Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 4. ledna 2012 v 15:10® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David Havlíček> dobra, je to rozumne, jen Petr mel fakt krasne fotky a verim, ze by to pro dobrou vec i sam udelal…
- Středa 4. ledna 2012 ve 13:08® Scanix
osprey> nemyslim si, preci jen je to asi netaktatni vuci Petrovo mamce, no nekdy se nechavam strhnout k necemu zbrklemu…
Tento příspěvek byl editován 4.1.2012 13:08:24 uživatelem Scanix. - Středa 4. ledna 2012 ve 12:57® Scanix
osprey> samozrejme si obeznamen se situaci asi nejvice…byl to jen napad a nerikam, ze se musi realizovat, tvuj nazor respektuju a mas pravdu, me ovlivnila ta reportaz o tech detech a tak jsem to nadhodil, to je vse.
- Středa 4. ledna 2012 ve 12:04® Scanix
ladamaj> no variant je spousta, vozik by se ti urcite hodil, to je fakt, tohle jem mel na mysli prave kvuli Sanderovi a ciste prenasim tu myslenku tech skolaku…
- Středa 4. ledna 2012 v 10:23® Scanix
Ospray, David Havlíček> Zdravim, dnes me napadla jedna vec v dusledku shotu, ktery jsem videl vcera ve zpravach, kde spoluzaci jedne stredni skoly prodavali fotky spoluzaka, ktery zemrel na leukemii a vytezek venovali onkologickemu centru, tusim ze v Brne. Co kdybychom udelali neco podobneho, fotky Petr Křížka alias Sandera jsou krasne a pokud by s tim rodina souhlasila, mohli bychom tak jeste jednou potesit nekoho jeho obrazky a vytezek venovat opet nejakemu onkologickemu centru, treba v Pribrami nebo jinde. Stalo by jiste za pokus, se v dane veci spojit i s MRKem, verim, ze tak cela akce mohla mit sirsi podporu. Co si o tom myslite, je to jen napad a treba nevhodny…
- Sobota 31. prosince 2011 v 19:41® Scanix
Pratele, at se tu setkavame pristi rok opet ve zdravi a pohode, at se vam vsem dari v zivote i na rybach.
- Sobota 31. prosince 2011 v 19:36® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.12.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsme se dnes s kolegou M… byli rozloucit s uplynulou sezonou, spokojene poklabosili, pochytali neco mensich rybek a uz pomalu vyhlizime tu novou
Zaroven vsem chytejakum preju vse NEJ do noveho roku a samozrejme spoustu peknych zazitku od vody…
Tento příspěvek byl editován 31.12.2011 18:41:11 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. prosince 2011 v 18:48® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 27.12.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Po cca 10ti dnech na chvilinku u vody, pocasi super, na to, ze je konec roku mame krasnej podzim. Zaberu bylo dost, ale povetsinou to zrejme atakovali cejni za ocasek, jednoho jsem i seknul, me to za cumak, byly najeti prekvapive celke v proudech a tlousti ani okouni se neukazali, jen kaprik za ocas me potrapil a vzhledem k tomu, ze je kratce po vanocich, tak jsem si dal od kapriho masa pauzu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. prosince 2011 ve 14:32® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
osprey> peknej tloustak, takovy potesi kazdeho, i kdyby to bylo sebe nahodnejsi, ono to tak uplne o nahode neni, musis trosku vedet, znat a hlavne jit, treba jeste neco v tech par dnech lapnes, sam bych rad jeste zavlacel a do rohliku se opru pozdeji
- Neděle 18. prosince 2011 ve 23:44® Scanix
nnnap> to jsi ty Xaxape? Nebo je to podobnost ciste nahodna?
