Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 27. května 2012 ve 13:51® Scanix
Scanix

mvincik> uvidime priste, ony se zase vrati, pri danem prutoku jsou pak vzdy na podobnych mistech…taky zacnou vyrazne vodaci a tak zalezou mimo hlavni trasy…

Neděle 27. května 2012 v 11:25® Scanix
Scanix
Diskuze: Sumcařina

osprey> taky s tim nemam zkusenosti, ale kdyz tak posloucham ebro-pado lovce, co vse se jim pokazilo a ne zrovna na velkych rybach, tak bych v tomhle ohledu volil pevnejsi komponenty…

Neděle 27. května 2012 v 11:11® Scanix
Scanix

osprey> http://rybar.braunstar.cz/…moran-seacor

Neděle 27. května 2012 v 11:11® Scanix
Scanix

osprey> http://rybar.braunstar.cz/…one-no-limit

Neděle 27. května 2012 v 10:15® Scanix
Scanix

osprey> ty Miro, byl k tem 2m rozhodne bliz jak ke 130 a o stesti to je, kazdopadne si koupit cajk pri kterem dost mozna pak zaplaces nad vydelkem, nerikam, ze to sumika nevytahne, ale trosku pritlacit by asi chtelo, v tom se snad shodneme.

Tento příspěvek byl editován 27.5.2012 11:15:27 uživatelem Scanix.
Neděle 27. května 2012 v 9:33® Scanix
Scanix

Bonis317> Osobne si myslim, ze uhlikove pouzdro a uhlikova civka nevesti nic dobreho pro navi na sumce a proutek za petikilo bych si na sumiky asi taky nebral. Hlavne nesetri na pletence porid si kvalitni, neni nic horsiho nez okovat velkou rybu a odoudit ji tak treba k smrti.

Tento příspěvek byl editován 27.5.2012 10:37:51 uživatelem Scanix.
Neděle 27. května 2012 v 9:33® Scanix
Scanix

Bonis317> Nevim, co vis o ulovcich sumcu na tech revirech, ale staci se podivat do Rybarstvi a nebo se poptat lidi a na obou nadrzich se lovi ryby i pres 2m, dokonce osprey uvlacel na jednom z rebiru rybu kousek pod 2m, tak s tema „do 130“ jsi vedle jak ta jedle…

Neděle 27. května 2012 v 9:30® Scanix
Scanix

mvincik> jednou za cas vypousteji a zrejme nejak odbahnujou male Lipno a je mozne, ze ten bordel jde z toho. Vodakum to neva, aspon jim to tece, tak to uvidime. Jinak diky, ta parma potesila moc a skoda, ze ten duhak byl tak zbidaceny. Jinak co jsme chytali spolu, tak tam ani tuk, vse nahore ;-)

Sobota 26. května 2012 ve 22:19® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26.5.2012 | Revír: pstruhovka a mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření

Dnesni den byl predevsim o rybach, u vody jsem jej stravil tarka cely a musim rict, ze jsme si to s kolegou M… nalezite uzili, i kdyz rano jsme dopadli na P jak sedlaci u Chlumce a od zera me zachranoval 20cm duhacek. Po obede jsem vyrazil na chvili sam na reku, jenomze prutok byl oproti vcerejku vice jak dvojnasobny a vzrosl o 12 kubiku, navic voda byla vyrazne kalna. Nedaval jsem si moc sanci, ale nevzdaval jsem to, nakonec jsem v tom plovoucim bordelu vetvi, trav a vodaku nejake rybky nasel a hafo zaberu nepromenil. Dost mi take trvalo najit i to, co rybky chtely, ale alespon jsem si spravil naladu z rana. Vecer jsem zalovil do tretice a s kolegou M… jsme si zamusili na MP a bylo to moc fajn. Konecne se mi povedla zdolat parma, sice pouhych 58cm, ale prala se statecne a bylo to prijemne. Mezi okyse a tlouste se zamotala jeste jedna podoustev ve svatebnim, kolega do sve sbirky pridal jeste solidniho perlina. Jako tresnickou na dortu byl duhak rovnych 60cm, trosku pohubly, zrejme hlavatkova forma :-)) a uz za tmy pak pekny tloustak…Co dodat, jsem unaven, ale spokojen a tesim se na priste ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49141.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49142.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49143.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49144.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 25. května 2012 ve 23:13® Scanix
    Scanix

Oprava, vpravo 72cm, nebyl jsem si jisty, tak jsem si overil zaznamy :-)

Pátek 25. května 2012 ve 22:55® Scanix
    Scanix

BoBo-Falknow> je to videt nejvic u velikosti prstu a ploutve, kdyz to porovnas, vyleze ti, ze ta stika klidne 80+ byt mohla. Samm mam par fotek vetsich ryb, co vypadaji jako poter a obracene…napr. pro porovnani tyto: vlevo bolen 70 rovnych, vpravo bolen 74 :-)

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img49128.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2012/th-img49129.jpg
    Pátek 25. května 2012 ve 22:01® Scanix
    Scanix
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes po praci jsem zaskocil zkontrolovat kolegu mvincika s prateli. Spolecny lov zacal dobre, prisel prvni pstrouzek a i kolega v zapeti bodoval na musak, ale pak to vypadalo na trapeni korenene jen par kontakty. Nicmene jsem vytrval ve zvolene taktice a ta prinesla sve ovoce, resp. pekne rybky v hojnem poctu, bojovne s jiz pekne dorostlymi ploutvickami. Mirovi jsem vsak vyrazne stesti neprinesl, zaverem konstatoval, ze si mel vzit vlacak a ze to dopoledne bylo lepsi ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49123.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49124.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Pátek 25. května 2012 ve 12:01® Scanix
      Scanix

osprey> jasny, za to te samo chvalim. Je fakt, ze chvilkou hledani se daji fakt usetrit solidni penize u celkem vseho zbozi…no nemaji byt lide nenasytni, ale je fakt konkurovat nekterym eshopum se proste neda, protoze provoz je tarka nula, kdyz pominu baleni apod…

Čtvrtek 24. května 2012 ve 23:34® Scanix
      Scanix

xifa> presne tak, clovek muze mrknout, kam jej napadne…jen se treba z jedne ci nekolika vychazek nedaji delat zavery…takze asi tak ;-)

Čtvrtek 24. května 2012 ve 23:33® Scanix
      Scanix

osprey> takhle se ale business nedela ;-)

Čtvrtek 24. května 2012 ve 12:26® Scanix
      Scanix

Raf> da, to je pravda, jenze z 20ti vychazek se zerem, jednou vynechas a zrovna to jde :-) Velikostne to pak byva asi taky krapet rozdil, aspon na tom nasem veletoku ;-)

Čtvrtek 24. května 2012 v 11:05® Scanix
      Scanix

skwor> to vypada taky easy co :-)

Čtvrtek 24. května 2012 v 10:58® Scanix
      Scanix
      Raf> nekde to jde asi dobre, ale asi ne vsude :-)
      Čtvrtek 24. května 2012 v 10:52® Scanix
      Scanix

Raf> no to zni zajimave, snad se nedky na nejaky takovy „pruzkum“ s vlacakem dostanu…

Čtvrtek 24. května 2012 v 10:33® Scanix
      Scanix

Raf> Luxusni ryba, no rekni, jak je to s vlackou na takovych vodach, je tam vubec realna sance neco zatnout, nebo proste jen trhacka a doufat?