Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 3. prosince 2011 ve 22:25® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.12.2011 | Revír: Roudnice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes to byla drina, cca 75 kudla a par doprasenych zaberu…ostatnim to taky moc neslo, rybaru hodne, ale co jsem slysel, tak se lapla jen jedina stika ±90 a par okysu. Kolega Cipisfishing aspon jedno Cko. Jinak dekuji za milou spolecnost Zuzi, ktera lapla candoska a okyse a dost jsme se nasmali…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46197.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 30. listopadu 2011 ve 22:58® Scanix
    Scanix

sethy> jo a mrkni na ajsko :-)

Středa 30. listopadu 2011 ve 22:57® Scanix
    Scanix

sethy> kurna, jen se chystej, nez prijde zmena v pocasi, treba to zafunguje…

Středa 30. listopadu 2011 ve 12:44® Scanix
    Scanix

BoBo-Falknow> ale jo, rozumim ti moc dobre…trosku me mrzi jen to, ze prave posledni dny nestiham, po praci to nehrozi vubec a vikend jsem odbyl 2h lovu…jinak lapej, pokud to jde ;-)

Úterý 29. listopadu 2011 ve 23:55® Scanix
    Scanix

BoBo-Falknow> ze to jeste bavi, chytat porad tolik peknych ryb :-))

Neděle 27. listopadu 2011 ve 14:48® Scanix
    Scanix
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 27.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes opet na chvilku, ale me konkretne se moc nedarilo, mrzi me jen jedna spadla fakt pekna ryba…jinak kolega M…, ktereho jsem u vody stridal se pochlapil s kaprikem 65 na mikromrdku za hubu. Dalsi kolega, co byl se mnou zase supi 63 na banjo regulene za hubu a me se povedla za tlamku tahle podoustev a par dalsich kontatku jsem nepromenil…Jen ti skutecni dravci nam nejak stavkuji :-((

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46107.jpg
      Sobota 26. listopadu 2011 ve 20:58® Scanix
      Scanix
      Diskuze: Kaprařina

osprey> zase mas fotak po ruce na mistech, kde to za to stoji…nakonec fotka ryby je nejlepsi na miste, prirozena, zivelna a pro rybu urcite lepsi ;-)

Sobota 26. listopadu 2011 v 16:39® Scanix
      Scanix
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Na malou chvili pred obedem jsem preci jen vyrazil, na lov jsem mel vyhrazeno tak 40min, ale bylo to fajn…aktivni byla hlavne bila ryba, sice se povedl i okys, ale pak nasledoval cejn za hubu, druhy za skrele, za nim prisel pekny supi 57, opet za hubu, nasledoval jeste cejn za bricho a uz jsem musel letet ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46089.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46090.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46091.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46092.jpg
        Pátek 25. listopadu 2011 ve 20:17® Scanix
        Scanix
        Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vysetril alespon hodku po praci, k vode jsem dorazil chvili pred kolegou M…, prvni zaber na sebe nenechal dlouho cekat, prekvapenim byl cejn za hubu, pak prisel dalsi chyceny v hlavove casti, ale pak se behm 20minut povesily tri kusy za hrbet a tak jsem menil lokal. Presunul jsem se ke kolegovi, ktery lapil mezitim nejake okouny, jednoho ±35, coz je pekna tady rybka. Me se behem chvilky povedli tri hodne mali candatci a po tretim nasledoval krasny klepanec, po zaseku solidni odpor, v duchu jsem se zaradoval z peknejsiho Ccka, no jake bylo prekvapeni, kdyz se z domeleho candose vyklubal karas, nutno rici, ze celkem masivni urcite pres 45cm, pote jsem se s kolegou rozloucil a spechal vyzvednout malou z tanecniho krouzku…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46080.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46081.jpg
          Úterý 22. listopadu 2011 v 17:26® Scanix
          Scanix

A tohle se dela stejne jako predchozi obrazek ;-)

foto/diskuze/vseobecna/2011/th-img46017.jpg
          Úterý 22. listopadu 2011 v 17:25® Scanix
          Scanix

Od obrazovky buďte 30 cm a 30 vteřin se dívejte na 4 černé tečky pod sebou v obrázku pak zavřete oči a soustřeďte se a uvidíte podivuhodné.....

Úterý 22. listopadu 2011 v 17:22® Scanix
          Scanix

mannice> nevim no, nejak nevidim nic zvlastniho, jeste zkusim zamrkat, ale tohle je taky dobry…koukej a pak mrkni na zed :-)

foto/diskuze/vseobecna/2011/th-img46016.jpg
          Úterý 22. listopadu 2011 ve 13:53® Scanix
          Scanix

Celkem dobra vec, opet zalozeno na nedokonalosti lidskeho oka a vnimani…soustredte se na cerveny bod uprostred, po chvili modry kruh okolo zmizi…

Tento příspěvek byl editován 22.11.2011 12:55:28 uživatelem Scanix.
          foto/diskuze/vseobecna/2011/th-img46011.jpg
          Pondělí 21. listopadu 2011 v 11:21® Scanix
          Scanix

sethy> no vidis, vis kolik bys usetril :-)

Pondělí 21. listopadu 2011 v 11:05® Scanix
          Scanix

sethy> mas pouzivat, co znas :-))

Neděle 20. listopadu 2011 ve 21:47® Scanix
          Scanix

troutkiller> ja mam pocit rok co rok, ze je to jak poprve, je to asi normalni stav, vzdycky je to jinak, meni se podminky, navyky ryb, prubeh pocasi, mnozstvi a shromazdovani rybek, atd, atd a ted babo rad ;-)

Neděle 20. listopadu 2011 ve 21:30® Scanix
          Scanix

troutkiller> tak Oreleas je nevyzpytatelnej, musis to dobre znat, ale jsou mista, kde rybky jsou, ted jsou mista, kde uz neni nic, podobne jsou na tom i jine nadrze…pro me loterie, neznam, neumim, trapim se stejne, velka voda a neznalost, to je problem, zvlast ted, v lete je to snazsi…pokud jste lovili ze brehu, tak o to tezsi, lod a echo, to dava jistou sanci najit si vhodnejsi mista, ale i tak, musi se znat…

Neděle 20. listopadu 2011 v 18:50® Scanix
          Scanix
          Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.112011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni odpoledne jsem s kolegou M… spise absolvoval prochazku podel ricky, rybkam se moc nechtelo, alespon scenerie byla uzasna, ony i ty vice jak 100lete duby bez listi s krajinou pokrytou sesedlou travinou a rakosem maji neco do sebe. Kolega lapil par okysu mensi velikosti, ja pridal take nejake rybky, ale zadna hitparada to nebyla…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45987.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45988.jpg
            Sobota 19. listopadu 2011 ve 20:44® Scanix
            Scanix

osprey> je to tak, s tim nic nenadelame, byznys je byznys…jinak mas recht a kdyz ne gumy, pak v nejhorsim peri :-)

Sobota 19. listopadu 2011 ve 20:34® Scanix
            Scanix

sethy> mam naprosto stejnou zkusenost, par jsem jich dostal na test, ty vetsi chodi celke lip, ale to lamani lopatek, to me nicilo. Nektere ryby chytaly, ale radeji priplatim za neco trvanlivejsiho, i kdyz me posledni dobou ty top znacky dostavaj tim, ze zacinaji vymyslet hovadiny, co bohuzel pro evropsky trh moc nejsou a klasiku prestavaji vyrabet :-((