Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 25. dubna 2012 ve 22:02® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
mvincik> tak potok 30+ je uz hezkej i na mistni pomery, me prekvapili ale duhaci ±20, proc tohle vubec vysazuji, vyrust to nestaci a odnest se to nemuze
- Středa 25. dubna 2012 ve 21:58® Scanix
osprey> tak mozna jsem to pomotal a nebo autor, ale neco o ceste do pekel, rikal, ze na chytej?!
- Středa 25. dubna 2012 ve 21:53® Scanix
osprey> jako podobne od P uz ustoupilo dost lidi, z meho blizkeho okoli fakt hodne. Vsak se tu ma objevit jakysi clanek od jednoho z nich
- Středa 25. dubna 2012 ve 21:37® Scanix
mvincik> jako je to divny, my na konci leta chytali pekne ryby a neverim, ze tam najelo tolik muskaru, ze to vybrali po konci „vlacky“ na P, ale kdo vi. Kormousi byli videni tarka vsude, ruzna hejna, to muze byt fakt problem a z tech hlubsich useku to asi vyzobou, jsou dost efektivni
- Středa 25. dubna 2012 ve 21:17® Scanix
osprey> jako dost velky vliv tady na to ma Hladikovo VIP, driv to byvalo tak nejak rozprostrene, aspon Vltava, treaba ty C&P useky nahore hostily slusne ryby, ted tam tech vetsich je fakt poskromnu a jaky smysl tam ma dava ryby 20–30, ze tam jako vyrostou?
No a jak jsme to zkoukli my s M…, tak vsude jinde je to podobne, skoda jen, ze nejspis z toho lonskeho ME v musce toho moc nezbylo a nebo nekde jinde, ale asi kormousi a vydry meli proste lepsi sezonu
- Středa 25. dubna 2012 v 15:41® Scanix
Erik> predne zalezi kde lovis, jestli se jedna o revir MRS ci CRS, pak by stalo za to, si nastudovat platne predpisy vc. blizsich podminek lovu. V JC jsou v platnosti predpisy, ktere umuznuji lov ryb, vcetne zpusobu pro lov ryb lososovitych a to 7× v tydnu, pricemz jen 3 dni v tydnu si muzes losovitou rybu ponechat a takovy datum zakrouzkovat. V dalsi dny jsi pak povinen lososovite ryby setrne pustit. Pri lovu jinych nedravych druhu ryb na rostlinne nastrahy je lovec povinne pustit tez vsechny lososovite ryby a navic je v JC zakazano vnadit jakymkoliv zpusobem. Pri lovu dravych ryb na umele nastrahy pak museji byt nastrahy vybaveny pouze jednim hackem ci trojhackem a zbaveny protihrotu. Mrkni na http://www.crscb.cz/main.php?…
- Středa 25. dubna 2012 ve 14:50® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David Havlíček> tak zlom prut
resp. neco poradnyho, at ti prijde.
- Neděle 22. dubna 2012 ve 22:00® Scanix
hecht> pohlidej si prutok a nasetri nejakej cas, udelame vypravu jako vloni, mimochodem na tom moste, co jsme byli, se neco nalapat dalo…ale velikoste nic zasadniho. Byli jsme s M… i na miste, kde jsme pak koncili a u pumpy prdlacka, dole pak celkem mazec, ale zase i PD a PO do ±30.
Tento příspěvek byl editován 22.4.2012 22:00:21 uživatelem Scanix. - Neděle 22. dubna 2012 ve 21:22® Scanix
sethy> ja jen doufam, ze budou podminky, voda moc neklesa a prset jeste bude, zem je tu hrozne nacucana, vse jde pak do reky…
- Neděle 22. dubna 2012 ve 20:52® Scanix
sethy> jo tak, to ja trenoval v patek i v sobotu, bude to dobry, okouknul jsem jeviste a neco se tam nechalo
- Neděle 22. dubna 2012 ve 20:33® Scanix
sethy> trenuju na vas
- Neděle 22. dubna 2012 ve 20:03® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po obede jsem vyrazil i dnes na reku a byla to drina. Co jsem videl opodal lovici muskare, ryby nebraly ani jejich vytvory. Zkousel jsem hledal a vyrazne trhal, protoze se do nekterych mist proste nedalo zabrodit, kvuli zvedle vode. Postupne jsem vyzkousel tarka vse, co jsem mel v krabickach, ale moc jsem nezabodoval nicim. Za vice jak tri hodiny lovu, ktere jsem si pridelil, se povedli dva potocaci a jeden zrejme lonsky duhak, pekne oploutveny, stihly a pekne bojovny. Kdyz uz vymereny cas vyprsel, ve snaze prochytat jedno „vysazovaci“ misto, jsem si nastavil cas o dobrych 20min a vyplatilo se, vysazene jikernacce 58cm, se zrejme nechtelo nikam moc odplavavat a zustala na miste
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. dubna 2012 ve 20:02® Scanix
- Diskuze: České Budějovice a okolí
osprey> je to tak, nakonec potkal jsem tam i Havlase, odpocivajiciho pred hospodou na brehu reky
Bylo tam krasne, pokazde je to super, zasel jsem i na mista, kde jsme byli posledne s Petrem…
- Sobota 21. dubna 2012 ve 21:58® Scanix
sethy> no pokud jsou takove, neni to spatny…u nas vetsi voda, vic ryb, ale co se tady deje s ekosystemy, ktere clovek znicil zrejme duhakovou kampani. Reka, co oplyvala zivotem, je jaksi prazdna, nebo se mi to tak alespon jevi, (nepocitam tech par duhaku, co se kazdorocne nasype) a potvrzuji to i dalsi, co tam chodi leta
- Sobota 21. dubna 2012 ve 21:42® Scanix
sethy> ne vazne, dnes jsem potocaku par nachytal, ale kdybys je videl, to ti tvoji je maji k veceri
- Sobota 21. dubna 2012 ve 21:34® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 21.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po obede jsem vyrazil s kolegou M… na reku. Prosli jsme si nekolik moc peknych mist a bez rybky jsme nebyli, jednu chvili dominoval potocak, zachvili to byl duhak, kolega pridal i proudnika za ocas
Velikostne to bylo hodne spabe, tarka jen vyjmecne ryba presahla 30cm a me se povedla jedna pekna jikernacka na chyt a pust useku. Byl to prijemne straveny pul den se spoustou hodou a pomerne dost rybami, ktere ovsem braly dost neochotne a casto padaly, jak to tak byva tyden po zahajeni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. dubna 2012 ve 21:17® Scanix
sethy> pekne rybky tam mate v tech vasich potuckach
- Sobota 21. dubna 2012 ve 21:16® Scanix
osprey> tak dneska jsem si to druhove taky rozsiril, ale zato ta velikost, az na jednu rybku, coz byla zase granule
Jinak je to tak, lidi zajima vicemene co napytlikovat, ale uz ne to, co je pekne a co je pro tu reku prirozenejsi…
- Pátek 20. dubna 2012 ve 22:34® Scanix
osprey> kurna, ja jsem letos nejakej jednotvarnej, krome jednoho sifona, porad granule a to jsem sel i na mista, kde by nemely byt, je fakt, ze nebyly, ale nechyt jsme tam nic jineho
- Pátek 20. dubna 2012 ve 22:32® Scanix
osprey> Miro, me se ale ty fotky libi, mas pro to cit, preci jen to uz nejakou dobu delas