Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 23:31® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
hecht> tak to si fishky asi moc neuzijes, tak snad to nebude tak horke a neco taky utrhas
- Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 21:43® Scanix
- Diskuze: České Budějovice a okolí
mvincik> je to o vode, vsak vis…ale tahle je krapet jinak…mam dojem, ze se tam podobne 2 lapli na zahajeni…asi chteji vetsi sousto a ne mikrace
- Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 21:35® Scanix
hecht> jsi mel strevni chripku?
- Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 21:34® Scanix
mvincik> kdepak, Honza vi, zna, to tam a ne vsude je nasypano a jsou tam mista, kde se dalo vzdy lovit tarka vyhradne tlouste a kde byvalo pomerne dost potoku…
- Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 21:32® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 19.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem mel chut na stojak, ale prehanky me od toho nejak odradili. Nakonec jsem s kolegou M… zavitali na ricku, ovsem rybky se nam bud dokonale vyhybaly, nebo jsme jim nedokazali nabidnout nic zajimaveho. Ale neco tam preci plavalo, par zaberu bylo a kolega lapil gigantickeho duhone necelych 20cm. Pri kratke rozmluve s kolemjdoucimi rybari jsme se ujistili, ze i jini dopadli stejne. S kolegou jsme se rozloucili, kdyz uz pekne vylezlo slunicko, napadlo me preci jen prejet a zkusit stiku s vetsi nastrahou, ale ta se nekonala, namisto toho prisla tahle jikernacka cca 5min pred zavirackou, kdy uz jsem neveril, ze dnes neco lapim
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 10:44® Scanix
Doudleban> Zdar Honzo, co ty, chodis vubec k vode, ze jsem te nepotkal…jak jsi zahajil?
- Čtvrtek 19. dubna 2012 v 8:03® Scanix
hecht> jsi nejak zaspal, ne?!
- Středa 18. dubna 2012 ve 22:29® Scanix
HaDová> No dobra, ale reknu ti, ze za nej kopes hezky, skoro jako ted Barcelona s Manchesterem
- Středa 18. dubna 2012 ve 22:25® Scanix
HaDová> Proc myslis, ze to prislo z toho mobilu tolikrat, otocene fotky a prispevky bez fotek, spatny signal v tom jiste hral pramalou roli
Bud se Zdenda fakt snazil psat a nebo to uz Davidovi fakt neslo
- Středa 18. dubna 2012 ve 22:23® Scanix
kamos007> Osprey ma pravdu pravdouci, zkus se nad tim trosku zamyslet, proc myslis, ze si vedle dostaval takovej kotel az jsi smazal registraci? Ono se da vyfotit i mala rybka, ve vode, kdyz spadne, tak jen dobre, ze na ni nemusis sahat. Duhak na grill se taky bude vyjimat lip zivej, i kdyz je to trosku pokrytecky, ale estetictejsi. Kazdy se vyvyjime, kazdy si prochazi nejakou zmenou, tak na tom zapracuj a zamysli se, proc vlastne lovis a proc delas to, co delas, ja se take zamyslim a take si beru ruzne veci k srdci…
- Středa 18. dubna 2012 ve 22:20® Scanix
sethy> jj, to by se mu podobal, mozna ho v nejakem polokomatu pozadal, aby to pro nej udelal, ale ty fotky mluvi jasne, treba tma, tak vymluvne
- Středa 18. dubna 2012 ve 20:58® Scanix
sethy> jako je mi jasny, proc usina, zname svy lidi
- Středa 18. dubna 2012 v 18:39® Scanix
HaDová> jasne, tak to uz asi spi
- Středa 18. dubna 2012 v 16:28® Scanix
David Havlíček> kde vlastne lovis, tohle online zpravodajstvi neni spatny
- Středa 18. dubna 2012 v 16:20® Scanix
Davide, vy jste tam nejaci netopyri ne
- Středa 18. dubna 2012 v 9:09® Scanix
Libor> no je to adrenalin, co nadelas, ja mam na konte srnu a ovci, desim se toho, co prijde priste
- Středa 18. dubna 2012 v 8:51® Scanix
osprey> chudak Karel, dovol, abych ti projevil svou soustrast…jinak peknej knour, na 0.14mm urco peknej boj
- Úterý 17. dubna 2012 v 18:49® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
I kdyz podminky doma i u vody nebyly idealni, na hodku a kus jsem presto vyrazil. U vody jsem se mijel s kolegou rybarem, ktery pry za hodku a pul mel jediny nepromeneny zaber, coz nevestilo nic dobreho. Prijel me podporit i kolega M…, ale moc se z pocatku opravdu nedarilo. Ve snaze vest idealne nastrahu jsem ve velke vode trhal o vetve zachycene pod kameny, navic mi spadly hned prvni dve ryby a ja jsem trosku propadal beznadeji. Pak se povedla prvni rybka neco pres 40 a kolega, ze pocka na vetsi, nedockal se. Po cca pul hodce jsme se rozloucili a ja vytrvale pokracoval ve snaze natrefit na rybu, co opet projevi zajem o me nastrahy. Krabicka se vsak povazlive zacala vyprazdnovat a tak jsem se presunul na jine misto, kde jsem tolik nevazl. Dockal jsem se dalsiho zaberu, dalsi rybka venku, podobna te predtim. Vymerena hodka se mi kratila a tom jsem dostal poctivy zaber, po kterem ztezkl prut podobne jako vcera. Po par sekundach vsak byla ryba dole. V duchu jsem si zanadaval, zmenil nastrahu a bicoval vodu dal. Dalsi rybka prisla tarka ze stejneho mista, pekna jikernacka se nechtela fotit, za to dalsi mlicnak s pocinajici savli si uz rici dal, navic bych rekl testne 50+. Chytal bych dal, ale cas byl neuprosny, tak zase priste…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. dubna 2012 ve 14:41® Scanix
lucioperce69> paradni okys, fakt, jen prijit na vlacku, ale i tak, krasnej
- Pondělí 16. dubna 2012 ve 22:23® Scanix
mvincik> ted ma vicemene trojnasobek letniho prutoku a stale kvoka :/