Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 11. října 2011 v 19:59® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
osprey> no dobre, myslim 10ks 70+ oproti jedne 80+, letos jsem lapil jen jednoho pres 70, jinak ryby nejake 67–69, ale i tak bych tech par lonskych a predloskych 70tek ozelel, 80+ je na te rece asi hodne tezke, ale verim, ze tam nejaky bude…za cele roky jsem se ale pres 74 nedostal.
- Úterý 11. října 2011 v 19:50® Scanix
troutkiller> ja mam boleny rad, vazne, libi se mi ty ataky, dnes jsem videl krasny zaber na metr ode me, zvedal jsem gumu, propadla se voda do bile huby zmizla guma, zablesk tela a ryba sla do skoku cela nad vodu…bavi me to…
Tento příspěvek byl editován 11.10.2011 19:50:17 uživatelem Scanix. - Úterý 11. října 2011 v 19:48® Scanix
osprey> 10 mensich
- Úterý 11. října 2011 v 19:30® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
I pres nachlazeni me dnesni pomerne teple pocasi zlakalo na chvilku k vode jen na lehko s gumkami, povedl se pekny tloust cca 50 a par bolinku. Bylo to fajn, ale po navratu moc svezi nejsem…
Tento příspěvek byl editován 11.10.2011 19:31:37 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. října 2011 ve 14:49® Scanix
troutkiller> co ja bych za bolena 82 dal, nej mam 74 a vetsi ne a ne prijit a ze se jim na rece venuju
- Pondělí 10. října 2011 ve 23:38® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Zdravim, obratil se na me jeden znamej, no asi jej znate
Tento příspěvek byl editován 10.10.2011 23:39:57 uživatelem Scanix., stran pomoci s hlasovanim pro dobrou vec, tece jim do bot, dnes o pulnoci to konci, muzete taky pridat par hlasu, oslovit lidi viz http://tinyurl.com/65jfcux a tam pak hlasovat pro „Obnova břehových porostů původními dřevinami na území LVA“ Diky
- Pondělí 10. října 2011 ve 23:08® Scanix
- Diskuze: Sumcařina
Fishing Team Romeo> sam si zatloukas hrebicky do rakve…
- Pondělí 10. října 2011 ve 21:03® Scanix
Fishing Team Romeo> takze nebude ani ta fotka te kamaradovo 260tky, na tu jsem se fakt uprimne tesil.
- Pondělí 10. října 2011 ve 20:13® Scanix
Prutos> souhlas, taky jsem chtel neco k tomu napsat, ale lidi jsou uz z toho C&R tak zmagoreny, ze se ostatnim omlouvaj, ze „bohuzel“ sezrali rybu nebo proc
- Pondělí 10. října 2011 v 19:04® Scanix
troutkiller> tak prd na hladinovku a lov na gumky ze dna, btw. zkus jina mista, nekde fakt ty boleny nepotkas a jinde jsou na husto.
- Pondělí 10. října 2011 v 15:36® Scanix
troutkiller> neboj, casem nebudou, u nas jich bylo mraky na Hnevkach, na Lipne stejne a dnes, kde jsou, je to problem je tam obcas chytit, vazne.
- Neděle 9. října 2011 ve 22:50® Scanix
Dalas> no co, kazdy to ma nastaveno jinak, ja zas bydlim v panelaku a zenska je proste mestska holka a co…no verim, ze ten tvuj trezor s rybarinou neco skryva, verim, ze priste budes mit vse, co je na 50tku potreba
Ale mrkni na foto a uznej, ze se Puskvorecek mohl zhmotnit trosku lepe http://www.obchodhracek.cz/…s/SS4606.jpg
- Neděle 9. října 2011 ve 22:34® Scanix
Dalas> co se da delat, prejdu asi na gumy, at tak nekrvacim
Ja mel za to, ze je to celkem rozsirenej film, ale chapu, navic pro me to je Bckovej film, ale to je fuk. Na kapri pecu, ty necham sumikum, at se nafutrujou
- Neděle 9. října 2011 ve 22:07® Scanix
Dalas> ahoj chlape, no na tebe jsem se zrovna odvolaval pri svem prispevku, ze by nejaka opozdena vlna telepatie
Btw. omluv se za me puskvoreckovi, nejak jsem zacal trhat a padaji mi ryby
To Rulandske odlozime na nekdy, verim, ze najdeme prilezitost si tuknout
- Neděle 9. října 2011 v 19:42® Scanix
troutkiller> co naplat, stejne polezeme k vode s nadeji, ze neco prijde
Me staci i jedna ryba a nebo se jen vyvetrat, coz se dnes skutecne darilo, vichr byl slusnej
- Neděle 9. října 2011 v 19:02® Scanix
troutkiller> ono zalezi kde a jak, kazdopadne se pocasi meni, je to skokove a je treba, aby to bylo stabilni delsi dobu, ono to jeste zacne kousat…
- Neděle 9. října 2011 v 16:58® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po poledni jsem na cca 2h musel vyrazit k vode i pres neprijemnou virozu, ktera me posledni tri dny provazi. Zmena pocasi mi take nehrala prilis do karet, presto jsem premluvil bolena, jeden o dost lepsi mi spadl kratce po zaberu. Povedl se jeste mensi tloustik a dve stikule, ta malinko vetsi viz foto. Kolega, se kterym jsem se na chvili potkal, jen slusne zakrmoval gumama a nedarilo se mu. Ochlazeni spolu s vetrem me taky nepotesilo, ale budu si muset zvykat, leto je uz pryc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. října 2011 ve 23:00® Scanix
jiris> neni to moc velke
- Čtvrtek 6. října 2011 ve 20:37® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. října 2011 ve 20:35® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vyvezl malou opet k vode, prosli jsme si par mist a vsude hodne trhali nastrahy
Male se dnes povedla jen jedna rybka, ale zato pekny tloust. Hned v zacatku ji gumku amputovala stikule a pak ji par rybek spadlo a nebo to nedobralo. Ja si zachytal o neco lepe, par bolenu, okyse a k tomu skoro tucet tloustu, co dnes opravdu lovili a dali se fakt cilene chytat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.