Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 25. dubna 2012 ve 22:02® Scanix
Scanix

mvincik> tak potok 30+ je uz hezkej i na mistni pomery, me prekvapili ale duhaci ±20, proc tohle vubec vysazuji, vyrust to nestaci a odnest se to nemuze :-)

Středa 25. dubna 2012 ve 21:58® Scanix
Scanix

osprey> tak mozna jsem to pomotal a nebo autor, ale neco o ceste do pekel, rikal, ze na chytej?! ;-)

Středa 25. dubna 2012 ve 21:53® Scanix
Scanix

osprey> jako podobne od P uz ustoupilo dost lidi, z meho blizkeho okoli fakt hodne. Vsak se tu ma objevit jakysi clanek od jednoho z nich ;-)

Středa 25. dubna 2012 ve 21:37® Scanix
Scanix

mvincik> jako je to divny, my na konci leta chytali pekne ryby a neverim, ze tam najelo tolik muskaru, ze to vybrali po konci „vlacky“ na P, ale kdo vi. Kormousi byli videni tarka vsude, ruzna hejna, to muze byt fakt problem a z tech hlubsich useku to asi vyzobou, jsou dost efektivni

Středa 25. dubna 2012 ve 21:17® Scanix
Scanix

osprey> jako dost velky vliv tady na to ma Hladikovo VIP, driv to byvalo tak nejak rozprostrene, aspon Vltava, treaba ty C&P useky nahore hostily slusne ryby, ted tam tech vetsich je fakt poskromnu a jaky smysl tam ma dava ryby 20–30, ze tam jako vyrostou? :-) No a jak jsme to zkoukli my s M…, tak vsude jinde je to podobne, skoda jen, ze nejspis z toho lonskeho ME v musce toho moc nezbylo a nebo nekde jinde, ale asi kormousi a vydry meli proste lepsi sezonu ;-)

Středa 25. dubna 2012 v 15:41® Scanix
Scanix

Erik> predne zalezi kde lovis, jestli se jedna o revir MRS ci CRS, pak by stalo za to, si nastudovat platne predpisy vc. blizsich podminek lovu. V JC jsou v platnosti predpisy, ktere umuznuji lov ryb, vcetne zpusobu pro lov ryb lososovitych a to 7× v tydnu, pricemz jen 3 dni v tydnu si muzes losovitou rybu ponechat a takovy datum zakrouzkovat. V dalsi dny jsi pak povinen lososovite ryby setrne pustit. Pri lovu jinych nedravych druhu ryb na rostlinne nastrahy je lovec povinne pustit tez vsechny lososovite ryby a navic je v JC zakazano vnadit jakymkoliv zpusobem. Pri lovu dravych ryb na umele nastrahy pak museji byt nastrahy vybaveny pouze jednim hackem ci trojhackem a zbaveny protihrotu. Mrkni na http://www.crscb.cz/main.php?…

Středa 25. dubna 2012 ve 14:50® Scanix
Scanix

David Havlíček> tak zlom prut :-D resp. neco poradnyho, at ti prijde.

Neděle 22. dubna 2012 ve 22:00® Scanix
Scanix

hecht> pohlidej si prutok a nasetri nejakej cas, udelame vypravu jako vloni, mimochodem na tom moste, co jsme byli, se neco nalapat dalo…ale velikoste nic zasadniho. Byli jsme s M… i na miste, kde jsme pak koncili a u pumpy prdlacka, dole pak celkem mazec, ale zase i PD a PO do ±30.

