Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 13. května 2012 ve 23:30® Scanix
Scanix

mvincik> dost me prekvapilo, kde ty rybky v te kose byly, ale hledal bych je tam spis uprostred leta :-)

Neděle 13. května 2012 ve 20:44® Scanix
Scanix

hecht> no puvodne jsem chtel vyrazit s Mirou (mvincik), jenze jsem casove nebyl k tomu, vcera to k tomu vubec nebylo, pocasi na draka a v patek to bylo letem svetem, nakonec pekne se zaverecnym posezenim u nealko pivka a nocnim kuchanim granulacu na grill :-)

Dnes to prekvapilo, bo vetsinou to bylo posledni dobou o vydrenych zaberech a tohle byl mazec a to necekana na pro me necekanem miste, ale lidi se tam zacali pak nejak sletavat, tak jsem se vytratil ;-)

Tento příspěvek byl editován 13.5.2012 20:44:49 uživatelem Scanix.
Neděle 13. května 2012 v 19:42® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 13.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Po obede jsem na chvilku vyrazil k vode, po patecnim paradnim lovu na ricce s kolegou M…jsem dnes vyrazil sam na vetsi tok. Cekal jsem, ze vetsina ryb od vysazeni bude uz venku, ale nahodou jsem nasel slusnejsi hejno a chvilemi to slo na hod, fakt letos nejlepsi lov, co se do poctu kusu tyka a navic vetsina ryb kolem 50tky. Dobre to bylo, ruce mam dost unavene :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48943.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48944.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48945.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48946.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 10. května 2012 ve 23:24® Scanix
    Scanix

David Havlíček> hele, ja nevim, rybky na hladine normalne plavou, ploticky, perlinci, cejnci, ale nic, vse se nalovi ze dna. Any stiky tam moc u hladiny nelovi, max kolem brehu, ale to se nepocita. Znam hluboke vody, kde flakne metrovka do rybicke 100 a vice metru od vody jak kdyz tam spadnul chlap, co si zapomnel otevrit padak, je to asi voda od vody…hloubka s tim souviset bude a i dalsi podminky jako viditelnost ve vode apod.

Čtvrtek 10. května 2012 ve 21:00® Scanix
    Scanix

skwor> podivej se treba na Roudnici, jsou tam boleni pres metr a ze bys je videl nekdy zalovit, kdepak, presto se tam chyti tu a tam na koule ryba 90+ a co vim, tak na vlacku jedinej a jedinej tam nebude, ziji tam celkem skryte, to ty velke hloubky uz u brehu.

Středa 9. května 2012 v 18:23® Scanix
    Scanix

mvincik> ten ocas je jeseni prave ;-)

Středa 9. května 2012 ve 14:40® Scanix
    Scanix

mvincik> je to nejakej krizenec, rek bych tlouste a jesena.

Středa 9. května 2012 v 10:15® Scanix
    Scanix

mvincik> zatim ve hvezdach, predbezne muzeme neco naplanovat, ja se nudit taky nechci, to ale fakt neznam :-)

Středa 9. května 2012 v 9:57® Scanix
    Scanix

mvincik> ja a mlzit, nikdy :-)

Úterý 8. května 2012 ve 20:00® Scanix
    Scanix

David Havlíček> Davide, fakt pekny hovadka, musela to byt radost…je videt, ze porad vis a umis ;-)

Úterý 8. května 2012 v 10:32® Scanix
    Scanix

brych.tomasek> Vlkovske piskovny jiste hosti nejakou peknou rybu a s branim ryb, to je fakt osemetne vzdy, je treba se vzdelavat a zkouset veci, ktere ryby presvedci…nepises, co chces lovit, pokud jde o bilou rybu, kapry ci amury, tak prave tam.

Pondělí 7. května 2012 ve 23:06® Scanix
    Scanix
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 7.5.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření

Vecer na chvilicku s musakem na rece s kolegou M… Kolega mi musel ukazat, ze chytat na lehkou mouchu, kdyz ryby nesbiraji je nesmysl a nasadil ponorku a lapal rybku za rybkou. Pokusil jsem se ho napodobit a darilo se i me nejakou tu plotici, nejakeho jesena, dva okyse (jeden fakt hezkej tak 35), dokonce i hrouzka a na zaver tlouste vyzobnout :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48840.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48841.jpg
      Neděle 6. května 2012 ve 21:50® Scanix
      Scanix
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

I dnes jsme s kolegy Mr.Stickem, Izou a Sethym na lov a opet to byl nezapomenutelny den, plny legrace a i peknych ryb. Doufam jen, ze si kluci s sebou odvezli jistou rybarskou kletbu, ktera presla z jednoho na druheho, byl bych nerad, aby mi ji tu nechali :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48831.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48832.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48833.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48834.jpg
        Neděle 6. května 2012 ve 21:40® Scanix
        Scanix
        Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

S prateli (Mr.Stick, Iza a Sethy) na Vltave. Rybam se vyrazne nechtelo, neco jsme vsak presto pochytali, zrejme selhal muj guiding (dle Sethyho jiste, udajne jsem ho posilal na jalova mista a doporucoval pro ryby vylozene odpudive nastrahy :-))

Prosba od Sethyho, kdo ulovi podberak Jaxon viz prvni foto pod rybou, tak jej prosim kontaktujte, odmena jista!

P.S. Mr.Stick nosi otevrene nuzky pry proto, ze rybam zastrihava ploutvicky, aby si je oznacil a priste poznal :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48827.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48828.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48829.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48830.jpg
          Pátek 4. května 2012 ve 22:39® Scanix
          Scanix
          Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 4.5.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsem byl s Izou zatrenovat s musakem na MP, bohuzel sbirali jen tlousti, tak jsme toho zahy nechali. Nicmene musim konstatovat, ze ta muskarina ma neco do sebe ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48791.jpg
            Čtvrtek 3. května 2012 ve 21:21® Scanix
            Scanix

kubas> aha, no jo, zrejme nejsem dost pozorny ;-)

Čtvrtek 3. května 2012 ve 21:08® Scanix
            Scanix

osprey> ty Miro, to jsem neco prosvih, tak pokud to neni tajny, tak dej echo, kam se kdo chysta ;-)

Středa 2. května 2012 ve 22:28® Scanix
            Scanix

mvincik> chudak ty :-D

Středa 2. května 2012 ve 22:23® Scanix
            Scanix

mvincik> mimochodem pekna fiska, 3kg+, prej zadna hitparada :-)

Středa 2. května 2012 ve 22:17® Scanix
            Scanix

mvincik> no proto