Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 18. října 2011 ve 20:59® Scanix
Scanix

sethy> koukam na to, nemaji uz nic :-)

Úterý 18. října 2011 ve 14:32® Scanix
Scanix

sethy> cena dobra, kde jsi to splasil, nechces mi taky neco na utrhani poslat :-))

Pondělí 17. října 2011 ve 13:01® Scanix
Scanix

Raf> ok, popremyslim o tom, pripadne mi napis detaily do SZ tady nebo vedle, rad se domluvim, pokud najdem spolecny termin, samozrejme s ohledem na financni naroky takoveto akce, letos mam jaksi omezeny budget :-)

Pondělí 17. října 2011 ve 12:59® Scanix
Scanix

sethy> ty kraso, takova stika a sumec, ja od srpna sumce nevidel :-)) )

Pondělí 17. října 2011 v 11:34® Scanix
Scanix

sethy> njn, takove pekne bochanky, sakra, sel bych na ryby :-)

Pondělí 17. října 2011 v 11:22® Scanix
Scanix

sethy> no malo jsi se mazal rozmrazovaci smesi, to byl problem. Jinak okys pekny ;-)

Pondělí 17. října 2011 v 10:45® Scanix
Scanix

Raf> Velice pekne, celkem verim, ze pri takove vizi clovek lehce zariskuje…je to parada, hned bych vyrazil taky, lakali by me i nejaka ty stikova jezera, kde se lovi dost peknych stik…

Neděle 16. října 2011 v 18:44® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni odpoledne jsem se probehl kolem vody jen na lehko, v kapse vesty jen par gumaku a s prutem v ruce jsem si prosel mista, kam asi nikdo moc nezabrousi. Ani rybky se moc neukazaly. Par zaberu bylo, neco spadlo, ale nejakou supinu jsem tedy vytahl. Lapil jsem v jednom uplavku kudlu kolem miry, ktera mi pak jeste dvakrat atakovala nastrahu a donutila me zmenit misto. Prisli dva tloustici, dlanovy okys, jeden candatek a na zaver lovu jsem si povidil kapra 50 za ocas, ten alespon potesil manzelku doma, aby nerekla, ze misto na ryby nechodim nekam na zalety ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45500.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45501.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 15. října 2011 ve 21:04® Scanix
    Scanix

mannice> no me se letos povedl nahodak 40 z reky, kazdorocne jednoho ci dva takove potkam, ale kde jsou brachove a nebo hejno, to asi neexistuje :-((

Sobota 15. října 2011 ve 20:31® Scanix
    Scanix

mannice> nemeril jsem ho, ale neco 35+ to bude, byl celkem protahlej :-) No u nas je to s okysi bida, pokud se nebavim o piskovnach a dalsich vodach, co jsou krapet z ruky :-((

foto/diskuze/vseobecna/2011/th-img45486.jpg
    Sobota 15. října 2011 ve 20:18® Scanix
    Scanix

mannice> okys fakt potesil, predtim mi vse spadlo a nebo jsem to nesek, takze zlomova ryba :-) No fotit skoro proti slunci je problem vzdy ;-)

Sobota 15. října 2011 ve 20:15® Scanix
    Scanix

mannice> pekne prosvicenej, proste rentgen sluncem :-)

Sobota 15. října 2011 v 19:52® Scanix
    Scanix
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 15.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes odpoledne jsem vyrazil s prateli na pro me povetsinou neuspesny revir. Zahajeni lovu tomu odpovidalo, kolegove mi ukazali, ze opravdu znaji dobre vodu i vhodne nastrahy a je jen statoval a koukal, jak se to spravne dela. V zaveru lovu jsem se preci jen chytil, nasel funkcni nastrahu a od zera me nakonec zachranili dva candatci a pekny okys :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45485.jpg
      Pátek 14. října 2011 ve 20:09® Scanix
      Scanix

skwor> jj, neni videt, i ten ocas je trosku zvlastni, me prvne napadlo, ze by to mohla byt nejaka parmice, ale pokud to rek hraji, tak neni co resit ;-)

Pátek 14. října 2011 v 19:59® Scanix
      Scanix

mvincik> je tezko ulovitelna ryba, jejiz vyskyt je u nas spis uz jen vzacnosti, drive se hojne chovala v rybnikarstvi jako doprovdana ryba s kapry, prave pro sve vynikajici maso pro uzeni. Nejaktivnejsi je udajne v zimnich mesicich, onehdy jsem na Lipne na hnojacka jednu ulovil. Netusim, jestli i dnes se tam tu a tam nejaka lapne, pokud, tak asi velice zridka.

Tento příspěvek byl editován 14.10.2011 20:00:10 uživatelem Scanix.
      Pátek 14. října 2011 v 19:53® Scanix
      Scanix
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 14.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes me vytahl kolega na chvilku k vode. Pote, co jsme se hodinu propletali z krz zacpane mesto, nam na samotny lov moc casu nezbylo. Navic se pak kolegovi ozvali pratele, kteri jaksi zapomneli natankovat a tak jsme lovili slabou pul hodinku. Behem tech par hodu jsem mel i nejake zabery a byli z toho dva boleni. Kolega skoncil jako bezrybka. I ta chvilka byla fajn, snad se o vikendu k vode jeste podivam…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img45466.jpg
        Středa 12. října 2011 ve 20:18® Scanix
        Scanix
        Diskuze: Sumcařina

chosebaits> on ceka na tu fotku 260 od kamarada…

Úterý 11. října 2011 ve 20:20® Scanix
        Scanix

osprey> jako pred lety jsem mel na prute peknejsi rybku, k tem 80ti asi sahala hodne blizko, ale kvuli kravine pri vylovovaci fazi jsem ji uprask :-((

Úterý 11. října 2011 ve 20:16® Scanix
        Scanix

osprey> jako o stezovani to neni, ale je zjevne, ze vlaci vyrazne vice lidi a ne kazda ryba se pusti, vysledek je, ze ubyvaji ti peknejsi…trochu skoly jim davam i ja, coz o to, ale ti top me nejak ignoruji a to bych rad zmenil ;-)

Úterý 11. října 2011 ve 20:11® Scanix
        Scanix

osprey> to je pekne, i Flip tu onehdy vyzehlil 77, ale me se vyhybaji, navic mi prijde, ze ubyli, zvlaste ti vetsi, co se da delat, snad dorostou jini ;-)