Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 18. listopadu 2011 ve 21:13® Scanix
Scanix

Raf> tak jasne, ja se ji snazim brat s sebou, teda nerikam, ze porad, nekdy proste musis sam, ale zatim ji to bavi a neco uz i pochytala…rikam si, ze je aspon na vzduchu a jak rikas, nejake ty zazitky jsou bonus ;-)

Pátek 18. listopadu 2011 ve 21:08® Scanix
Scanix

Raf> diky, byl to nahodak, ale fakt potesil ;-)

Pátek 18. listopadu 2011 ve 21:07® Scanix
Scanix

Raf> rozhodne bych volil teplejsi pocasi…ja mam tedy i pri lovu ze brehu nepekny zazitek, kdy se mala naklonila pres sedacku, zatim co ja se zaobiral s prutem, se slovy, je kacenky a pak uz jen uaaa a zblunk, byl prezen, voda i vzduch cca 10st, kalna voda, na sekundu se zavrela hladina a ji nevidel, fakt des, sehnul jsem pro ni a vytahl ji rychle, svlekl ji i sebe, zabalil ji do svych veci, pobral vse, co jsme meli s sebou a cca 2km pesky k domovu, fakt mazec…mala to odnesla jen osklivou rymou, ale ten pocit, kdy jsem na zlomek sekundy jeji cervena bunda zmizela pod vodou, nic moc, byly ji cca 3 roky, od te doby u vody sedame na zem na podprdelnik :-)

Pátek 18. listopadu 2011 v 19:04® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 18.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Odpoledne jsem vyrazil jako obycejne na chvili k rece, lov se ubiral beznym stylem, mala sticka, nejaky okys a opet cejn za sako. Pak v cca metrove vode, kde jsem tusil sticku zaber, no spis letma vazka, instiktivne jsem prisekl a pocitil na Destince 2–14g a 0,16mm mono celkem solidni vahu ryby, ktera se dala pomalu do pohybu, prut se ohybal vic a na jednou se na druhem konci cosi nekotrolovatelne zasmykalo, rikam si v duchu, ze jsem asi opet neco podsek, na hladinu se vyhoupla jakasi podlouhla tmava ryba, asi podsekla amur ci stika, ze to tak divne skace, uvazuju dal, rybe jsem nedal snad ani metr, ale kotrmelce ve vode me znervoznili, u brehu se ryba postavila na hlavu a temer cela se vykulila nad vodu, mel jsem jasno, sumik a v listopadu na gumu, omotaval se dal kolem vlasce, lehce jsem zvolnil v tahu po chvili jej drzel za celist…neni to obr, ale pro me prvni sumik uloveny od konce srpna, metr ukazal 103cm, na temer UL sestavu to bylo fajn, v lete by me asi na tuto sestavu povodil vic, ale i tak spokojenost…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45944.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45945.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 20:27® Scanix
    Scanix

Juraj> nevim, to rozlouceni se Sanderem se mi take uz neobjevuje, ale muzes mrknout viz odkaz, ktery stale funguje: http://www.chytej.cz/…odesel-rybar

Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 19:14® Scanix
    Scanix
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni odpoledne jsem stravil na rece po dlouhe dobe s kolegou M…, musim rict, ze to nebylo spatne, me se povedla na mistni pomery pekna kudla, par mensich kolegyn a nekolik dalsich ryb jsem si povodil az k noham, aby se posleze osvobodily. Dokonce prisel opet pekny cejn, jen skoda, ze za triko. Kolega se take snazil pekne, pochytal par okysu a vykouzlil dva pekne kapriky, jedhoho za hubu a druheho za ocas, v zaveru lovu mu to ukousla stika s nekompromisnim tahem a velikostne asi zadna chudinka…

Tento příspěvek byl editován 17.11.2011 18:14:47 uživatelem Scanix.
    foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45915.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45916.jpg
      Středa 16. listopadu 2011 v 1:18® Scanix
      Scanix

osprey> myslim, ze jiris ma pravdu, je tezke to nezakricet tak silne, jako pomyslne zvony, ktere se otrasaji vzpominkami a pocitem ohromne litosti…Jeho pamatka by si zaslouzila na chvili zazarit odkazem v kazda rubrice tady a i vedle :-((

