Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 30. března 2012 ve 20:55® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Protoze jsem „zahajil“ pstruhovou sezonu na MP s plavackou, pujcil jsem si od kamarada musak a vyrazil s temi par mouchama, co mam ve svem depozitari…V tom pocasi to byla drina, chtelo to hazet daleko, coz se mi fakt nedarilo v tom vetru a se spatnou technikou, nicmene jsem na nejake nymfy vytahle tri kousky ±35. Prvni, o neco vetsi, se mi vypnul pri navadeni do fotograficke pozy. Na zaver lovu mi uspesnou cca centimetrovou nastrahu ukousla zrejme mensi sticka a na nove navazanou prisel jeste okounek dlanove velikosti. Musim rict, ze to neni spatny chytani s musakem, ale vlacka je vlacka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. března 2012 v 9:56® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
pepa-č> neuveritelny, nedavno jsi ji nosil v krosne a ted uz takhle…co si budeme povidet, u deti je videt, ze nemladnem…drzim palce, at ji s tatkou bavi k vode chodit i nadale
- Pondělí 26. března 2012 ve 22:06® Scanix
mvincik> ted kecas, kolikrat to o umu beztak neni, a to, ze te to bavi, to je preci to prave orechove, to snad kazdeho, kdo rybari, me urcite
- Pondělí 26. března 2012 ve 21:58® Scanix
mvincik> ale jo, mam par kamosu, co vylozene jen musi, ja zase jen vlacim, neni to spatne a da se poucit z obojiho…jak vedeni, tak nastrahy, pokud se bavime o pstruzich a stikach, jinak je to trosku jinak, aspon mam dojem…
- Pondělí 26. března 2012 ve 21:22® Scanix
osprey> tak ostre jsou mrchy, navic chteji vetsinou krmeni, to je neco, cemu jsem se nenaucil, nebo jsem na to spis lenoch a taky rohlik neni pro ni to prave, cervici jsou jiste lepsi, ty ja zase nemam moc rad, navic zenska mi je v lednici nestrpi, pote, co mi tam vylezli rousnice, tak radeji zustanu u peciva, neco se nechyta a za chvili se otevre P a to mi do otevreni MP vydrzi max s par pecivo-amurama, snad uz o neco povyrostli
- Pondělí 26. března 2012 ve 21:19® Scanix
mvincik> myslim, ze niz nesjela, je tu roky, X jezu mezi, nemyslim si, ze jsou to ryby z P, ale mohu se mylit. Jinak ty mrchy teckovany umi ignorovat i vlacku, zarucuju ti, ze i dost dobrych lovcu na V24 udelali zero, nic nenormalniho. Ja sam jsem zazil na ruznych P vodach, ze na mouchu sla ryba za rybou a vlacku proste nic, jindy obracene, neda se to pausalizovat…
- Pondělí 26. března 2012 ve 21:14® Scanix
osprey> vsak ty tady znas uz kde co, jsi skoro mistnak
Ja tu sivena teda na rohlik nechytil…ty pokazde necim prekvapis
- Pondělí 26. března 2012 ve 21:12® Scanix
mvincik> proste tady pred lety par duhaku vysadi i na MP, janomze bobkari je nevylapali vsechny, predloni meli 30+, ted maji 40+ a jsou fakt pekni, dari se jim dobre…je jich ale uz fakt malo, zrejme se rozplavali a neco se odnese, ale treba tu nejaky domorodec 60+ vydrzi, to bude pak mazec
- Pondělí 26. března 2012 ve 21:08® Scanix
mvincik> dneska na skok s kolegou, ja 2 (36 a 44), on bohuzel zadneho…ale pujcil mi musak a zkusim je otestovat s nim…par much mam, tak snad budou fungovat
- Pondělí 26. března 2012 ve 21:00® Scanix
skwor> me se to libi, na ryby lepsi, aspon je ted dele videt, ta hodka k dobru se ted zjara hodi. Lov v dubnu na P je do 20h a ten casovy posun posouva stmivani na 19+ a tak se da pekne vyrazet i po praci. Samozrejme na MP to resit nemusis, ale na P je to fajn, jinak by se stmivalo lehce po 18h a to toho moc nestihnes
- Pondělí 26. března 2012 v 9:57® Scanix
skwor> souhlas
taky jsem mel dnes nejak problem se vykopat…
- Neděle 25. března 2012 ve 20:25® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Dnesni chvilkova plavka po poledni prinesla prekvapeni v podobe duhaku 41–48. Fotky mi bohuzel nevysly, je to skoda, prostredni ryba byla krasne tmava jikernacka, tak alespon prvni „pinda“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. března 2012 v 18:03® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem stravil prijemne dve hodky u reky a pekne si zalapal spousty mensich perlinu a k tomu par proudniku. Pak se prihnala bourka a nemilosrdne me vyhnaly decilitrove kapky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. března 2012 v 18:14® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Feeder
Dnes po praci necela hodka s rohlikem, plavkou a pickerem. Ze dna jsem vytahl 3 rybky, na plavku jen jeden kontakt. Zadna hitparada, ale na chvili se provetrat u vody proste potesi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. března 2012 v 19:07® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
V dnesnim „letnim“ pocasi jsem se s kolegou sesli u reky a snazili prelstin nejakou tu supinu. Byla to celkem drina, krome slunecnich paprsku jsem nemohl lapit rybku. Kolega vytahl pekneho perlina a plotici temer stejne vysokou. Me se povedl nakonec jeden tloustik na plavku a v zaveru lovu pak jeste jeden na feeder. Zadna hitparada, ale bylo hezky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. března 2012 v 19:38® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Chvilka po praci u reky s plavajdou a prekvapive rohlik chutnal pouze plotickam. Vsechny do jedne podobny rocnik, mile prekvapily. Tloust ani cejn se neukazal zadny…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. března 2012 ve 21:57® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
mvincik: pekny lov, hned bych si dal taky rict, vubec bych nepohrdnul par teckama na gumidky, k tomu nejaky prouzek ci zoubek, to je radostne straveny den
- Čtvrtek 15. března 2012 ve 21:34® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 15.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Po nekolika zamracenych dnech vysvitlo slunko a tak me proste zlakalo na chvilicku k vode s plavkou. Bohuzel jsem se z prace dostal dost pozde a tak na samotny lov jsem mel neco pres pul hodky. Presto jsem nekolik zaberu zaznamenal a byly z toho tri rybky, skoda, ze jsem nezkontroloval baterky ve fotaku, druhy tloust urcite dosahl 50tky, ale tak alespon prvni rybka dne, kterou fotak jeste zvladl…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. března 2012 v 15:52® Scanix
osprey>
) No aby to pak po te uprave nebraly zensky k jinym drazdivym akcim
)
- Úterý 13. března 2012 ve 14:36® Scanix
osprey> no diky za to…jen jsem doufal, ze si to nechas pro sebe, vis jaci jsou lide a pak, bude to vlacet kazdej a moc rohlikovych vzoru k mani neni