale
- Čtvrtek 19. července 2012 ve 14:43® Scanix
Veronika3> zkus poslat ten odkaz samotny, obcas to tu hapruje v textu…
- Středa 18. července 2012 ve 22:50® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
Tohle udela o neco vetsi sumik s klasikou VMC, pak je clovek smutnej, kdyz se vypne a tohle se vytahne…
- Středa 18. července 2012 ve 22:24® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 18.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem po praci chvatal k vode, po delsi dobe bylo zase krasne slunecno a ja doufal v nejakeho toho boldu a tak jsem se na ne i vyzbrojil. Bohuzel boleni dnes sice lovili, ale naprosto ignorovali moje pokusy je necim zaujmout. Zmenil jsem tedy taktiku a snazil se ulovit aspon nejakou rybku a povedlo. Konecne parma na privlac na MP, k tomu pekny duhak, mensi tloust, dve kudly a par okounu mezi 25–30. Takze za me spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. července 2012 ve 14:16® Scanix
- Diskuze: Muškaření
Chose> co ti ten nebohy proutek proved?
- Úterý 17. července 2012 ve 21:29® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme s kolegou M… vyrazili puvodne potrapit nejake to Ccko, ale vubec se jim nechtelo. Tak se kolega vytasil alespon peknym bolenem. Na me zbylo nekolik kudel, okysu a tloustu, ale kazda rybka potesi, hlavne, ze aspon neco krome komaru kousalo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. července 2012 ve 20:55® Scanix
kubas> tak ja nevim, kolik meris, takze to je pak tezky
- Úterý 17. července 2012 v 16:27® Scanix
kubas> skoro bych mu tipoval i o 10 vic, ale pekny i tak…
- Pondělí 16. července 2012 ve 23:22® Scanix
osprey> peknej clanek, dobre, ze jsi se o pribeh podelil, mam takove veci rad…rad si je proziju s lovcem…byla by skoda, si to nechat jen pro sebe
- Pondělí 16. července 2012 ve 23:21® Scanix
kubas> gratulace, to jsi si hodne posunul latku…pekna rybka
- Pondělí 16. července 2012 v 10:37® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 15.7.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes kontrola pstruhovky, voda stale lehce podkalena, ale uz vyrazne lepsi, jen hrozne kolisala, tak jsem z toho mel strach, ale bylo to dobre. Prehnalo se jedna mensi bourka s kroupama, ale jinak bylo prijemne. Po dlouhe dobe se povedla parma, jedna vetsi se mi vyrizla po 40m uprku proudem, nestihal jsem za ni brodit, byl to mazec, tak snad priste. Povedl se i nejaky potocak, tloust, hafo mensich okounu, dokonce i kudla a pekny pocet hezkych duhaku. Chtel jsme si mensiho vzit, ale vetsina jich byla 50+, nakonec se jeden 44 povedl. Takze opravdu prijemny lov
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. července 2012 v 19:07® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 14.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme s kolegou M… na mistni pomery slusne zaokounovaly, obema nam navic spadli dva candosi, ten jeden muj celkem slusnej. Kolega i ja jsme pridali nejakeho bolena a ja jeste par tloustu. Celkove jsme pochytali prijemne mnozstvi peknejsich okysu, parkrat lehce zmokli, ale bylo to fajn…
Tento příspěvek byl editován 14.7.2012 19:08:32 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. července 2012 v 17:10® Scanix
hering> luznicky hubenour, ale verim, ze potesil moc…taky si pamatuju toho sveho prvniho, tez z Luznice…dost kuriozne jsem jej chytil jako kluk k veceru, kdy jsem na plandu vylovil okyse, vyndam mu to z huby, omyvam si ruce a plandu jen rukou hodim do proudu prede mnou, najednou rachot a prut jede po brehu do vody…na tehdejsi 0.20mm vlasec to byl pekny boj a skoro metrovy sumik sel se mnou domu…par let jsem si pockal na vetsiho a ted jen pozvolna ulovky rostou a treba jednou prijde takova ryba, kterou uz neprekonam, presto ten prvni bude porad ten prvni
- Čtvrtek 12. července 2012 ve 23:52® Scanix
Scanix> aha, jsem stejne nejak mimo…ale diky, ze jsi si na me vzpomnel s ti wobem, urcite za nej budu rad
- Čtvrtek 12. července 2012 ve 23:44® Scanix
mvincik> ahoj, tomu nerozumim, jakej skutek – utek?
- Čtvrtek 12. července 2012 ve 23:16® Scanix
David Havlíček> ty kraso, vzor bengalsky tygr
- Úterý 10. července 2012 ve 12:39® Scanix
frenki> clovece ja ti nevim, tohle se mi uz kolikrat ukazalo jako liche, behani, foceni, sviceni celovku, hlahol u vtipkovani a presto to bralo…ono jak kdy a jak kde…ale souhlas, je to lepsi…ten klid
- Úterý 10. července 2012 ve 12:33® Scanix
frenki> parada