Tento příspěvek byl editován 22.4.2012 22:00:21 uživatelem Scanix.
Neděle 22. dubna 2012 ve 21:22® Scanix
Scanix

sethy> ja jen doufam, ze budou podminky, voda moc neklesa a prset jeste bude, zem je tu hrozne nacucana, vse jde pak do reky…

Neděle 22. dubna 2012 ve 20:52® Scanix
Scanix

sethy> jo tak, to ja trenoval v patek i v sobotu, bude to dobry, okouknul jsem jeviste a neco se tam nechalo :-)

Neděle 22. dubna 2012 ve 20:33® Scanix
Scanix

sethy> trenuju na vas :-)

Neděle 22. dubna 2012 ve 20:03® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Po obede jsem vyrazil i dnes na reku a byla to drina. Co jsem videl opodal lovici muskare, ryby nebraly ani jejich vytvory. Zkousel jsem hledal a vyrazne trhal, protoze se do nekterych mist proste nedalo zabrodit, kvuli zvedle vode. Postupne jsem vyzkousel tarka vse, co jsem mel v krabickach, ale moc jsem nezabodoval nicim. Za vice jak tri hodiny lovu, ktere jsem si pridelil, se povedli dva potocaci a jeden zrejme lonsky duhak, pekne oploutveny, stihly a pekne bojovny. Kdyz uz vymereny cas vyprsel, ve snaze prochytat jedno „vysazovaci“ misto, jsem si nastavil cas o dobrych 20min a vyplatilo se, vysazene jikernacce 58cm, se zrejme nechtelo nikam moc odplavavat a zustala na miste ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48594.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48595.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48596.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48597.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 22. dubna 2012 ve 20:02® Scanix
    Scanix

osprey> je to tak, nakonec potkal jsem tam i Havlase, odpocivajiciho pred hospodou na brehu reky ;-) Bylo tam krasne, pokazde je to super, zasel jsem i na mista, kde jsme byli posledne s Petrem…

Sobota 21. dubna 2012 ve 21:58® Scanix
    Scanix

sethy> no pokud jsou takove, neni to spatny…u nas vetsi voda, vic ryb, ale co se tady deje s ekosystemy, ktere clovek znicil zrejme duhakovou kampani. Reka, co oplyvala zivotem, je jaksi prazdna, nebo se mi to tak alespon jevi, (nepocitam tech par duhaku, co se kazdorocne nasype) a potvrzuji to i dalsi, co tam chodi leta :-((

Sobota 21. dubna 2012 ve 21:42® Scanix
    Scanix

sethy> ne vazne, dnes jsem potocaku par nachytal, ale kdybys je videl, to ti tvoji je maji k veceri :-)

Sobota 21. dubna 2012 ve 21:34® Scanix
    Scanix
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 21.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes po obede jsem vyrazil s kolegou M… na reku. Prosli jsme si nekolik moc peknych mist a bez rybky jsme nebyli, jednu chvili dominoval potocak, zachvili to byl duhak, kolega pridal i proudnika za ocas :-) Velikostne to bylo hodne spabe, tarka jen vyjmecne ryba presahla 30cm a me se povedla jedna pekna jikernacka na chyt a pust useku. Byl to prijemne straveny pul den se spoustou hodou a pomerne dost rybami, ktere ovsem braly dost neochotne a casto padaly, jak to tak byva tyden po zahajeni.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48577.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48578.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48579.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48580.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Sobota 21. dubna 2012 ve 21:17® Scanix
      Scanix

sethy> pekne rybky tam mate v tech vasich potuckach ;-)

Sobota 21. dubna 2012 ve 21:16® Scanix
      Scanix

osprey> tak dneska jsem si to druhove taky rozsiril, ale zato ta velikost, az na jednu rybku, coz byla zase granule :-)

Jinak je to tak, lidi zajima vicemene co napytlikovat, ale uz ne to, co je pekne a co je pro tu reku prirozenejsi…

Pátek 20. dubna 2012 ve 22:34® Scanix
      Scanix

osprey> kurna, ja jsem letos nejakej jednotvarnej, krome jednoho sifona, porad granule a to jsem sel i na mista, kde by nemely byt, je fakt, ze nebyly, ale nechyt jsme tam nic jineho :-)

Pátek 20. dubna 2012 ve 22:32® Scanix
      Scanix

osprey> Miro, me se ale ty fotky libi, mas pro to cit, preci jen to uz nejakou dobu delas ;-)