Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 22. června 2012 v 18:04® Scanix
Scanix

spike> pri sumcovlacce nechodis, resp. bys nemel, proste jen stoupnes a hazis a hazis, az uz nemuzes a pak porad hazis a kdyz mas mega stesti, tak bum…jinak klasika zero ;-)

Pátek 22. června 2012 v 11:59® Scanix
Scanix

spike> pokud je to kalne hodne, kasli na UL a vem sumcak…

Pátek 22. června 2012 v 9:55® Scanix
Scanix

spike> tak misto tloustu pujdou sumejsi ;-)

Pátek 22. června 2012 v 9:22® Scanix
Scanix

mvincik> no jo, fakt to chtelo zkusit…i kdyz vloni jsem si jich par chytil tusim uz 19.6. a jednoho pindu jsem mel ze zahajeni :-)

Pátek 22. června 2012 v 8:48® Scanix
Scanix

skwor> jj, taky znam podobne mista, jak zakaz lovu 100m od hraze a kdyz se tam projdes nebo se neco vynori v tom useku tak 20m od hraze, tak jen slinatas…

Pátek 22. června 2012 v 1:33® Scanix
Scanix

ladamaj> diky, vypada vetsi, je jen pekne vyzranej, jinak neco lehce pres metr podle prutu :-)

Pátek 22. června 2012 v 1:09® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 21.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem proste neodolal a vyrazil k vode uz rano a dobre jsem udelal, pochytal slusny pocet ryb, bohuzel tu nejvetsi jsem nezdolal a navic ji okoval wobler, coz je velice neprijemne a jen doufam, ze to nebude mit pro rybu fatalni nasladky :-(( Posilnen rannim uspechem jsem vyrazil i na vecer, pritvrdil v sestave, ale zadny zazrak se nekonal, tahal jsem dve prumerne ryby, obe spadly. Holt idealni podminky uz nepanovaly a bylo to znat…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49701.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49702.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49703.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49704.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 20. června 2012 ve 22:24® Scanix
    Scanix

mvincik> no to verim, kazda ryba potesi a kdyz se navic clovek o nejaky ten cm posune, je to o to lepsi ;-)

Toho dotycneho jste meli min. hodit do vody…lidi jsou nenazrany prasata, fakt je rezat jedine :-((

Středa 20. června 2012 ve 22:06® Scanix
    Scanix

mvincik> hrozne jich z nejakeho duvodu ubylo, ale tak candati se snad preci jen diky omezeni lovu na rybicku a hajenych oblasti zacinaji zvedat a to je dobre, snad to opet nepovoli a bude to zavedeno i jinde…

Středa 20. června 2012 ve 22:00® Scanix
    Scanix

mvincik> tak jste doufam pekne zablbli i jini celkem pochytali…mimocho­dem co boleni, jsou tam pry hrozne premnozeni, tyhle reci me dostavaji pokazde, kdyz je slysim ;-)

Středa 20. června 2012 ve 21:51® Scanix
    Scanix
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 19.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Vcera jsem vecer mel spicha s kolegou a ja sel po sumikach, kolega zase po tlousti 50+, ani jednomu se nezadarilo, ja sumce nechyt, kolega tlouste jen mensi a ti moji 50+ se pry nepocitali ;-) Tak snad priste uz pri sumcovlacce uvizna na prutu cilova ryba, kdepak jsou ti lonsti dorostenci?!

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49666.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49667.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Středa 20. června 2012 v 11:48® Scanix
      Scanix

osprey> tak ja nepochyboval, ze o tom neco vis, ale ze je to aktualne pozorovany, to me fakt nenapadlo :-)

Středa 20. června 2012 v 11:39® Scanix
      Scanix

osprey> tady je to podobne, hodne druhu v rychlem sledu, poteru dost, roste rychle…jak na hlubsich partiich kolem rakosin tak v melkych vodach v proudech je biomasy, az mam z toho radost ;-)

Středa 20. června 2012 v 11:25® Scanix
      Scanix

hraji> jasne, zni to logicky, i kdyz se jednalo tarka o 3 mesice mezi podobnymi vytery, rikal jsem si, ze treba diky zrychlenemu metabolismu s teplotou vody…preci jen v zime je to vicemene hybernace ;-)

Středa 20. června 2012 v 11:12® Scanix
      Scanix

hraji> zni to asi logicky…to s temi podoustvemi jsem zazil taky mockrat, mylne jsem se domnival, ze je to opakovane treni na konci leta ;-)

Středa 20. června 2012 v 9:43® Scanix
      Scanix

osprey> u nas se tlousti trou take, rekl bych, ze se teprve trou, nemel jsem pocit, ze by sli do treni drive.

Úterý 19. června 2012 ve 14:04® Scanix
      Scanix

džigit> tak to jo, kazdopadne proutek s sebou bych bral, asi by me to lakalo nahodit ;-)

Úterý 19. června 2012 ve 14:03® Scanix
      Scanix

David Havlíček> resp. je to blby i s jednohakem, ale o neco min ;-)

Úterý 19. června 2012 ve 14:03® Scanix
      Scanix

David Havlíček> jednoduse na mensi woby, co mam treba na pstruhovku vymenim trojhak za o malinko vetsi BL jednohak…pak si lajznu obcas nahodit i do mist, kde se nekdy nejaka ta stuka vyskytovala bez lanka…ale s trojhakem je to fakt blby ji okovat.

Úterý 19. června 2012 v 9:37® Scanix
      Scanix

džigit> zajel jsi si na duhaci a ono toto…no vypada to na chvilkovy destik ;-)