Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 8. července 2012 v 0:43® Scanix
Scanix

Prutos> tak to ja nastesti ne, 2009 – 26ks, 2010 – jen 13ks a vloni 17ks, jen wobleru, gum asi na kila :-))

Neděle 8. července 2012 v 0:35® Scanix
Scanix

pemalda> tak pokud vidis ryby zajimajici se o nastrahu, ci zalovy nekde na hladine, tak jsi stastny lovec, tady neni videt vubec zadny pohyb, lovis tarka na opticky mrtve vode, dost deptajici a kazdy zaber posledni dobou je uz znacnym uspechem ;-)

Neděle 8. července 2012 v 0:33® Scanix
Scanix

mvincik> jj, to dela hodne…

Neděle 8. července 2012 v 0:32® Scanix
Scanix

Prutos> mimochodem letos uz 11 kousku, chjo :-((

Neděle 8. července 2012 v 0:32® Scanix
Scanix

Prutos> ja tez ;-)

Neděle 8. července 2012 v 0:31® Scanix
Scanix

sethy> no to je na povazenou…babo rad :/

Neděle 8. července 2012 v 0:30® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 7.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Jen aby bylo jasno, tak dneska jsem mel pro zmenu den blbec, dojel jsem vecer k vode a nevzal si celovku, super, posvitim si pripadne mobilem :-) Prvni nahoz, vazka, wobler v p …, tam nekde :-) Pak hazim, hazim, uplne lichej, najednou mi ujely nohy po kluzkem brehu a uz jsem byl po stehna ve vode. No co, trocha osvezeni, hazim dal, vazka, rikam si, jsem mokrej, dolezu bliz, vyprostim, dalsim hodem vazka kdesi na hlavnim toku, trham a jdu domu. Taky takovy bezny lov :-)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 7. července 2012 ve 20:07® Scanix
    Scanix

mvincik> klidne to nekdy tesnem, ale aby byl jeden na brehu, to je pak naprd.

Jo more je zradne, jednou tak, podruhe jinak, jak pises, neni kazdy den posviceni a to take k rybarine patri…kolik ja tech vecernich zer letos uz mel ;-)

Sobota 7. července 2012 v 17:29® Scanix
    Scanix

pemalda> zkus, jindy zase stara opomijena, kde to leta uz neslo…

Sobota 7. července 2012 v 17:28® Scanix
    Scanix

sethy> zkus jinam, ja letos mam zabery uplne jinde…protoze lidi lezou a hazi vsude, tak tam ryby skoro nereaguji na nic…obcas koprivove dobrodruzstvi, ale to vylozene nedoporucuju, na jednu rybu tam nechas tak litr krve, komari saju jak bejk

Sobota 7. července 2012 ve 12:17® Scanix
    Scanix

matx> tak nekde zacit musis ;-)

Sobota 7. července 2012 ve 12:17® Scanix
    Scanix

pemalda> jj, je treba chodit, nastraha, co neni ve vode, nechyta ;-)

Sobota 7. července 2012 ve 12:14® Scanix
    Scanix

troutkiller> boat bych taky nekdy zkusil…libilo se mi to video vedle od Ondry Hrouzka, mam tady podobne nepristupne mista ;-)

Sobota 7. července 2012 ve 12:11® Scanix
    Scanix

sethy> vsak ty zachytas, jen co se zvedne voda…

Tento příspěvek byl editován 7.7.2012 12:12:27 uživatelem Scanix.
    Sobota 7. července 2012 ve 12:11® Scanix
    Scanix

Dekuju vsem, fakt potesil a jen houst ;-)

Sobota 7. července 2012 v 1:28® Scanix
    Scanix

David Havlíček> mel jsi vyrazit, dnes kousali, teda aspon tady ;-)

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img49929.jpg
    Sobota 7. července 2012 v 1:17® Scanix
    Scanix
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Opravdu mi to nedalo a po bource jsem vyrazil s kolegou znovu…a hle, jeden dorostenec prisel…kolega dva zabery, jednoho povodil a po par minutach se ryba vypla :-(( Pak to nejak neslo a tak jsme vystridali nekolik mist ve snaze ryby najit a na noc zakotvili zase jinde a hazeli tarka do bezvedomi a zadarilo se, muj novej osobak, potesil moc ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49925.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49926.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49927.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49928.jpg
      Sobota 7. července 2012 v 1:07® Scanix
      Scanix

troutkiller> dobrej plan :-))

Pátek 6. července 2012 v 17:24® Scanix
      Scanix
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.7.2012 | Revír: mimopstruhovka a pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem dostal za ukol lapit duhaka pro neterinku, prijel jsem na pstruhovku a ten kaolin nevestil nic dobreho, nakonec stacilo vybrat dobre misto stran vodaku a cca 10min casu a zmasila ctyriactyricitka byla pak idealni. Pote jsem prejel na MP, ackoliv jsem nemel tezsi vlacak a woblery s sebou, chtel jsem zkusil aspon par hodu s kopytem. Nanofil 0.12mm plus cca metrovy forpas 0.22mm mono a prvni nahoz, za zady uz hrmelo, parkrat jsem pootocil klickou a bum…sumik zacal na v silnem proudu s 30ti gramovym proutekm predvadet nevidane smycky, ale po 10ti minutach bylo dobojovano. Mam silne nutkani, az prejde ten bes, ze vyrazim s poradnym cajkem znovu :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49912.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49913.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49914.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49915.jpg
        Pátek 6. července 2012 v 16:58® Scanix
        Scanix

David Havlíček> ja ted lovit byl, nez me vyhnala bourka, jeste bych se ale rad zastavil…voda vypada dobre…no byl, dal jsem jeden hod :-)

Tento příspěvek byl editován 6.7.2012 17:02:00 uživatelem Scanix.