Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 2. května 2012 ve 22:13® Scanix
Scanix

sethy> jen nevim, zda to bude to teto rubriky vhodne :-D

Středa 2. května 2012 ve 22:13® Scanix
Scanix

mvincik> a co z dneska, zadny prispevek? ;-)

Středa 2. května 2012 ve 20:59® Scanix
Scanix

HaDová> vsak ja vim, jen jsem to formuloval tak, ze jsem vyhral cenu uz i ve fotosoutezi ;-)

Středa 2. května 2012 ve 20:48® Scanix
Scanix

HaDová> vsak on to Mira zna…ja sypu do Z lovu prispevky jak na bezicim pase a vyhral jsem neco prvne, i kdyz v jedne foto soutezi jsem byl tusim uz druhy…ono je to fakt o nahode a doufam, ze se zadari i nekdy priste :-)

Středa 2. května 2012 ve 20:41® Scanix
Scanix

mvincik> ale nevim, zda se do toho pocitaji i souteze na chytej.cz :-))

Středa 2. května 2012 ve 20:41® Scanix
Scanix

mvincik> kdo nema stesti ve hre, ma pry stesti v lasce :-D

Středa 2. května 2012 v 19:47® Scanix
Scanix

sethy> no jo, koukal jsem do mailu, jen nevim, ze vubec nejaka soutez byla, ale potesi to :-)

Středa 2. května 2012 v 16:24® Scanix
Scanix

David Havlíček> pekne zvire, tohle je fakt kraken :-)

Úterý 1. května 2012 v 19:07® Scanix
Scanix

Venik2> v tehle cenove relaci to nema cenu moc resit, osobne bych ti radil neco prisetrit, navijak je to, co dostava nejvic zabrat a rychle se opetrebuje, ale treba jini neco poradi.

Úterý 1. května 2012 v 19:05® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu

HaDová> To je foceno z mobilu fotakem? ;-) Zkusil jsem s tim neco udelat, ale asi bude lepsi pockat na original foto ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48736.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 30. dubna 2012 ve 21:40® Scanix
    Scanix
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Posledni dubnove odpoledne bylo ve znameni bourek a prehanek, presto jsem si lov uzil a povodil si par peknych ryb, ktere jsem vsak k zaberum musel obzvlaste premlouvat…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48726.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48727.jpg
      Neděle 29. dubna 2012 ve 22:04® Scanix
      Scanix

HaDová> ze drzim palce ;-)

Tento příspěvek byl editován 29.4.2012 22:04:57 uživatelem Scanix.
      Neděle 29. dubna 2012 ve 22:04® Scanix
      Scanix

HaDová> vsak je to pekna ryba, sice jsem tam nikdy nelovil, ale vim, jak dopadaji jini, kdyz to nejde, je to trapeni, zda se, ze maji dobre naslapnuto, tak at jim to vydrzi…

Neděle 29. dubna 2012 ve 21:59® Scanix
      Scanix

HaDová> Tak ho Pavli take pozdravuj, tak at prida jeste neco v me vaze, tj. 90+ :-)

Neděle 29. dubna 2012 ve 21:36® Scanix
      Scanix

ladamaj> ryby jsou o reviru, tady proste jsou vetsi, no jinak se je snazim chytit ;-)

Neděle 29. dubna 2012 ve 21:28® Scanix
      Scanix

mvincik> hlava me boli, malo tekutin a vcera spis moc, ale dobre to bylo :-)

Neděle 29. dubna 2012 ve 21:19® Scanix
      Scanix
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Po vcerejsi akci jsem potreboval dnes na vzduch, hodne vzduchu :-) Rano jsem s kolegou nevstal, neslo to…tak jsem odpoledne vyrazil a vydrzel az do vecera a bylo to pekne. Prosel jsem si i mista, kde jsem jeste nikdy nelovil a nebylo to vubec spatne. Zrejme se pri vysazovani z raftu opravdu rozvezli rybky kam se dalo. Povedlo se pomerne dost ryb a snad jeste vic jich spadlo pri zdolavani. Nove mista byly take hladove po nastrahach, pruzkum dna byl dukladny a vody v mistech lovu pro brozeni porad hodne…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48711.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48712.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48713.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48714.jpg
        Sobota 28. dubna 2012 ve 22:35® Scanix
        Scanix

osprey> Z toho si nic nedelej, zrejme jsi jej rozvasnil tim krmenim a stezenim vseho mozneho na hostinu ;-) Me se dnes stalo, ze mi pstruh 50+ pekne vklidu proplaval mezi nohama, jeste se mi otrel o stehna a splasil se az kdyz jsem se podival, co ze se mi to dobyva do prsacek, chvili jsem se bal, jestli to neni zase vydra a nejde si hrat :-)

Sobota 28. dubna 2012 ve 22:09® Scanix
        Scanix

osprey> o tom nepochybuju…no mozna ti sel po tech cejncich, kdo vi, ale tyhle nahodaky ja mam rad, to me na rybarine bavi, ty prekvapka ;-)

Sobota 28. dubna 2012 ve 21:48® Scanix
        Scanix

osprey> jinak pekna druhov skladba, kurna, asi vytahnu nekdy taky jeste rohlikovou sestavu ;-)