Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 6. června 2012 ve 23:04® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike> nemeril, ve vode s fotakem v jedne ruce a s rybou v druhe, nechtel jsem ji muchlat v podberaku…ono se to z te fotky nezda, ale by i dost dlouha, nemoh jsem si poradne zabrat s natezenou rukou, i kdyz se lehce ohla.
Ale az bude mit jednou 60, tak ten metr vyndam
- Středa 6. června 2012 ve 22:38® Scanix
pemalda> moc peknej siven
- Středa 6. června 2012 ve 21:04® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.6.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vzal vlacak, male gumove nastrahy a sel si „zanymfovat“ na dve hodky na pstruhovku. Ryby ochotne spolupracovaly, povedlo se jich pomerne dost v kratkem sledu. Prijemnym prekvapenim byla i solidni ostroretka. Ryby velice bojovne, skakaly a fakt makaly, bylo to super, co vic si prat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. června 2012 v 11:23® Scanix
osprey> Miro, i ja se pridavam ke gratulantum s pranim vseho NEJ, hlavne toho zdravi, protoze vime vsichni, ze to je vazne to jedine dulezite, ostatni uz se stestim nejak doda clovek sam…at se dari
- Úterý 5. června 2012 ve 22:01® Scanix
Libor> A me se to libi…neni pokrytec a prizna pravdu
- Neděle 3. června 2012 v 18:00® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes byl opravdu famozni lov na musak s kolegou M…, ktery i pres neprizen pocasi vyjel a vydrazdil me svou sms, ze to proste ukrutne bere, a protoze koelga M… neni zadny baron Prasil, nelenil jsem a hbite vyrazil za nim, za cez mu velke diky. Zacatek byl uzasny, parkrat machnutim prutem a pak vazka, znate to klise, no rozleja se, zlatavy valec monstrozni kategorie se zablesknul pod hladinou a ryba vyrazila takovou silou, ze jsem malem pustil vsechnu snuru v ruce. Ovsem kdyz se stale nezastavavoala, snazil jsem se nejak ji primet k poslusnosti, marne…veskere me pokusy ztroskotaly a nekde v dalce jsem citil, jak se vlasec odira o kamen a bylo vymalovano. Zrejme pekna parma mi ukazala, ze s 0.16mm mono lovit nemam. Pritvrdil jsem v navazci na 0.18mm a lovil dal. Ryby byly zrave, jak kdyby ve vode byla rozpustena nejaka povzbudiva latka, zejmena okysi a to i dost peknych velikosti, nezridka se stalo, ze jsme meli s koelgou na prute rybu oba podobne jako na fotu. Chytali se okysi, tlousti, plotice, proudnici, nejake sticky a pak jich musku ukouslo, kolega pridal tradicne pekneho jesena a tusim perlina. Okounu jsme nachytali takove mnozstvi, ze jsem neveril, ze v te vode muze jeste byt nejaky nepopichany. Za cca 2h besneni rybek ustalo a my jsme byli radi, ze jsme dane „otevereni“ vody trefili. Nerozhazelo me ani to, ze jsem zjistil, ze mi tece do prsacek a ze jsem utopil pouzdro na fotak, ktere provokativne zustalo stat chvili u shluku kameni, aby poklidne zmizelo v hlubinach pote, co jsem je mel tarka na dostah
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. června 2012 ve 22:57® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.6.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se poflakoval kolem vody cele odpoledne samoten. No samotny u vody, to zase ne, potkaval jsem zastupy jinych lovcu, s nekterymi i prijemne poklabosil a s jinymi si jen tak zalovil opodal. Ryb jsem nachytal nepocitane, velikostne to nebylo nic zavratneho, ale ryby krasne, jak z ucebnice. Potesilo i velke mnozstvi mensich okounu a byl jsme zklaman jednim „prikladnym“ dodrzovanim ryb.radu, kdy dotycny lovec usmrtil stiku tak 40cm, aspon takova by mu z ruky „upadnout“ mohla…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. června 2012 v 11:16® Scanix
olda> bud v klidu, to je celonarodni sport
- Čtvrtek 31. května 2012 ve 21:57® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.5.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsme opet s kolegou M… vyrazili s musakem. Voda se jevila celkem mrtva, proto jsme nasadili tezke jigy a odrbavali dno. Ryby byly z nejakeho duvodu zalezle v derach a skutecne jsme nejake vydolovali. Oba nas prijemne prekvapili dva boleni, kteri se nejspis uz stahuji za poterem. Kolegovi s prutem zacvicila pekna stika, ale 0.14mm mono nebyla proste lanko
