Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 6. listopadu 2011 ve 20:04® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mvincik> hodne dobrej odhad
- Neděle 6. listopadu 2011 ve 20:03® Scanix
Raf> ale mereno v letu, chvatal jsem, at je brzo zpet ve vode…
- Neděle 6. listopadu 2011 ve 20:03® Scanix
Raf> 87
- Neděle 6. listopadu 2011 v 18:16® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
dam> neni co zavidet, jedna cca 90, ale prekvapili ti kaprici a cejni, sice jsem laboroval s delkou privesu, ale zaberu bylo vicero, uz jsem mylslel, ze na ne budu muset s rohlikem
- Neděle 6. listopadu 2011 v 18:10® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. listopadu 2011 v 18:09® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem kolem poledniho vyrazil k vode s vidinou, ze bych si mohl sahnout zase na nejakeho candose, ti se bohuzel nekonali, ale na druhy hod me ve zmeti listi vyvedla lehce z miry tahle krasavice (dekuji timto kolegovi rybari, co byl pobliz, za foto na pamtku). Chytil jsem jeste dve o dost mensi kolegyne a pak se zacaly dit veci…Nejprve prisel kaprik na kopytko, dva o neco vetsi se mi vyrizli vzdy kratce po zaberu, pak nasledovala delsi pauza a ja presedlal na drop-shot a prekvapenim bylo, ze jsem vytahl tri krasne cejny jako lopaty a dve ryby se vyply, nejspis take cejni…trosku nam to ti dravci flakaji a tak to beloba dohani
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. listopadu 2011 ve 21:06® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 4.11.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Po skoro tydnu jsem konecne alespon zabehl k vode a to doslova, na lov samotny mi zbylo tak 40min a uz jsem pelasil zase vyzvednout malou z mimoskolni akce. Skoro abstak me nenechal v poklidu sedet doma a tak tech par hodu v tom listi bylo opravdu mazec. No a navic me nekdo tam nahore chtel asi potesit a prihral mi tri candose, vse podobne velke, na tuhle vodu nezvykly jev, ten na fotce potesi jeste jednou, az mi jej zena pripravi zitra k veceri
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:08® Scanix
ssg.Jimmy Wild> skoda jen, ze je zaostreno na vodu a ne na rybu, ono v tom pohybu to zvladne asi jen fakt dobrej fotak, tohle kompaktem nikdy nevyfotim tak, jak bych si pral
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:01® Scanix
ssg.Jimmy Wild> to jsi mu nemel rikat, do ted o nich urco nemel ani paru a to teprve zacnou prispevky pribyvat
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 13:36® Scanix
Davide, pekny lov, zvlaste tahle fotka se mi moc libi
http://www.chytej.cz/…img45725.jpg
- Středa 2. listopadu 2011 ve 22:00® Scanix
sethy> woe
no vis jak, ja par lidem taky poradil, zatim mi nikdo nespila, pruty jim drzi, nekdo ma bud smulu a nebo volsovy ruce
- Středa 2. listopadu 2011 ve 21:30® Scanix
sethy> ty Kubo, co s tema prutama delate, ze vam to tak praska, videl jsi, jak s nima zachazim a drzi vsechny porad, zlomil jsem si destinku, to je pravda, ale tak, ze jsem ji polozil na zem mezi kameny, a kdyz jsem ji zvedal tak ji trcil pod kamen a tahem nahoru zlomil spicku…
- Neděle 30. října 2011 ve 14:32® Scanix
VašekL> do 21, je to jasne napsano v BP alias rybarskem radu, jakym casem se uvedene udaje ridi.
- Sobota 29. října 2011 ve 21:43® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Po vcerejsim skoro zeru ve trech na jednom mensim toku jsem dnes vyrazil sam na trosku vetsi vodu a zachytal jsem si o poznani lip. Mensi okysi brali celkem spolehlive, pridal jsem tri candatky a jednu kudlucku, jedna lepsi mi kousla mensi gumku a dokonce brali kapri; me se povedl jeden 60tnik a opodal lovicimu kolegovi jsem pomohl podebrat dalsiho 56 na smacka. K tomu jsem si v zaveru lovu povodil nejspis jeste o dost vetsiho kolegu, ale tentokrat za sako, kazdopadne supina o prumeru 5cm svedcila o jasnem souperi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. října 2011 v 17:37® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Po obede jsem na chvilku zabehl, ackoliv me pocasi zrovna moc nevabilo, sel jsem to zkusit. Zaberu bylo nekolik, povedli se 2 tlousti, okounek a 2 boleni. K tomu mi dve rybky spadly. Perlickou na zaver bylo, ze jsem si chtel zrkatit cestu k autu vypustenym rybnikem, ale po cca 10ti krocich jsem najednou zapadl do blata nad kolena a pres veskerou snahu jsem musel objetovat me zanovni holinky, nedokazal jsem je vyprostit…Jeste, ze jsem v aute mel jine boty, byla to skolacka chyba, ale fakt to bylo hodne legracni, kdyz jsem se najednou nemohl hnout z mista a stale se propadal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. října 2011 ve 21:55® Scanix
mvincik> jo, musim rict, ze dnes to bylo fajn, po delsi dobe candos, co za neco stal a okouni se snazili taky pekne, skoda, ze 35+ zadny. Klidne se ozvi, ale v tydnu jsem fakt mimo, uz je brzo tma a ja zvladam tak max hodku pred soumrakem
- Sobota 22. října 2011 v 18:57® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni odpoledne jsme s kolegou M… povyjeli o neco dal nez obvykle a zalovili moc hezky. Reka, kterou jsme dnes navstivili, k nam byla privetiva a vydala nam desitky ryb. Chvili jsme sice hledali, co dnes rybky budou chtit, ale nakonec se to povedlo. Prevazovali okouni, i kdyz velikostne to bylo slabsi, chvilemi brali doslova na hod. Me se povedlo i nekolik candatu, takze naprosta spokojenost…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. října 2011 ve 21:04® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem opet nestihal poradne vyrazit k vode, ale na chvilku jsem si odskocil na cca 50min lov, prisly tri zabery z toho dva jeseni, prvni viz foto. Zkusil jsem chvilku i za tmy, ale ta zima me nebavila a tak jsem to vzdal…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. října 2011 ve 13:37® Scanix
sethy> jo zvolit dobre, o tom to je, ne ze ryby neberou, nebo tam nejsou, ale naservirujes jim neco blbe…
- Úterý 18. října 2011 ve 21:08® Scanix
sethy> koukal jsem, ale preci jen to, co bych chtel, nemaji a nebo ne za tu super cenu