Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 6. července 2012 ve 13:45® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David Havlíček> Davide, co sumci u vas…kdy dame ten lov u nas?
- Pátek 6. července 2012 v 10:04® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
Libor> chudak pes
Vem si, jak te samotnyho laka ta vune masa, neodolatelne…jen najit neco, co bude takhle lakat ty drave fishky, je totiz fakt, ze se do atrapy nezakousnes a kdyz, tak jen omylem
- Čtvrtek 5. července 2012 v 19:46® Scanix
troutkiller> spis je to opozdenej vyter, co jsem byl poucen, tak se ty ryby trou ve vlnach, treba nedavno se dotirali tlousti u nas…
- Čtvrtek 5. července 2012 v 17:59® Scanix
sethy> no ono je to trosku pozadu, to ULko je ted celkem jeste aktualni, me taky vsichni rikaji, ze to prijde, ale uz takove sezony znam, pak je zari, rijen a nic neprislo
- Čtvrtek 5. července 2012 v 17:57® Scanix
sethy> vitej u nas, naprosto stejny, ani zalov, max nejake pidi kudly do poteru…boleni mrtvo, nelovi tarka…tlousti tez nekam zmizli, resp. je vidam, ale o nastrahy nejevi zajem. A sumci, od zajimaveho zacatku sezony jsou neznamo kde…zjezdil jsem i nevsedni casti reky a jen se utvrdil, ze je to tarka jedno…
- Čtvrtek 5. července 2012 v 10:24® Scanix
Raf> uci se rychle, tady jsou mista, kde thrill vubec uz nefunguje a popy nefungujou nikde, letos ani jeden zaber na pop, proste nula…vcera jsem mel 4 ataky na Cultivu, ale nic to netrefilo poradne. Boleni se tu ani moc neprojevuji, posledni dobou lapu jen miminka…
- Čtvrtek 5. července 2012 v 1:12® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 4.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vyrazil k vode sam a z pocatku to bylo nesmirne trapeni, na prvnim miste ryby dokonce aktivne lovily, ale vyloudil jsem jen tri razatni zabery a nic vic. Presun na dalsi stont vedl k lepsim vysledkum, ovsem velikostne to bylo slabsi, rybky ve slozeni bolen, stika a candat mi sice zvedly naladu, ale doufal jsem v lepsi rybky. Vecerni lov skoncil bez zaberu, zacina to byt nejak pravidlem a to se mi nelibi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. července 2012 v 18:06® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.7.2012 | Revír: mimopstruhovka a pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Rano s kolegou M… super okounovacka, lapeno bezpocet okysu, i kdyz to neybyly zadna monstra, bylo to fajn. K tomu se povedly nejake kudly a kolega pridal i par bolinku. Me se navic na 0.14mm mono povedl vytahnout Rapala wobler s plandu v jakemsi prapodivnem chuchvalci
Odpoledne jsem sam zajel omrknout tescodravce. Voda po bourkach vyrazne kalna, nicmene jsem jich nekolik premluvil a k tomu i par okysu dlanove velikosti a jednu ostroretku regulerne za hubu, ktera se behem zdolavani setrepala. A protoze jsem dlouho domu nic neprinesl, tak jeden duhon si udelal vylet k nam domu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. července 2012 v 5:02® Scanix
- Diskuze: Diskuze s adminy
HaDová> Diky, provedeno
- Pondělí 2. července 2012 ve 23:31® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem krome koupele v rece stihl i parkrat nahodit, povedla se nejaka ta kudla, par (doslova) peknejsich okysu a partu mensich bolinku. Navecer jsem zkontroloval MRKackeho kolegu (Moja), loviciho pobliz, bohuzel vecerni lov mi neprinesl nic nez dva zabery, kde pokazde ryba spadla, snad se kolegovi na feeder jeste neco povede a hodi sem rano treba nejakou fotku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. července 2012 ve 14:30® Scanix
- Diskuze: Diskuze s adminy
Přidání nové soutěžní fotografie Při zpracování vašeho požadavku nastaly tyto chyby:
Promiňte, ale nepodařilo se načíst informace o aktuálním soutěžním tématu. Vkládání fotografie nemůže pokračovat
Nejak mi nejdou vlozit fotky do souteze s boleny, ani zmensene, ani jednotlive…problem asi v DB
- Sobota 30. června 2012 v 1:13® Scanix
Libor> no dobra, ale fakt zivou vodu jsem uz taky zazil, to vis, spousta rybek ±30 neni ono, radeji jen par tech lepsich, tak to mam aspon ja
- Pátek 29. června 2012 ve 21:11® Scanix
Libor> Zeptej se jinych, co na Berounce lovi, napriklad Tarn onehdy prohlasil, ze se ti tlousti s Berounkou nedaji srovnat…ono kazde misto ma neco a kazdej kraj, je fakt, ze ja jsem nos moc nikam nevytah, ale jini to srovnavaji a nemam duvod jim neverit.
- Pátek 29. června 2012 v 15:18® Scanix
Libor> to je vazne jen zdani, prostoru je to dost, ryby taky nejsou vsude…ostatne, kdo si zkusil, tak vi
- Pátek 29. června 2012 v 15:11® Scanix
mvincik> jen nestastny obrat
opticky se to tak jevilo…
- Pátek 29. června 2012 v 15:09® Scanix
osprey> jako uznavam, ze je to obcas zdani, ale vcera fakt nikde ani rybicka, ani mini zalov, proste uplne mrtvo, je fakt, ze jsem prisel k vode uz dost pozde…ale ryby tam byly, to zase jo…
- Pátek 29. června 2012 v 15:00® Scanix
osprey> na pohled
- Pátek 29. června 2012 v 0:50® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Vecer pokus o nejakou supinu se celkem vydaril, zaberu hodne, jen velikost rybek nebyla nic moc. Chyceno s kolegou M… nekolik tloustu, candatu, stik, bolenu a kolega pridal jeste pekneho jesena. Jinak pote, co me kolega opustil jsem vzal sumcovlacak a prisli jen tlousti a boleni, jinak nic zajimaveho. Voda se celkove jevila mrtve, snad se ti fousci trosku rozhybou, zatim dost slabota…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. června 2012 v 19:47® Scanix
osprey> no to muzes i leckde jinde…tak na lodi by se snad smelo z mist, kde by se proveril vstup do vody…zase trosku sarada…ale tak asi je to jistejsi, nahoda je blbec
- Čtvrtek 28. června 2012 v 19:34® Scanix
osprey> tak to asi nic zasadniho, predstavoval jsem si to tarka jak vylov