Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 10. července 2012 ve 12:31® Scanix
Scanix

frenki> no je to tak, ja vcera byl tez, jen rana do prutu az mi to ztrhlo ruce stranou, nevim proc, ale myslel jsem si, ze me kolega prehodil a zatahl za snuru, nesekal jsem to :-) Pak prisla krvava ztrata v podobe oblibeneho wobu a nic zasadniho se nedelo. Jen jsem pomohl vyfotit dalsimu kolegovi 105 a to bylo vse…holt neni kazdy den posviceni ;-)

Úterý 10. července 2012 ve 12:21® Scanix
Scanix

frenki> jsi se hezky rozjel, gratuluju

Úterý 10. července 2012 ve 12:00® Scanix
Scanix

BoBo-Falknow> jj, je to zabavne…ale muze byt, ze ta konkretni barva ma treba jinou mekkost ci tvrdost a pracuje trosku jinak…vsiml jsem si u relaxu, ze to tak casto je.

Pondělí 9. července 2012 v 18:03® Scanix
Scanix

BoBo-Falknow> ty jsi se potapel, ja sjem videl nejake spektrometricke vysledky, je to uz par let, je mozne, ze jsem to otocil, ale nezda se mi to…mam dojem, ze je v takove hloubce nejvice viditelna modra a prave tyhle barvy jdou uz do bela relativne brzo…

Pondělí 9. července 2012 v 16:00® Scanix
Scanix

mvincik> na hlubsi vode, je stejne zluta ci zelena dole uz jen bila :-)

Pondělí 9. července 2012 v 15:57® Scanix
Scanix
Diskuze: Sumcařina

osprey> tohle jsou bohuzel fakta, ktera se na rybarskych krouzcich moc detem nerikala. Pro me jako 10ti leteho kluka nebylo problem pochytat ryby, usmrtit je a vykuchat, ulovek i parmy pres 70cm jsem bral jen jako velkou rybu, ze ktere bude mit nekdo radot…vedet, jak stara ryba to je, ze je tarka 3× tak stara jako ja, snad bych mel dost rozumu na to se k ni chovat s nalezitou uctou. Lide jsou v tomto ohledu povetsinou nevzdelani a nevidi si bohuzel do zaludku…pak se ovsem stava, ze vody jsou stale prazdnejsi a pri stoupajicim rybarskem tlaku a dokonalejsich technickych prostredcich k lovu to uz lepsi asi nebude, ne bez nejakych rasadnich opatreni…Rybarsky svaz je mrtva instituce, ktera ma pramaly zajem na zlepseni situace, aktualni stav s prisunem penez je pro ne asi to hlavni kriterium…

Pondělí 9. července 2012 ve 12:13® Scanix
Scanix

osprey> ja ti rozumim, no holt taky clovek nemladne a ta regenerace uz neni, co byvala…ale tak aspon kebuli si clovek vycisti, to vetsinou staci ;-)

Pondělí 9. července 2012 v 11:28® Scanix
Scanix

osprey> vitej z dovci, pln sil a odpocaty ;-)

Pondělí 9. července 2012 v 11:22® Scanix
Scanix

David Havlíček> pouchych 142, 5–10min max ;-) I kdyz vim, ze kazda ryba maka jinak, porad mi nejde do hlavy, co jsem musel mit uz parkrat na prute, kdyz jsem s tou samou sestavou s tou rybou ani nehnnul, tohle bylo naprosto s prehledem ;-)

Pondělí 9. července 2012 v 11:09® Scanix
Scanix

David Havlíček> diky Davide :-)

Pondělí 9. července 2012 v 11:01® Scanix
Scanix

dam> urcite to tak nejak bude…ono je to i tady o lidech, jako vsechno ostatne. Jen ta fotky z filetarny me proste nazdvihla…ja sam jsem kdysi byl fakt zaprisahly masaj, ale dost z nevedomosti, ono v dobe meho mladi proste bylo zvykem rybu vzit a treba nekoho obdarovat, naucite se je poustet, to se clovek proste musi snazit. Chapu i kluky, ze si z Norska privezou nejakou vlastnorucne ulovenou rybu, taky bych to nejspis udelal, ale vseho s mirou. I doma si dam duhaka a ne jednoho, i doma si vezmu candose ci jednou rocne vyudim sumika kolem metru. Kdo ryby ji, nejakou vezeme, jen se to proste nema prehanet a umet pustit rybu, aby mela sanci se vytrit a nebo vyrust a potesit jineho lovce ci ji snad potkat po case znovu…

Pondělí 9. července 2012 v 10:13® Scanix
Scanix

troutkiller> ja preci nikoho do jednoho pytle nehazim, vyjadroval jsem se k te one skupine a ostatni soudruzi se toho chytli a meli pocit, ze jim ublizuju. Je fakt, ze znam par magoru, co se chovaj uplne stejne, tak mam obavy, ze valna vetsina je jina nez roztrousene vzorky tech „hodnych“ ;-)

Pondělí 9. července 2012 v 9:27® Scanix
Scanix

troutkiller> nemaj tolik masarit masarky jedny ;-)

Pondělí 9. července 2012 ve 2:00® Scanix
Scanix
Diskuze: Sumcařina

skwor> to je snad preklep ne…ale ryba silena…

Pondělí 9. července 2012 v 1:55® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Vecerni lov s kolegou byl opet tarka sebetryzni, nastesti se alespon po setmeni trosku ochladilo. Aktivita na hladine nulova a od zera me zachranil jeden slimejs, kolega si to zero vychutnal do konce ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49960.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49961.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 8. července 2012 v 17:51® Scanix
    Scanix
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se vyjel osvezit do chladnejsich vod, kde se lihnout obcas pekne je(b)ky :-) Zrejme bourka jich vsak valnou vetsinu vyhnala a tak jsem se v klidu mohl venovat lovu, coz mezi koupaci byva obcas porblem ;-) Presto jsem pochytal neco kudel, mensiho boldu a tloustika a duhakove prokleti me dohnalo i zde, 44cm na wobler s lankem, proc ne ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49953.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49954.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49955.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49956.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Neděle 8. července 2012 v 11:10® Scanix
      Scanix

Mrakoš> a byly to zabery, tohle se deje, kdy berou vetsi sousta, nasavaj krmelec, pak sekas do prazdna a nebo obcas neco zaseknes…priste bych zkusil velke sousta…

Neděle 8. července 2012 v 10:45® Scanix
      Scanix

mvincik> proto to pisu, abych lidi potesil ;-)

Neděle 8. července 2012 v 1:58® Scanix
      Scanix

Prutos> ja az posledni roky, hlavne abych vedel, co dokoupit apod.

Neděle 8. července 2012 v 0:43® Scanix
      Scanix

Prutos> letos mam naslapnuto na rekord, 11ks a notny kus sezony pred nami ;-)