Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 11. června 2012 v 11:06® Scanix
Scanix

sethy> to je cik-cak schvalne, strojova presnost neni v mode ;-)

Neděle 10. června 2012 v 18:59® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsme s kolegou M… byli poskadli rybky s musakem, jenze pocasi se dlouho nechtelo umoudrit a voda po destich je velice zakalena. Ryby byly celkem aktivni, jenze se nam nedarilo je zaujmout nasimi nastrahami, presto jsme lapli nejakeho toho tlouste, okouna ba i sticku. Par peknejsich ryb jsme oba ztratili, tak snad priste se zadari lepe…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49445.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 10. června 2012 ve 12:45® Scanix
    Scanix

Ale timhle vsem zavrel huby preci http://www.super.cz/…ulovkem.html

Ja jsem jej osobne potkal jednou, jedna s lidmi asi umi, ale co jsem slysel od kamaradu, co s nim a stabem spolupracovali na ruznych akcich…asi by mi skoncila bota v jeho ksychte a to jsme dost mirumilovny clovek…

Sobota 9. června 2012 ve 13:03® Scanix
    Scanix

skwor> me treba laka http://www.orka-jk.com/…isting-worms, jenze v okoli to neni dostupne a objednavat kvuli par kousku pres net se mi nechce, potreboval bych to otestit ;-)

Sobota 9. června 2012 ve 12:52® Scanix
    Scanix

skwor> to ja jen k te tvrdosti…ono prave ty orky maji dost pevne telo, netrhaji se a jsou celkem odolne, akorat ten ocas je az nadprirozene dlouhy, me to moc nesedelo a krome par kudel jsem si jej moc nezamiloval, ale kdo vi.

Sobota 9. června 2012 v 11:56® Scanix
    Scanix

skwor> orky jsou mekke, videl jsi ty jejich kopyta :-)) Ale jo, ty shady jsou…je fakt, ze ja teda objektivniho srovnani schopen nejsem…nemam ani moc zkusenosti ani s jednou z tech nastrah…

Sobota 9. června 2012 v 10:54® Scanix
    Scanix

sethy> davam to jako primerm, zasadni rozdil v je snad jen ta perforace, ale pohyb se mi vic libi u te orky, nevim http://www.orka-jk.com/…en/shad-tail

Pátek 8. června 2012 ve 23:08® Scanix
    Scanix

sethy> ja musim rict, ze jsem do sandry nikterak nepronikl, par kousku jsem utrhal a uz neporizoval…na ty cudly tady staci superbanjo a v podobnych velikostech mam nejake orky, ktere ovsem ryb take moc nepremluvily, je to ale asi tim, ze jim davam sanci az v zimnich mesicich pri pomalinkem vedeni maji pak krasny pohyb…

Pátek 8. června 2012 ve 22:59® Scanix
    Scanix
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8.6.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem dojel k vode v momente, kdy se rozpoutalo peklo, solidni bourka me zahnala zpatky do auta uplne bez zaberu. Premyslel jsem, zda to neotocit a nejet domu…popojel jsem tedy do nedaleke hospody, dal si smazak a zkouknul polocas fotbalku, pak vykouk z okna a zdale se to byt uz snesitelne a bylo…rybky se nechavaly solidne premlouvat, ale nakonec se jich povedlo fakt dost. Prijemnym prekvapenim byl krasne zbarveny potocak 40+, ktery se ale odmitl fotit a vyklepal se pred objektivem, coz mi az tak nevadilo, protoze jsem pak chytil doslova pod duhou velice krasne duhaky – oploutvene, bojovne, stihle (krome jednoho krpateho, ktery mel zrejme nejakou vadu kostry). Proste az na par vyjimek braly hlavne zdomacnele ryby a ty mam nejradeji…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49413.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49414.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49415.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49416.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Pátek 8. června 2012 v 11:32® Scanix
      Scanix

osprey> celkem peknej kufrik a pekne roztridene nastrahy, je radost, kdyz v tom ma clovek takhle poradek :-)

Čtvrtek 7. června 2012 ve 21:02® Scanix
      Scanix

sidla_napajedla> no stane se, casto ani RS ryb.listek nekontroluje, vetsinou ale ano.

Čtvrtek 7. června 2012 ve 20:46® Scanix
      Scanix

hraji> mozna to tak je a jenom na to upozornuje, nevim, stalo se mi to max jednou pred xx lety, snadno si to muzu chybne vykladat.

Čtvrtek 7. června 2012 ve 20:33® Scanix
      Scanix

Alivio> tak samozrejme me prave ta moznost napadla, ale mam silny dojem, ze u nas ti povolenku nevydaji, pokud ti ryb.listek ma propadnout, proto jsem se ptal.

Čtvrtek 7. června 2012 ve 20:26® Scanix
      Scanix

Alivio> pisu to preci, propadly rybarsky listek = vyprsela mu doba platnosti ;-)

Čtvrtek 7. června 2012 v 16:58® Scanix
      Scanix

morcák> moc tomu nerozumim, proc musi menit rybarsky listek, jestli proto, ze je propadly, tak je to jasne. Jinak bohuzel, bez rybarskeho listku mas smulu, je to soucast opravneni k lovu, nechapu, jak ti mohli vydat povolenku k propadlemu rybarskemu listku. Pokud je ten duvod vymeny jiny, tak tomu nerozumim, co te k tomu vedlo.

Čtvrtek 7. června 2012 ve 13:33® Scanix
      Scanix

osprey> no jak se ted oteplila voda a dorostly jim ploutvicky, predvadeji nevydane veci, zvlaste ti mensi…bojuji jak draci do posledni chvile…jinak tahle ostra predvedla par zatahani, ze jsem v prvni chvili myslel, ze mam mensi parmu, pak uz to byly jen pokusy v klasickem meritku…

Čtvrtek 7. června 2012 ve 12:00® Scanix
      Scanix

osprey> asi mas pravdu, dlouha leta se tu masivne vysazovaly…v dobe, kdy jsem se pristehoval do CB, tedy v roce 1989, jsem lovil podoustve jak telata, mel jsem pocatkem 90tych let dve ryby 57, bohuzel bez fota, jednu na privlac na rotnu a druhou na hnojacka klasicky na tezko s cihatkem. Dnes je situace uplne jina a lide, co se tu venuji feederu, tak na svem konte maji ostroretky kolem 60ti, ale tak velka podoustev se tu chytne fakt zridka. Rek' bych ale, ze posledni roky se zase zacinaji vice objevovat. Me se ty ryby libi obe a doufam, ze se jim bude darit pohromade ;-)

Tento příspěvek byl editován 7.6.2012 12:03:49 uživatelem Scanix.
      Čtvrtek 7. června 2012 v 11:57® Scanix
      Scanix

mvincik> evidetne starsi ryba…ale prala se pekne…

Čtvrtek 7. června 2012 v 11:41® Scanix
      Scanix

osprey> dokonce mam pocit, ze posledni roky se rozsirily na ukor podoustvi, ktere tu sice jsou stale, ale ne uz tak hojne…nevim, zda to ma souvislost, ale je to na snade…ta vcerejsi na privlac byla ale super a potesila ;-)

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img49379.jpg
      Středa 6. června 2012 ve 23:08® Scanix
      Scanix

pemalda> no videl jsem zamenovat boleny za tlouste, tlouste za amury, ale tohle, tohle je fakt moc, zamenit ostroretku za sivena, to fakt nevim, co ho k tomu vedlo…