Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 28. června 2012 v 19:34® Scanix
Scanix

osprey> a co ten lov, smi se, asi tedy ne v celem toku…

Tento příspěvek byl editován 28.6.2012 19:35:13 uživatelem Scanix.
Čtvrtek 28. června 2012 v 19:00® Scanix
Scanix

David Havlíček> na Jordane je zakaz? No a nechces nafotit, jak je to upusteny, doufam, ze dokumentujes :-)

Středa 27. června 2012 v 0:20® Scanix
Scanix

Dejwík2504> presne, chyta jen nastraha ve vode, zkusi si vzit priste jen thrill a uvidis :-)

Úterý 26. června 2012 ve 21:41® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vyrazil na rybky s dcerkou, ale hrube jsem podcenil pripravu, az u vody jsem zjistil, ze jsem si nevzal zadne nastrahy a ke vsemu jsem vyndal doma i krabky z vesty. Vse jsme museli odchytat na nastrahy, co jsme meli na prute. Ja tam mel thrill a mala gumku od relaxu. Po par hodech chytla okouna, pak ji spadli tri boleni a par zaberu nepromenila, po cca pul hodce ji to ukousla sticka pod brehem a bylo po lovu :-) Nastesti jeste domu nechtela a tak nechala i me dostatecne zahazet tim kusem olova od Salma. Pochytal jsem skutecnou hromadu bolinku, ale bohuzel zadny nestal za foto. Malym prekvapenim byl candatek, ktery si pro thrill dosel v plne rychlosti ;-) Tak snad priste tatka nebude tolik chvatat a pribali i neco nastrah :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49775.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 25. června 2012 ve 23:50® Scanix
    Scanix

mvincik> udelat zero s vlackou je snadne, casto staci jen o neco zvetsit nastrahu a neskrtnes si :-)

Pondělí 25. června 2012 ve 22:54® Scanix
    Scanix

mvincik> prvni letosni zero, to jsi nejak dobrej ne, ja uz jsem mel min dve mozna tri :-)

Pondělí 25. června 2012 v 10:52® Scanix
    Scanix

dam> no dobre, takze 0.14mm mono a 1cka ronta :-) Je mi jasne, ze ten usek byl tezky, krome pribreznich rybek se tam asi lovi blbe, Labe je Labe ;-)

Pondělí 25. června 2012 v 10:10® Scanix
    Scanix

David Havlíček> to je pekny, gratuluju vam s DaMem. Btw. u toho sumce si nejsem jistej, zda slo o zdolavacku, ty vase desitecky a mensi vlasce a 00000000 rotacky apod, to fakt nevim, kdo koho zdolaval ;-)

Neděle 24. června 2012 ve 20:32® Scanix
    Scanix

Raf> Podobny zazitek jsem mel uz 2× se stikou, nastraha tak 15cm nad vodou a hopsla :-)

Neděle 24. června 2012 ve 20:03® Scanix
    Scanix

sethy> ty to je fakt divne, proc by tam nemely ty ryby byt, tak snad to brzy zlomis a nebude to prut ;-)

Neděle 24. června 2012 v 19:50® Scanix
    Scanix
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme s kolegou M… okusili odpoledni lov v peknem paraku. Z pocatku to bylo velice rozpacite, krome kolegy bolena 57 jsme nemeli tarka kontakt. Ryby se hojne ukazovaly, nicmene nas kompletne ignorovaly. Kolega M… se rozloucil a ja vytrval a vyplatilo se, v duchu hesla, zmena mista, ryba jista, se tak i stalo a lapil jsem nekolik candatu, mraky mensich bolinku, par tloustu a 2 stiky, jedna cca 75…povodil jsem i dve pekne ryby, co se pohuzel vypli, pokud to byli Ccka, tak to nechci radeji ani vedet :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49741.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49742.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49743.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49744.jpg
      Neděle 24. června 2012 v 19:43® Scanix
      Scanix

sethy> ale jsou, jen jindy, nez jsi tam ty, ja pokazde prijdu a nekdo ma nejakou obludu a ja si vetsinou lapnu max mimco ;-)

Neděle 24. června 2012 ve 12:31® Scanix
      Scanix

mvincik> nefixuj se tak na konkretni nastrahy, delal jsem to taky, neni to dobre…dneska tam flaknu nahodnej vyber a funguje to stejne dobre :-)

Neděle 24. června 2012 v 11:21® Scanix
      Scanix

mvincik> neco pod metr, fakt, ani jsem ho nemeril, rekl bych, ze se tak hadal s mirou :-) EDIT: ne s Mirou :-)) )

Tento příspěvek byl editován 24.6.2012 11:21:49 uživatelem Scanix.
      Neděle 24. června 2012 v 11:00® Scanix
      Scanix

džigit> to bych resil aspon hostovackou, ta voda nahore je nadherna a jit si zalovit aspon nekam pod ci nad kemp, kdyz si date pauzu, to neni spatne ;-)

Neděle 24. června 2012 v 10:58® Scanix
      Scanix

ladamaj> nebyla to velka ryba, takze to slo ukrotit snadno, ale zakopal si oproti tem bolenum lepe :-)

Neděle 24. června 2012 v 0:50® Scanix
      Scanix
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Nedalo mi to a sel jsem preci jen vecer zahazet a jeden sumejsek se poved, k tomu par bolenu, tloust a na zaver candatek. Velikostne slabota, snad jen bolda 60+ se pocita, i kdyz sumci dorost na 30g proutku byl fajn ;-)

Tento příspěvek byl editován 24.6.2012 00:51:06 uživatelem Scanix.
      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49731.jpg
        Sobota 23. června 2012 ve 20:37® Scanix
        Scanix
        Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23.6.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme s kolegou M… byli prevazne na mensich revirech, kolega ukazal, ze je to jeho parketa a vyzehlil nadherne potocaky, kteri se mi nedarili. Prislo ale bezpocet okysu do 25, pricemz jeden cca 35 se nechtel fotit. Dale pak pomerne dost tloustiku do 30, mraky sivenu ±30, nej asi 35 a k tomu par duhaku 15–45, tech kolem 30 bylo nejvic. Pridam-li jeden koleguv ukus od kudly a to, ze na tom byl cca stejne + fakt krasnej potocak cca 45, ktereho jsme nechteli mordit merenim a focenim v nepriznivem terenu, musim kostatovat, ze to byl vydareny lov sice plny mensich rybek, ale zase jich bylo dost ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49723.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49724.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49725.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49726.jpg
          Sobota 23. června 2012 v 0:34® Scanix
          Scanix
          Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Prijemne naladen po vcerejsku jsem si dnes nejprve odpocinul s UL, naces prekvapive zase tlousti a par pidi okysu :-) Kolega M…stickoval a pridal bolinka. Vecer jsem osirel a snazil jsem se premluvit nejakyho toho sumejse. Vysledek byl jen jeden candatek, jinak ani kontakt. To uz tak nekdy byva, ze to proste nejde, tak snad priste ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49710.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49711.jpg
            Sobota 23. června 2012 v 0:33® Scanix
            Scanix

spike> slusny to vykon, to ja vetsinou kecnu na jedno misto a snazim se vytezit maximum…holt vetsi voda…