Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 6. října 2011 ve 13:20® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
dam> tak to je mazec fakt, taky bych se aso kochal!
- Čtvrtek 6. října 2011 ve 13:19® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David Havlíček> no na rybu musi jednou vzit ne? Btw. kde to je, kdyztak do SZ, ale jet lovit jednu rybu, to je hodne velka loterie teda
- Čtvrtek 6. října 2011 v 10:08® Scanix
Alivio> no ja je tu lovit tarka nevidim, jen vim, ze tam jsou, prevazne jde tedy o proudy, az na vyjimky, mimo proudy je jejich lov mnohem tezsi a uspesny treba az za sera ci v noci.
- Čtvrtek 6. října 2011 v 9:44® Scanix
spike> Alivio> hele budte v klidu i me obcas postihne mor zvany zero, letos parkrat probehlo, kdyz to nejde, tak to nejde, staci zvolit blbe misto, nastrahu, dobu a mas slovino. Boleni jsou pro me vdecni a dokud se fakt neochladi a nezalezou na zimoviste, tak se daji najit i lovit, postupne je vystridaji tlousti, jeseni, horsi je to najit lepsi stiku, nemluve o candatech ci okounech, to je pro me orisek a na tech nasich rekach v okoli jsem ho neprolomil jen s malymi uspechy a jen v urcitem obdobi a prevazne mensi rybky. Bohuzel mam na lov vetsinou max 2h i s cestou a tak si nemuzu moc vyskakovat a ani se venovat nejakemu velkemu objevovani, pokud si chci zachytat
- Středa 5. října 2011 ve 22:41® Scanix
hecht> no jasne, to uz proflaknul JV
- Středa 5. října 2011 ve 22:37® Scanix
dam> pripadne proflaknout nejakou top tajmeni nastrahu
- Středa 5. října 2011 ve 22:35® Scanix
HaDová> tak nechapu, proste odkaz „http://www.vz24.cz/clanky/tabor-zacne-v-polovine-rijna-upoustet-jordan“ odeslu a vznikne z toho nefunkcni odkaz, ten pres tinyurl mel by tento http://tinyurl.com/5rcvudh
Tento příspěvek byl editován 5.10.2011 22:35:54 uživatelem Scanix. - Středa 5. října 2011 ve 22:33® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuzeTento příspěvek byl editován 5.10.2011 22:33:26 uživatelem Scanix.
- Středa 5. října 2011 ve 22:11® Scanix
dam> no popravde to unavi a verim, ze krapet mikromrdkareni se tam uzije, on i lipan 50 je fajn, ale preci jen si povodit to torpedo, mimochodem i JV nabil ziveho lipone, kdyz chtel chytit lepsiho tajmena
- Středa 5. října 2011 ve 20:48® Scanix
David Havliček> Co vam to tam zase budou tvorit, no muze to byt rybarsky dobre…ale spis se to vylupe bude to jak jinde
http://tinyurl.com/6j24y52
Proc to zmrsilo tenhle odkaz? Musel jsem ho se vlozit pres tinyurl: http://www.vz24.cz/…-polovine-ri?…
Tento příspěvek byl editován 5.10.2011 20:50:11 uživatelem Scanix. - Středa 5. října 2011 ve 20:47® Scanix
skwor> tak to jo, no prislo mi to malo, nedoslo mi, ze to jeste poroste, vypadalo to u hraze uz celkem plny
- Středa 5. října 2011 ve 20:34® Scanix
dam> poslouchej, aspon orientacne nam prozrad, na kolik takova sranda prijde
Btw. ty tajmeny jste tada uvlaceli na rybu nebo woblery, tak jako tak je to slusnej pocet a slusne ryby, fakt jste si to uzili a uprimne bych to rad nekdy zazil…
- Středa 5. října 2011 ve 20:31® Scanix
skwor> neni to moc melky?
- Středa 5. října 2011 ve 20:28® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Opet jsem dnes zvolil taktiku hodku rano pred praci a hodku s malou odpoledne a bylo to prijemne. Rano jsem intuitivne zvolil misto a rybky tam fakt byly, povedlo se zdolat osm kousku cca 50–60 a stejny pocet popadal ci netrefil jednohak na gume. Pak to ustalo a povedl se jeste jeden kousek na skvost od DeProfundise a sticka na klasiku. Odpoledne jsme s malou zabehli jen za barak pesom, byl z toho bolda k 60ti a jedna spadla ryba v dalce, male se povedli dva mensi okysi a to bylo vse…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. října 2011 v 15:34® Scanix
dam> pekne fotky, ty tajmeni jsou na rybu? Ja jen, ze udajne se uz na umele nastrahy tarka nedaji ulovit…jsem tedy zvedavy. Jinak to musi byt uzasny zazitek
- Středa 5. října 2011 v 15:32® Scanix
- Diskuze: Rybaření na dírkách
Jenda17> Prosim te, kde u Nove Vsi u CB chces lovit? http://www.mapy.cz/#…
- Úterý 4. října 2011 ve 23:38® Scanix
- Diskuze: Sumcařina
Fishing Team Romeo> v pohode, proste pisu svuj nazor na foto, kdyz se mi neco nezda, tak to reknu…
- Úterý 4. října 2011 ve 21:57® Scanix
Fishing Team Romeo> co ti mam prijet ukazat, fotit velke ryby? Ja vetsiho sumce nikdy nechytil, tak s tim nemam zkusenosti, ale vychazim z fotek jinych lidi, jako treba Dalas, to je clovek, ktery hodne vi a umi a takhle vyfotit rybu, to by ji radeji proste pustil bez fota. Muj nazor je stejnej jako u ospreye, tohle si trosku protireci, jinak nemam nic proti ponechani si ulovku, sam par rybek rocne odnesu. Zkus se na to podivat trosku s odstupem, kus namoceneho igelitu na i na betonu bude pro rybu jiste lepsi, nez tvrdit, ze neni v dosahu zelen, i kdybys ho polozil na to pole za cestou, bude to lepsi, ale jak jej tam dostat…
- Úterý 4. října 2011 ve 21:42® Scanix
Fishing Team Romeo> tak pokud neni zelen, staci kus celty ci alespon igelit, takhle to skutecne vypada, ze jde sumik na popravu, coz at klidne jde, ale rybu, co se clovek chysta pustit by mohl fotit ve vode a nebo mene obalovat, i kdyz se to vzdy nepovede a nebo ani nejde vyfotit, pak aspon v naruci ve vode ci u vody a sup s rybou zpet…tohle teda moc esteticky nepusobi
- Úterý 4. října 2011 ve 20:37® Scanix
Alivio> no reknu to takhle, urcite to nebylo jen mistem, kolem proslo 6 dalsich lovicich a nikoho jsem nevidel vytahnout rybku, ale je fakt, ze jsem ji trosku radil, ale uspesne me ignorovala a to se vyplatilo