Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 27. května 2012 ve 13:51® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mvincik> uvidime priste, ony se zase vrati, pri danem prutoku jsou pak vzdy na podobnych mistech…taky zacnou vyrazne vodaci a tak zalezou mimo hlavni trasy…
- Neděle 27. května 2012 v 11:25® Scanix
- Diskuze: Sumcařina
osprey> taky s tim nemam zkusenosti, ale kdyz tak posloucham ebro-pado lovce, co vse se jim pokazilo a ne zrovna na velkych rybach, tak bych v tomhle ohledu volil pevnejsi komponenty…
- Neděle 27. května 2012 v 11:11® Scanix
- Neděle 27. května 2012 v 11:11® Scanix
- Neděle 27. května 2012 v 10:15® Scanix
osprey> ty Miro, byl k tem 2m rozhodne bliz jak ke 130 a o stesti to je, kazdopadne si koupit cajk pri kterem dost mozna pak zaplaces nad vydelkem, nerikam, ze to sumika nevytahne, ale trosku pritlacit by asi chtelo, v tom se snad shodneme.
Tento příspěvek byl editován 27.5.2012 11:15:27 uživatelem Scanix. - Neděle 27. května 2012 v 9:33® Scanix
Bonis317> Osobne si myslim, ze uhlikove pouzdro a uhlikova civka nevesti nic dobreho pro navi na sumce a proutek za petikilo bych si na sumiky asi taky nebral. Hlavne nesetri na pletence porid si kvalitni, neni nic horsiho nez okovat velkou rybu a odoudit ji tak treba k smrti.
Tento příspěvek byl editován 27.5.2012 10:37:51 uživatelem Scanix. - Neděle 27. května 2012 v 9:33® Scanix
Bonis317> Nevim, co vis o ulovcich sumcu na tech revirech, ale staci se podivat do Rybarstvi a nebo se poptat lidi a na obou nadrzich se lovi ryby i pres 2m, dokonce osprey uvlacel na jednom z rebiru rybu kousek pod 2m, tak s tema „do 130“ jsi vedle jak ta jedle…
- Neděle 27. května 2012 v 9:30® Scanix
mvincik> jednou za cas vypousteji a zrejme nejak odbahnujou male Lipno a je mozne, ze ten bordel jde z toho. Vodakum to neva, aspon jim to tece, tak to uvidime. Jinak diky, ta parma potesila moc a skoda, ze ten duhak byl tak zbidaceny. Jinak co jsme chytali spolu, tak tam ani tuk, vse nahore

- Sobota 26. května 2012 ve 22:19® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26.5.2012 | Revír: pstruhovka a mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnesni den byl predevsim o rybach, u vody jsem jej stravil tarka cely a musim rict, ze jsme si to s kolegou M… nalezite uzili, i kdyz rano jsme dopadli na P jak sedlaci u Chlumce a od zera me zachranoval 20cm duhacek. Po obede jsem vyrazil na chvili sam na reku, jenomze prutok byl oproti vcerejku vice jak dvojnasobny a vzrosl o 12 kubiku, navic voda byla vyrazne kalna. Nedaval jsem si moc sanci, ale nevzdaval jsem to, nakonec jsem v tom plovoucim bordelu vetvi, trav a vodaku nejake rybky nasel a hafo zaberu nepromenil. Dost mi take trvalo najit i to, co rybky chtely, ale alespon jsem si spravil naladu z rana. Vecer jsem zalovil do tretice a s kolegou M… jsme si zamusili na MP a bylo to moc fajn. Konecne se mi povedla zdolat parma, sice pouhych 58cm, ale prala se statecne a bylo to prijemne. Mezi okyse a tlouste se zamotala jeste jedna podoustev ve svatebnim, kolega do sve sbirky pridal jeste solidniho perlina. Jako tresnickou na dortu byl duhak rovnych 60cm, trosku pohubly, zrejme hlavatkova forma
a uz za tmy pak pekny tloustak…Co dodat, jsem
unaven, ale spokojen a tesim se na priste 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. května 2012 ve 23:13® Scanix
Oprava, vpravo 72cm, nebyl jsem si jisty, tak jsem si overil zaznamy

- Pátek 25. května 2012 ve 22:55® Scanix
BoBo-Falknow> je to videt nejvic u velikosti prstu a ploutve, kdyz to porovnas, vyleze ti, ze ta stika klidne 80+ byt mohla. Samm mam par fotek vetsich ryb, co vypadaji jako poter a obracene…napr. pro porovnani tyto: vlevo bolen 70 rovnych, vpravo bolen 74

- Pátek 25. května 2012 ve 22:01® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po praci jsem zaskocil zkontrolovat kolegu mvincika s prateli. Spolecny lov zacal dobre, prisel prvni pstrouzek a i kolega v zapeti bodoval na musak, ale pak to vypadalo na trapeni korenene jen par kontakty. Nicmene jsem vytrval ve zvolene taktice a ta prinesla sve ovoce, resp. pekne rybky v hojnem poctu, bojovne s jiz pekne dorostlymi ploutvickami. Mirovi jsem vsak vyrazne stesti neprinesl, zaverem konstatoval, ze si mel vzit vlacak a ze to dopoledne bylo lepsi

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. května 2012 ve 12:01® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
osprey> jasny, za to te samo chvalim. Je fakt, ze chvilkou hledani se daji fakt usetrit solidni penize u celkem vseho zbozi…no nemaji byt lide nenasytni, ale je fakt konkurovat nekterym eshopum se proste neda, protoze provoz je tarka nula, kdyz pominu baleni apod…
- Čtvrtek 24. května 2012 ve 23:34® Scanix
- Diskuze: České Budějovice a okolí
xifa> presne tak, clovek muze mrknout, kam jej napadne…jen se treba z jedne ci nekolika vychazek nedaji delat zavery…takze asi tak

- Čtvrtek 24. května 2012 ve 23:33® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
osprey> takhle se ale business nedela

- Čtvrtek 24. května 2012 ve 12:26® Scanix
Raf> da, to je pravda, jenze z 20ti vychazek se zerem, jednou vynechas a zrovna to jde
Velikostne to pak byva asi taky krapet rozdil, aspon
na tom nasem veletoku 
- Čtvrtek 24. května 2012 v 11:05® Scanix
skwor> to vypada taky easy co

- Čtvrtek 24. května 2012 v 10:58® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuzeRaf> nekde to jde asi dobre, ale asi ne vsude
- Čtvrtek 24. května 2012 v 10:52® Scanix
Raf> no to zni zajimave, snad se nedky na nejaky takovy „pruzkum“ s vlacakem dostanu…
- Čtvrtek 24. května 2012 v 10:33® Scanix
Raf> Luxusni ryba, no rekni, jak je to s vlackou na takovych vodach, je tam vubec realna sance neco zatnout, nebo proste jen trhacka a doufat?