Neděle 13. listopadu 2011 ve 21:17® Scanix
      Scanix
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 13.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem na lov hledal cas opravdu tezko, ale na hodku u vody to vyslo…rybkam se tentokrat moc nechtelo, nakonec jsem vytahl dva cca 3kg kapriska, jednoho regulerne za hubu a druheho za hrbetni ploutev. V duchu hesl, kapr na vlacku, patri do sacku, jsem reviru ulevil od techto zravych „dravcu“…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45862.jpg
        Sobota 12. listopadu 2011 ve 22:27® Scanix
        Scanix
        Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vyjimecne bez fota, odpoledne jsem vyrazil na reku a byla uz celkem kosa, holt jsem neodhad obleceni a nechal se zmast slunecnym pocasim. Lapil jsem nejake okyse a kudlicku, ale nic nestalo za to, abych zmrzlyma rukama vyndaval fotak. Mozna okys cca 35± za to stal, ale nez jsem se rozmyslel, tak se z BL hacku ve vode vytrepal. Bylo jeste par zaberu a jeden ukus od stiky, dokonce jsem chvili povodil pomerne peknou rybu, ale ta se po kratke chvili vypla, tak se muzu jen domyslet, co to asi bylo, uklidnuji se, ze nejspis velky praseckin za sako :-)

Středa 9. listopadu 2011 v 1:10® Scanix
          Scanix

Raf, JirkaF> parada, budu doufat, ze se o vikendu stihnu taky nekde zastavit, je toho nejak moc a tak se aspon rad mrknu na pekne fotky od vas ;-)

Středa 9. listopadu 2011 v 1:09® Scanix
          Scanix

David Havlíček> ozvu se ti na mobil ci do SZ, urcite se rad zastavim, domluvime se ;-)

Úterý 8. listopadu 2011 v 15:27® Scanix
          Scanix

David Havlíček> vykasli se na zavody porad, radeji uz konecne zajdeme na ty ryby ne?! ;-)

Pondělí 7. listopadu 2011 ve 14:16® Scanix
          Scanix

osprey> jinak jsem puvodne jel domu, slibil jsem neprozirave doma navrat ±14, coz jsem se tak loucil…kratky telefonat a trosku jsem to prehodnotil, domu dal zpravu, ze se jako asi zdrzim, nekdy to proste nejde jinak ;-)

Pondělí 7. listopadu 2011 ve 14:14® Scanix
          Scanix

osprey> chapu, tak pokud se s nim uvidis, ci uslysis, tak jej pozdravuj…

Pondělí 7. listopadu 2011 ve 12:52® Scanix
          Scanix

osprey> no to je vse samozrejme pravda…to s temi tlousti a pomalym rustem, lidi proste nepremysli, proc taky, je to maso a povolenka se musi rentovat :-((

Jinak si nemysli, ze chodim jen za barak, na ryby najezdim dost, i kdyz se snazim se krotit a cas mi nedovoluje jet tam, kam bych chtel…jsou mista trosku mimo muj dostrel, ktera jsou zajimava, ale vezmu za vdek i tim urban fishingem, kdyz je nouze ;-)

Pondělí 7. listopadu 2011 ve 12:46® Scanix
          Scanix

osprey> Sandera samozrejme…uz nejaky mesic nic nepublikoval a ja mam neblahe tuseni, ze se s nim deje neco vazneho, nemusime to ale resit, jen si na nej obcas vzpomenu…

Neděle 6. listopadu 2011 ve 21:35® Scanix
          Scanix

osprey> mimochodem nevis, co se deje s Petrem, nejak ho neni nikde videt, icq, net, dokonce ani na sms mi neodepsal, tak snad je v poradku…

Neděle 6. listopadu 2011 ve 21:34® Scanix
          Scanix

osprey> no celej rok se tu na jednom miste primo v centru predhanim, kdo bude driv lovit, jestli ja, nebo pani Vydra, doplavesi tak kilak pod jez, kde smejdi a mockrat se vynorila per centimetru od me nastrahy…moc placha teda neni, ale fotit se nenechala…stesti je tady snad jen v tom, ze ten tok je o neco vetsi, nez ten u vas, takze snad nevyzere vse…jen se desim, jak zase letosni zimu prileti kormorani, treba ti tlousti, co jste tu se Sanderem lovivali, ti znatelne proridli :-((

Neděle 6. listopadu 2011 ve 20:17® Scanix
          Scanix

mvincik> ST je spatna, jednak ma zena street dance a pak, ja se driv jak v 17h neurvu, vyjimecne, vzdyt vis…no jenze ted je uz tma a v tom listi to pak nevis, kam hazes :-((

Neděle 6. listopadu 2011 ve 20:11® Scanix
          Scanix

osprey> jasne, co ma clovek za barakem, to se pocita, ackoliv obcas propadam lehcimu zoufalstvi, v podstate je tu sance porad neco lapit, i kdyz me by bavily vetsi ryby, koho ale ne :-)