Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 13. března 2012 ve 14:01® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Inferno08> no vazne to byl omyl, je to uz o zvyku, klikam to tam automaticky
Nastesti to uz nekdo opravi
- Pondělí 12. března 2012 ve 21:40® Scanix
- Diskuze: České Budějovice a okolí
PetrZ> Vyraz na Malsi nad soutok, je to ve meste, ale ryby tam jsou…je to chytatelne, voda z Lipna potece urcite do dubna a mozna i dale, Sumava bude odtavat a Lipno je dost plne…Velka voda ale nevadi ani tak, je je treba najit, kde ty rybky jsou, ale uz je to snazsi, ukazuji se pri slunecnem pocasi i u hladiny
- Pondělí 12. března 2012 ve 20:57® Scanix
PetrZ> neco tam jiste zustalo, mrtve to neni, ale chce to ty rybky najit, nejsou uplne vsude.
- Pondělí 12. března 2012 ve 20:33® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> jak pise osprey, i nektery svazovy pstruhovky ti kapra po zahajeni prihrajou a nymphy jsou asi jedny z nejlepsich nastrach, i kdyz mam jeste jine favority. Ony ty zabery jsou jak pise Mira, nasajou a vyplivnou, nekdy s tim popojedou, dost ryb pada, dost neseknes, ale regulerne to berou, i kdyz ve smes mensi ryby, uz jsem zatnul i monstrum, co jsem s 0.14mm nemel sanci udolat a zajel do bordelu.
- Pondělí 12. března 2012 ve 14:09® Scanix
- Diskuze: Sumcařina
osprey> Miro, myslis, ze bys mi mohl taky nejake poslat na test, kdyztak pres mobil ci SZ, budu ti vdecny.
- Pondělí 12. března 2012 v 10:16® Scanix
MIG-35> proto ja si beru minimalne dva az tri
- Pondělí 12. března 2012 v 10:00® Scanix
MIG-35> to muzes, ale s rohlikem
- Neděle 11. března 2012 ve 23:32® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Raf> gratuluju, at je i nove male princezne dobre a je zdrava, stejne tak jako zbytek rodiny
- Neděle 11. března 2012 ve 21:14® Scanix
mvincik> fakt to dnes bylo, jak kdyz do nich streli a zaber za zaberem, jen to proste neslo seknout, spicka prutu do preveho uhlu pomalu a zasek do prazdna
Jinak jsem rad, ze jsi si to vcera uzil, nekdy zase neco zopaknem…
- Neděle 11. března 2012 ve 20:59® Scanix
Dnes jsem mimo plavacky byl nahodit na chvilicku i na „rybnicku“, ale v tom mrazivem vichru se povedl jen cca 25 okys a pak zacali brat krapric, dva venku, sest jich spadlo a mrte zaberu jsem nesek, bestie jsou to…proste muzu rict, ze tusim, jak uvlacet regulerne jarniho kapra
- Neděle 11. března 2012 ve 20:52® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
V chladnejsim a vetrnem odpoledni jsem dnes navstivil opet reku, jen o neco mensi a o kousek jinde, nez obvykle. Plavacka s rohlikem zabodovala dobre i tady a ackoliv velikoste ryby nedosahly padesati centimetrove hranice, tak to vyrovnaly poctem a bojovnosti, kdy jsem zapominal na prokrehle ruce…
Tento příspěvek byl editován 13.3.2012 12:22:32 administrátorem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. března 2012 ve 22:42® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10.3.2012 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač
Jeste Mira v akci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. března 2012 ve 22:41® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10.3.2012 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme bylo s kolegou mvincikem nahodit na rybnicku, kde jeste slezal led a vzpominky na nedavne dirkareni davalo tusit hlavne duhaky. Ti samozrejme nezklamali, ale Mirovi se navic povedl kaprik za papulu. Ja zabadoval krom duhaku se dvema kapriky, tremi peknymi okysy a zlatou rybkou k tomu. Haluz je, ze je udajne ten jesen v rybniku jedinej. Bylo to prima a urcite si to brzo zopaknu, ma tam byt pry i nejaky candos, tak snad priste
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. března 2012 v 19:12® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Zaskocil jsem velice nalehko po praci na necelou hodku k rece, preci jen slunecne pocasi k tomu vybizelo a i pres velky prutok jsem si pekne zachytal. V jiz znacne cistejsi vode jsem na rohlik lapil nekolik tloustu, z nich minimalne dva byli ±50cm. Ryby pekne bojovaly a ja jen litoval, ze to musim tak brzy ukoncit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. března 2012 v 9:25® Scanix
mvincik> v pohode, akorat ja ve CT jeste nebudu vedet, jak to bude o vikendu, ale v principu s tim pocitam a nemelo by to nic snad ohrozit.
- Neděle 4. března 2012 v 19:47® Scanix
mvincik> jo kamo, pres tyden leda pozdeji odpoledne, takze to je marnost, uvidime, jake bude pocasi, dame si vedet v patek.
- Neděle 4. března 2012 v 19:23® Scanix
mvincik> no takovych tu byvalo vicero, ale dost jich ubylo, na to, ze to byl jediny tloust dne, to potesil moc
- Neděle 4. března 2012 v 15:43® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 4.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Feeder
Po poledni jsem mrknul na opet na reku, stojaky jsou jeste vicemene pod ledem. No a dobre jsem si zvolil, lovene opet bez krmeni, jen tak s rohlikem v kapse a tentokrat bodoval feeder, zatim co plavka silne zaostavala. Povedle se pomerne dost peknych cejnu a jeden tloust, ktery stal za to a na kterho jsem vytahl i metr a letmo nameril 54cm, takze spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. března 2012 ve 21:06® Scanix
mvincik> myslim, ze to Osprey vistihl dobre, lip to snad ani nejde…Tim myslim jak to rybareni a hledani tak ten Bezdrevskej potok
- Pátek 2. března 2012 v 18:41® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes nachvilku na skok po praci opet k rece, povedl se prvni letosni cejn, celkem pekny a k tomu par ploticek a ma casove omezena necela hodka vzala za sve. Pomalu se do toho dostavam, jen tech vetvi, co tu po zime je, pekne jsem vaznul…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.