Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 1. března 2012 ve 21:16® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná

Tak i me dnesni slunecny den vytahl k vode, bohuzel jsem se tam dostal az na posledni cca pul hodku, presto jsem nejake zabery v prikalene a zvedle vode o tajiciho snehu mel a dve mensi rybky, prvni letosni ze svazovky, zdolal; snad uz to bude jen lepsi :-)

Tento příspěvek byl editován 1.3.2012 21:19:18 uživatelem Scanix.
foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47792.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 27. února 2012 v 11:17® Scanix
    Scanix

mvincik> tak uvidime, treba se neco povede ;-)

Pondělí 27. února 2012 v 10:15® Scanix
    Scanix

mvincik> no myslim, ze ted o vikendu, pokud nebude nejak vyrazne prset, tak by to mohlo byt v pohode, snih tu defacto nikde neni, ledy odtavaji, reka je uz temer cista, tak proc ne…

Neděle 26. února 2012 ve 22:14® Scanix
    Scanix

mvincik> na tom neco bude, taky mam ten dojem ;-)

Neděle 26. února 2012 ve 22:04® Scanix
    Scanix

hecht> tak to jsem nasel, dnes jsem zkusil jeste vodu pobliz a par kousku se opet chytlo, jen jsem se prvnim naslapnutim na led, ocitl nad kolene pod ledeme :-) No nastesti mel kolega monterky, ponozky a holiny do lesa, tak jsme v te chumelenici zacapali, preci nepojdem hned domu :-))

Neděle 26. února 2012 ve 22:02® Scanix
    Scanix

osprey> no v mnoha vecech se asi nemylis, mozna i prave ta prochazka je to, co te k tomu zase primeje, to jaro u vody je super, i kdyz se da stravit jinde s kapry a belobou, pro me ta pstruhovka porad jeste kouzlo mit bude, i kdyz parmy a dalsi druhy tam vidim radeji jak duhone, i ti me proste bavi, ciste z toho duvodu, ze se nadherne v tom proudu perou ;-)

Neděle 26. února 2012 ve 21:58® Scanix
    Scanix

Raf> tak porad plati to, at jsou hlavne zdravy, jinak tech holek u vody je fakt malo, tak snad se ti v nich tu touho podari probudit ;-)

Sobota 25. února 2012 ve 21:16® Scanix
    Scanix

osprey> jak to, proc takove zavery?

Sobota 25. února 2012 v 18:01® Scanix
    Scanix

Raf> tak to jsem si asi jen domyslel, celkem to chapu, tak at hlavne vse v poradku dopadne a potomek i zene jsou v poradku. A uz aspon vis, zda k princezne budete mit prince ci budes muset veno pulit? :-) Mimochodem se na tu pstruhovku taky tesim, sice si rikam rok co rok, co blbnes, ale nemuzu si pomoct :-)

Sobota 25. února 2012 ve 14:08® Scanix
    Scanix

Raf> ale jo, ja byl vzhuru, jen ten cas nebyl a ted se to snad trosku bude lepsit, doufam, no od dubna nude muset. Jsem slysel, ze vyrazite s tatikem do spanel, tak at tam zacapate, i kdyz o vas nemam pochybnosti, byt prasule navic a ten cas, tak razim hned s vami, dobra parta lidi a k tomu jiste super ulovky, nemelo by to chybu ;-)

Sobota 25. února 2012 ve 13:44® Scanix
    Scanix
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.2.2012 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tak jsem byl dnes zkusit, zda v nadchazejici sezone budou duhakum chutnat oranzady a dalsi havet a asi budou, i kdyz jsem masnym cervum nemohl uplne konkurovat, nakonec jsem nachytal pomerne dost ryb a na chvili tak ukojil svuj „vlackarsky“ a „masarsky“ abstak :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47606.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Neděle 5. února 2012 v 17:55® Scanix
      Scanix

Fishing Team Romeo> to jsou tvoje fotky, pokud jo, tak klobouk dolu

Středa 1. února 2012 ve 20:48® Scanix
      Scanix

zuzi> tak obr to nebyl, ale ryba jo a to se pocita :-) Jinak lenost premaham taky, nemysli si, to prinuceni se jit do prace je podporovano tim, ze vyprovazim malou do skoly. Jinak v tomhle pocasi je to tak zalezt pod perinu a prespat tam do jara, to by mi tak vyhovovalo nejvic ;-)

Středa 1. února 2012 v 18:23® Scanix
      Scanix

zuzi> zuzi a co ten okys, ten taky ne? ;-) Neboj, vyrazime zase a bude to lepsi, vymyslime treba i dalsi doprovodne akce, aby to bylo jeste zazivnejsi…nemysli si, ja se tesim taky moc na jaro a ani me tohle pocasi nicim moc neoslovuje, snad jen, ze si zabruslim ;-)

Středa 1. února 2012 ve 13:29® Scanix
      Scanix

zuzi> no Zuzi, ja jsem rad, ze jsi jeste neumrzla, pri techto teplotach mam o tebe vazne strach :-)

Úterý 31. ledna 2012 ve 21:48® Scanix
      Scanix

mvincik> ok, pokud pojedu, dam echo ;-)

Úterý 31. ledna 2012 ve 12:06® Scanix
      Scanix

Jenda17> a nejaky kontakt na provozovatele by nebyl, kde se da domluvit pripadne zachytani…jinak co vis o tom Kvetonove, rad bych taky nejake info mel, diky.

Úterý 24. ledna 2012 ve 14:01® Scanix
      Scanix

Fishing Team Romeo> neni treba se certit, jak jsem psal do osobky, pocty vazne neresim, spis podobnych prispevovatelu asi neni moc a tak to bije do oci…proto jsem se k tomu vyjadril, dal to neni treba resit, pokud jsou vsichni spokojeni, ja s tim nemam co docineni, takze je to jen na tobe a na adminech chytej ;-)

Neděle 22. ledna 2012 v 19:30® Scanix
      Scanix

osprey> ok, nemam tuseni, jaka je dohoda, je to jen muj dojem.

Fishing Team Romeo> jak jsem psal odpoved na tou osobku, je to jen dojem, ktery jsme vyjadril, pokud mezi tebou a chytej je nejaka i treba ustni dohoda, tak neni co resit.

Pondělí 16. ledna 2012 v 10:33® Scanix
      Scanix

Fishing Team Romeo> co takhle si dat normalni placenou reklamu na chytej jako ostatni, uz by to mozna chtelo, dost se divim, ze ti David a ostatni toelurujou, tyhle neskryvane reklamy…

Tento příspěvek byl editován 16.1.2012 10:33:39 uživatelem Scanix.