Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 8. července 2012 v 0:43® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Prutos> tak to ja nastesti ne, 2009 – 26ks, 2010 – jen 13ks a vloni 17ks, jen wobleru, gum asi na kila
- Neděle 8. července 2012 v 0:35® Scanix
pemalda> tak pokud vidis ryby zajimajici se o nastrahu, ci zalovy nekde na hladine, tak jsi stastny lovec, tady neni videt vubec zadny pohyb, lovis tarka na opticky mrtve vode, dost deptajici a kazdy zaber posledni dobou je uz znacnym uspechem
- Neděle 8. července 2012 v 0:33® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
mvincik> jj, to dela hodne…
- Neděle 8. července 2012 v 0:32® Scanix
Prutos> mimochodem letos uz 11 kousku, chjo
- Neděle 8. července 2012 v 0:32® Scanix
Prutos> ja tez
- Neděle 8. července 2012 v 0:31® Scanix
sethy> no to je na povazenou…babo rad :/
- Neděle 8. července 2012 v 0:30® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 7.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Jen aby bylo jasno, tak dneska jsem mel pro zmenu den blbec, dojel jsem vecer k vode a nevzal si celovku, super, posvitim si pripadne mobilem
Prvni nahoz, vazka, wobler v p …, tam nekde
Pak hazim, hazim, uplne lichej, najednou mi ujely nohy po kluzkem brehu a uz jsem byl po stehna ve vode. No co, trocha osvezeni, hazim dal, vazka, rikam si, jsem mokrej, dolezu bliz, vyprostim, dalsim hodem vazka kdesi na hlavnim toku, trham a jdu domu. Taky takovy bezny lov
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. července 2012 ve 20:07® Scanix
mvincik> klidne to nekdy tesnem, ale aby byl jeden na brehu, to je pak naprd.
Jo more je zradne, jednou tak, podruhe jinak, jak pises, neni kazdy den posviceni a to take k rybarine patri…kolik ja tech vecernich zer letos uz mel
- Sobota 7. července 2012 v 17:29® Scanix
pemalda> zkus, jindy zase stara opomijena, kde to leta uz neslo…
- Sobota 7. července 2012 v 17:28® Scanix
sethy> zkus jinam, ja letos mam zabery uplne jinde…protoze lidi lezou a hazi vsude, tak tam ryby skoro nereaguji na nic…obcas koprivove dobrodruzstvi, ale to vylozene nedoporucuju, na jednu rybu tam nechas tak litr krve, komari saju jak bejk
- Sobota 7. července 2012 ve 12:17® Scanix
matx> tak nekde zacit musis
- Sobota 7. července 2012 ve 12:17® Scanix
pemalda> jj, je treba chodit, nastraha, co neni ve vode, nechyta
- Sobota 7. července 2012 ve 12:14® Scanix
troutkiller> boat bych taky nekdy zkusil…libilo se mi to video vedle od Ondry Hrouzka, mam tady podobne nepristupne mista
- Sobota 7. července 2012 ve 12:11® Scanix
sethy> vsak ty zachytas, jen co se zvedne voda…
Tento příspěvek byl editován 7.7.2012 12:12:27 uživatelem Scanix. - Sobota 7. července 2012 ve 12:11® Scanix
Dekuju vsem, fakt potesil a jen houst
- Sobota 7. července 2012 v 1:28® Scanix
David Havlíček> mel jsi vyrazit, dnes kousali, teda aspon tady
- Sobota 7. července 2012 v 1:17® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Opravdu mi to nedalo a po bource jsem vyrazil s kolegou znovu…a hle, jeden dorostenec prisel…kolega dva zabery, jednoho povodil a po par minutach se ryba vypla
Pak to nejak neslo a tak jsme vystridali nekolik mist ve snaze ryby najit a na noc zakotvili zase jinde a hazeli tarka do bezvedomi a zadarilo se, muj novej osobak, potesil moc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. července 2012 v 1:07® Scanix
troutkiller> dobrej plan
- Pátek 6. července 2012 v 17:24® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.7.2012 | Revír: mimopstruhovka a pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem dostal za ukol lapit duhaka pro neterinku, prijel jsem na pstruhovku a ten kaolin nevestil nic dobreho, nakonec stacilo vybrat dobre misto stran vodaku a cca 10min casu a zmasila ctyriactyricitka byla pak idealni. Pote jsem prejel na MP, ackoliv jsem nemel tezsi vlacak a woblery s sebou, chtel jsem zkusil aspon par hodu s kopytem. Nanofil 0.12mm plus cca metrovy forpas 0.22mm mono a prvni nahoz, za zady uz hrmelo, parkrat jsem pootocil klickou a bum…sumik zacal na v silnem proudu s 30ti gramovym proutekm predvadet nevidane smycky, ale po 10ti minutach bylo dobojovano. Mam silne nutkani, az prejde ten bes, ze vyrazim s poradnym cajkem znovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. července 2012 v 16:58® Scanix
David Havlíček> ja ted lovit byl, nez me vyhnala bourka, jeste bych se ale rad zastavil…voda vypada dobre…no byl, dal jsem jeden hod
Tento příspěvek byl editován 6.7.2012 17:02:00 uživatelem Scanix.