Me se jedna mensi povedla uspesne zdolat. K tomu jsme pochytali opravdu hodne okounku. Jeden peknejsi se nechtel fotit, ale 35+ na mistni pomery byla prijemna zmena. Tlousti se ukazovali, ale bez sance je na neco nalakat. S ubyvajicim svetlem ubylo vyrazne i zaberu a tak jsme to zabalili take
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. května 2012 v 0:27® Scanix
osprey> jj, par jsem jich uz takhle lapil na pstruhovce…to s tou muskou je opravdu jen okrajove a pro me spis nahoda, jako kazdy vylet s musakem…
- Středa 30. května 2012 ve 23:04® Scanix
osprey> pekne ostre clovece, ony jsou i tady, rek bych, ze se motaji kolem tech rybek, co se trou a basti jikry jako vse ostatni, ale na mouchu je neumim, mozna by to chtelo musku jako jikru, kdo vi…
- Středa 30. května 2012 ve 22:41® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.5.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes vecerni lov s kolegou M… a musakem. Rybky se snazily, hlavne okounci a tloustici. Kolega navic lapil pekne plotice a temer trofejniho proudnika. Bohuzel dve pekne ryby, se mu s 0.14mm navazcem nepovedlo zdolat. Ja nasadil pro jistotu 0.18mm, ale zadna ponorka se nekonala. Uz skoro za tmy jsem osirel a hazel dal to potemele reky. Objevila se lovkyne, ktera mi delala spolecnost a kterou vidam dost pravidelne. Uz jsem to chtel zabalit, ale rana do prutu me prijemne prekvapila. Vyklubal se z toho tloustak. Fotak bohuzel diky slabym bateriim odmitl fotit s bleskem a tak jsem fotku prevedl do „retro“ cernobile
Jen tak cvicne jsem jeste machnul s musakem a hned paradni zaber a necekany odpor, pred nohama se po chvili vyloupla parma lehce pres 60cm, druha v kratke dobe na musak. I kdyz fotky nevysly, zazitek paradni a maximalni spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. května 2012 v 16:06® Scanix
hraji> musi to byt srdcar a rybar
- Středa 30. května 2012 ve 14:38® Scanix
mvincik> jak psali jinde, snad jo, jen kdy to pak dojde v platnost, snad by mohli na zimu jeste prirpavit vyjimku v zavislosti na teto novele a pak uz se snad odstrelem bude moct zabyvat kazdy nimrod bez rozdilu a bez nutnosti povoleni…
- Středa 30. května 2012 ve 14:15® Scanix
Pokud to tu uz neprobehlo, jedna dobra zprava…snad
http://hobby.idnes.cz/…ybareni.aspx?…
- Úterý 29. května 2012 ve 22:36® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni cil cca hodinoveho lovu byl jasny, lapit nejakou rybku na panev, jenze lepe se rekne a hure provede. Vzhledem k tomu, ze hlavni jedlik je na skole v prirode, tak jsem chtel neco mensiho, na zaver se povedla nejmensi ryba lovu, 43cm, tedy nepocitam-li par okounku, kteri rozhodne nebyli v konzumni velikosti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. května 2012 ve 23:08® Scanix
- Diskuze: Sumcařina
hrdobec> Copak Dalibor, pro nej je snad vse tak bezne, jak to jen jde, ale pro nas, normalni smrtelniky, co nemaji nakloneny vodni bozstva jako jeho Puskvorecek, to je pak tezky
- Pondělí 28. května 2012 ve 22:03® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po praci pouze sam se sebou
Pekne jsem to vyhmat, dorazil jsem a po chvili zacal slejvak, ktery prestal az k veceru, kdy jsem to zabalil. Presto jsem si pekne zachytal a chytil krasne a nesmirne bojovne ryby, mozna skoda, ze ty dve uplne nejvetsi se vyply, ale to uz proste k rybarine patri, tak snad priste vydrzi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. května 2012 ve 14:56® Scanix
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
osprey> treba meli jen cervenej a trosku v kyblu zbylo, beztak je to ryba ke konzumu, jen lehce naturalisticke, zrejme gaf zanechal svuj otisk
- Neděle 27. května 2012 ve 20:46® Scanix
mvincik> nevim, co nahore delaji, ale zase sundali vodu na 1/3 rputok, o 9 kubiku dolu, chudaci ryby…no je po vikendu a vodaci uz jezdi mene, fakt to tak vypada