Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 24. května 2012 v 9:40® Scanix
- Diskuze: Plavaná
hraji> to je velmi smutne, vazne, nahrada takovych krasnych ryb bude urcite zdlouhava
Kdo je vinikem, je mozne vubec na nekom pozadovat napravu (financni)?
- Středa 23. května 2012 v 15:30® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sfox> nic ve zlem, ale ryb je ti lito a presto je chytas, to mi k sobe nikdy neslo, taky me mrzi, pokud rybu poranim, ale vedome chodim na ryby s tim, ze je to egoisticka zabava a tou rybarina bezesporu je
- Středa 23. května 2012 ve 14:54® Scanix
sfox> mouchu a nebo streamera, je to fakt rozdil, pokud lovis na leskle veci, jako golda apod, tak se dost dravcu splete, sticky, candosi, oukouni nebo boleni, ale na suchou ci mokrou breznovku se jich treba moc nepochyta…takze asi tak, samozrejme, kdo chce, tak jej chyti i na vlacene kolinko
- Středa 23. května 2012 ve 14:04® Scanix
David Havlíček> jako chtelo by to hajit okouna do 16.6. a byl by klid, resp. bych do 16.6. nepovolil lov na zivocisne nastrahy obecne, howno by se stalo.
- Středa 23. května 2012 ve 14:03® Scanix
David Havlíček> standardni lipenska taktika…povidali to vedle, musi to vedet, bo jsou od RS
- Středa 23. května 2012 v 8:31® Scanix
MIG-35> jen blbni, zrovna jsem slysel, jak se lapal mlicnaci na zouzele…pekne z hnizda jedna basen
- Úterý 22. května 2012 v 15:52® Scanix
kety.vydra> jak neni problem v nekterych sopech si koupit i parmu, jesetera ci sumecka. Jak pise Mira, je to produkt a penize se musi vydelavat…ono by nebylo marne si obcas nejakou tu rybku koupit a vysadit. My po vylovech sbirame mensi rybky vcetne beloby a na Luznici obcas „prispejeme“ troskou do mlyna, tak znat to asi neni, ale nez aby to leklo…
Tento příspěvek byl editován 22.5.2012 15:52:36 uživatelem Scanix. - Pondělí 21. května 2012 ve 22:17® Scanix
David Havlíček> je mi to jasny
- Pondělí 21. května 2012 ve 21:13® Scanix
David Havlíček> to je s tebou des, ja mam tvoje asi 6 let a jeste jsem te nesmazal, styd se
- Pondělí 21. května 2012 v 16:46® Scanix
David Havlíček> Zdar Davide, skoda, ze jsi nedal vedet, mohli jsme dat spoelcny obed, kdyz uz ne lov
- Sobota 19. května 2012 ve 20:29® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
mvincik> zadr Miro, tak jsem to nakonec zvladl na skok odpol, dospaval jsem noc do skoro 11, co ty, jak jsi dopad?
- Sobota 19. května 2012 ve 20:21® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 19.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem zaskocil na chvili po obede pozdravit kolegy z MRKu, co si vyrazili na lov k nam na reku. Zmena pocasi na krasne azuro, voda prikalena a kolisava a velky pohyb ve vode (rybari, vodaci), to vse zrejme rybam moc nesvedcilo a co jsem slysel od kolegu, tak vcera si zachytali o poznani lepe. Me se celkem darilo, na tu bidu jsem nejakou rybku pochytal, zaberu bylo dost, i kdyz ryby padaly a nechtely poradne dobirat mnou nabizene nastrahy. Presto to byla fajn chvilka pred hokejovym utkanim, ktere uz tak dobre nedopadlo. Tak preju zitra slovenskym kolegum, aby to rusakum pekne natreli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. května 2012 ve 14:43® Scanix
mvincik> uvidime vecer, se svedakama mame tu bilanci vselijakou a tak bud to klapne, nebo ne, je to preci jen hokej a jak rikavala babi, chleba lacinejsi nebbude, tak jde o howno
- Čtvrtek 17. května 2012 ve 14:18® Scanix
kubas> no ja ti nevim, se svedakama to nevidim zrovna moc dobre :/
- Čtvrtek 17. května 2012 v 11:47® Scanix
Diky admini, ze me zvolani bylo vyslyseno
- Čtvrtek 17. května 2012 v 10:07® Scanix
skwor> az ted jsem si vsim, ze je tam jedna fotka dvakrat, to jsem nejak nezvlad
Poprosil bych tedy pro poradek nekoho z adminu, aby tu jednu dablovanou fotku nahradil touto http://www.chytej.cz/…00045076.jpg
- Středa 16. května 2012 v 19:58® Scanix
skwor> takovych jeste bude, jak chces fotit duhaka ve vode, aby vypadal jako neco jineho, tam se meni uz jen ty tecky
- Středa 16. května 2012 v 19:10® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
V dnesnim uplakanem a ufoukanem pocasi jsme se s dcerkou vysli vyvetrat a bylo to dobre. Plan byl jasny, ulovit si veceri, cehoz jsme dostali a jeden PD 43cm vypadal idealne pro nas dva. Rybky se chvilemi predhanely a chvilemi zase delaly drahoty, presto jsme jich pochytal pomerne dost, takze spokojenost
Tento příspěvek byl editován 17.5.2012 10:56:52 administrátorem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. května 2012 ve 13:39® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
osprey> zdravim a vitam te z cest; jinak pekne zubatice jsi potahal, verim, ze toho bylo vic, ale mas matros ke sve praci
Shrnul bych to tak, ze proste nerikam vse, kdo taky ano, dneska to nejde. Neco nekde naprasit znamena, ze se to obrati casem proti tobe. Lidi, co me znaji, vedi a to jde
- Neděle 13. května 2012 ve 23:55® Scanix
mvincik> jo proc ne, ted mam jeden tip, kterej rad proverim, navic se zacinaji chytat i ve meste, jenze jak mam jit na feeder, kdyz na P muzu vlacet a neverim, ze se k nim dostanu s mouchou