- Neděle 18. prosince 2011 ve 21:13® Scanix
ladamaj> ja jen kliknul zrovna na tvuj prispevek a napsal par veci, ktery byly spis obecne receny
- Neděle 18. prosince 2011 ve 20:59® Scanix
nnnap> ja si taky myslim, jedna vec tu ale visi ve vzduchu, ja proste delam a chytam, jako jsem to delal vzdycky, delam boty, delam kraviny a jsem porad sam sebou. Nechci by tim, co ve me vidi jini, jsem normalni rybar od vody
- Neděle 18. prosince 2011 ve 20:52® Scanix
ladamaj> kazdy urcite ne, proc taky, Oldu chapu, kazdy ma vlastni postoj a nazor, chapu i nnnapa, nemam potrebu mu jeho nazory vyvracet, proc taky…jen proste ty sve prezentuju a to se proste stava, ze obcas nekdo s necim nesouhlasi a da to najevo
- Neděle 18. prosince 2011 v 16:53® Scanix
olda> jinak jeste jedna vec, kazdy cin ci informace tady napsana dava podnet k nejake diskuzi a diskutovat sem ci vedle proste lidi chodi a mimo prohlizeni fotek,videi a clanku je to prave diskuze, pokec ci chat, co lidi bavi…me dohady a diskuze proste nevadi, mam je rad
- Neděle 18. prosince 2011 v 16:51® Scanix
olda> proc to nenapsat, nejsem pokrytec, proste napisu pravdu, pokud rybu podseknu, napisu to, pokud je za hubu, napisu to, pokud ji sezeru, tak to taky napisu, patri to k rybarine…navic spojovat rybarinu se slovem sport, jak pisou nekteri, to je idiocie, sport to neni a nikdy nebude, je to egoisticke a rozhodne je to lov a to ze obcas clovek pusti rybu, to je zase jen vec rozumu, co asi pak bude chytat priste, pri tech tisicih lovcu v te vode proste pak nic nezbyde…Ja nemam problem priznat to, ze jsem si letos 6 kapriku vyvlacel, z toho 4 za hubu a tim, ze si je vezmu proste delam dve veci, potesim zenu, ktera kapra miluje, ja az tolik ne, ale obcas to jde a pak dam prostor jinym rybam, aby zaujmuli kaprikovo misto v potravnim retezci, osobne bych proste do rek kapry nevysazoval, ale tohle neni asi sila ovlivnit…
- Neděle 18. prosince 2011 v 15:21® Scanix
osprey> Miro, uznavam, ze brat podseklou rybu neni uplne koser, ale schvalne to rozhodne nedelam a v radu na to tema bohuzel uz nic takoveho neni, je to kazdopadne zvlastni, ale je to tak. Me proste ten vanocni kaprik prisel vhod, zbytek mas v osobce.
- Sobota 17. prosince 2011 v 19:24® Scanix
jajco> cilene je nelovim, me to vazne nebavi, radeji bych bezne dravce, ale ti proste moc nejsou
Tento příspěvek byl editován 17.12.2011 20:26:32 administrátorem BoBo-Falknow.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Sobota 17. prosince 2011 v 18:02® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.12.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem preci jen na chvilku k vode vybehl, vitr, zima, prekvapive i dost aktivnich rybaru, ale ryby tedy prilis aktivni nebyly. Jedna spadla sticka, co nemela snad ani 40cm a kapr 61cm za ocas. Alespon ten prisel vhod pro blizici se stedrovecerni veceri
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. prosince 2011 ve 23:09® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11.12.2011 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni vetrny den jsem s kolegou Cipisfishing pekne vymrznul pri pokusu o uloveni nejake te stiky. Sice jsme uspeli, ale velikostne to bylo slabsi, a tak nejvetsim bojem pak pro me bylo udrzet ruce v teple i pres namocene rukavice a nejvetsi rozruh udelal pekny supi za hrbetni ploutvicku
Tento příspěvek byl editován 10.12.2011 22:09:46 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. prosince 2011 ve 23:50® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10.12.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na vice jak pul hodku tesne pred setmenim, necekal jsem nic zvlastniho, ale po celem tydnu zase na chvilku u vody a nekolik kontaktu bylo…chvili mi trvalo, nez jsem prisel, jak na ne, ale nakonec jsem ty „dravce“ dostal…dva cejni za hubku a candatek za hrbet, pripomina mi to jakousi scenku ze Slunce, sena a par facek: „No podívej se táto, to vypadá jako když… Ale takhle obráceně?“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.