Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 28. června 2012 v 19:34® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
osprey> a co ten lov, smi se, asi tedy ne v celem toku…
Tento příspěvek byl editován 28.6.2012 19:35:13 uživatelem Scanix. - Čtvrtek 28. června 2012 v 19:00® Scanix
David Havlíček> na Jordane je zakaz? No a nechces nafotit, jak je to upusteny, doufam, ze dokumentujes
- Středa 27. června 2012 v 0:20® Scanix
Dejwík2504> presne, chyta jen nastraha ve vode, zkusi si vzit priste jen thrill a uvidis
- Úterý 26. června 2012 ve 21:41® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vyrazil na rybky s dcerkou, ale hrube jsem podcenil pripravu, az u vody jsem zjistil, ze jsem si nevzal zadne nastrahy a ke vsemu jsem vyndal doma i krabky z vesty. Vse jsme museli odchytat na nastrahy, co jsme meli na prute. Ja tam mel thrill a mala gumku od relaxu. Po par hodech chytla okouna, pak ji spadli tri boleni a par zaberu nepromenila, po cca pul hodce ji to ukousla sticka pod brehem a bylo po lovu
Nastesti jeste domu nechtela a tak nechala i me dostatecne zahazet tim kusem olova od Salma. Pochytal jsem skutecnou hromadu bolinku, ale bohuzel zadny nestal za foto. Malym prekvapenim byl candatek, ktery si pro thrill dosel v plne rychlosti
Tak snad priste tatka nebude tolik chvatat a pribali i neco nastrah
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2012 ve 23:50® Scanix
mvincik> udelat zero s vlackou je snadne, casto staci jen o neco zvetsit nastrahu a neskrtnes si
- Pondělí 25. června 2012 ve 22:54® Scanix
mvincik> prvni letosni zero, to jsi nejak dobrej ne, ja uz jsem mel min dve mozna tri
- Pondělí 25. června 2012 v 10:52® Scanix
dam> no dobre, takze 0.14mm mono a 1cka ronta
Je mi jasne, ze ten usek byl tezky, krome pribreznich rybek se tam asi lovi blbe, Labe je Labe
- Pondělí 25. června 2012 v 10:10® Scanix
David Havlíček> to je pekny, gratuluju vam s DaMem. Btw. u toho sumce si nejsem jistej, zda slo o zdolavacku, ty vase desitecky a mensi vlasce a 00000000 rotacky apod, to fakt nevim, kdo koho zdolaval
- Neděle 24. června 2012 ve 20:32® Scanix
Raf> Podobny zazitek jsem mel uz 2× se stikou, nastraha tak 15cm nad vodou a hopsla
- Neděle 24. června 2012 ve 20:03® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> ty to je fakt divne, proc by tam nemely ty ryby byt, tak snad to brzy zlomis a nebude to prut
- Neděle 24. června 2012 v 19:50® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme s kolegou M… okusili odpoledni lov v peknem paraku. Z pocatku to bylo velice rozpacite, krome kolegy bolena 57 jsme nemeli tarka kontakt. Ryby se hojne ukazovaly, nicmene nas kompletne ignorovaly. Kolega M… se rozloucil a ja vytrval a vyplatilo se, v duchu hesla, zmena mista, ryba jista, se tak i stalo a lapil jsem nekolik candatu, mraky mensich bolinku, par tloustu a 2 stiky, jedna cca 75…povodil jsem i dve pekne ryby, co se pohuzel vypli, pokud to byli Ccka, tak to nechci radeji ani vedet
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. června 2012 v 19:43® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> ale jsou, jen jindy, nez jsi tam ty, ja pokazde prijdu a nekdo ma nejakou obludu a ja si vetsinou lapnu max mimco
- Neděle 24. června 2012 ve 12:31® Scanix
mvincik> nefixuj se tak na konkretni nastrahy, delal jsem to taky, neni to dobre…dneska tam flaknu nahodnej vyber a funguje to stejne dobre
- Neděle 24. června 2012 v 11:21® Scanix
mvincik> neco pod metr, fakt, ani jsem ho nemeril, rekl bych, ze se tak hadal s mirou
Tento příspěvek byl editován 24.6.2012 11:21:49 uživatelem Scanix.EDIT: ne s Mirou
)
- Neděle 24. června 2012 v 11:00® Scanix
džigit> to bych resil aspon hostovackou, ta voda nahore je nadherna a jit si zalovit aspon nekam pod ci nad kemp, kdyz si date pauzu, to neni spatne
- Neděle 24. června 2012 v 10:58® Scanix
ladamaj> nebyla to velka ryba, takze to slo ukrotit snadno, ale zakopal si oproti tem bolenum lepe
- Neděle 24. června 2012 v 0:50® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Nedalo mi to a sel jsem preci jen vecer zahazet a jeden sumejsek se poved, k tomu par bolenu, tloust a na zaver candatek. Velikostne slabota, snad jen bolda 60+ se pocita, i kdyz sumci dorost na 30g proutku byl fajn
Tento příspěvek byl editován 24.6.2012 00:51:06 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. června 2012 ve 20:37® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23.6.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme s kolegou M… byli prevazne na mensich revirech, kolega ukazal, ze je to jeho parketa a vyzehlil nadherne potocaky, kteri se mi nedarili. Prislo ale bezpocet okysu do 25, pricemz jeden cca 35 se nechtel fotit. Dale pak pomerne dost tloustiku do 30, mraky sivenu ±30, nej asi 35 a k tomu par duhaku 15–45, tech kolem 30 bylo nejvic. Pridam-li jeden koleguv ukus od kudly a to, ze na tom byl cca stejne + fakt krasnej potocak cca 45, ktereho jsme nechteli mordit merenim a focenim v nepriznivem terenu, musim kostatovat, ze to byl vydareny lov sice plny mensich rybek, ale zase jich bylo dost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. června 2012 v 0:34® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Prijemne naladen po vcerejsku jsem si dnes nejprve odpocinul s UL, naces prekvapive zase tlousti a par pidi okysu
Kolega M…stickoval a pridal bolinka. Vecer jsem osirel a snazil jsem se premluvit nejakyho toho sumejse. Vysledek byl jen jeden candatek, jinak ani kontakt. To uz tak nekdy byva, ze to proste nejde, tak snad priste
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. června 2012 v 0:33® Scanix
spike> slusny to vykon, to ja vetsinou kecnu na jedno misto a snazim se vytezit maximum…holt vetsi voda…