Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 4. října 2011 v 19:55® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 4.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Rano jsem vyrazil na hodku pred praci, celkem prekvapive zobali jeseni gumky jako candati ze dna, poctive se zakusovali i do 3" kopyta. Odpoledne jsem vzal malou uzit si jednoho z poslednich letosnich teplejscih dnu a ta si hned povodila dve slusne ryby, tu prvni upalila celkem zahy, celkem posmutnela, ale navazal jsem ji dalsi gumku a se slovy, nastraha, ktera neni ve vode nechyta, se do toho obula znovu. Prisla rana a druhou rybku uz zdolala uspesne, pomohl jsem jen s vylovenim, byl z toho bolda 67, takoveho jsem chytil urcite az v dospelosti
Ja sekundoval dvema, vetsi 65 a 3 tlousti, nej 54. Takze pro dnesek spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. října 2011 v 19:00® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1> copak, nejsou tam vysledky
- Pondělí 3. října 2011 ve 12:00® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
mvincik> ja s tim chytal jako s vlacakem, tarka stejne nastrahy a fungovalo to, je to jen jinej zpusob nahazovani a malinko jina prace nez se smekacem, ale vsechny principy funguji porad stejne a rybam to bylo jedno, ze jsem muskarsky drevo
- Pondělí 3. října 2011 v 11:59® Scanix
mvincik> jj, chtel jsem to okomentovat, ale co, muskarina je prevlecena privlac
- Pondělí 3. října 2011 v 11:35® Scanix
mvincik> co ti mam povidat: http://portal.chmi.cz/portal/dt?…
- Pondělí 3. října 2011 v 11:29® Scanix
mvincik> no jasne, ryby tam nejake jsou, ST bude asi posledni peknejsi den od CT se bude ochlazovat a o vikendu ma na horach snad i snezit
- Pondělí 3. října 2011 v 11:25® Scanix
mvincik> pres den jsem totalne zabitej, navic ST-PA tu budeme mit navstevu z Brna a tim padem je to zpecetene…
- Pondělí 3. října 2011 v 11:24® Scanix
osprey> tak to je urcite beh na delsi cas, kdo vi, kam se dostanes, nema cenu si klast stropy, treba si podobnou technikou jednou dovoli chytej jako takove a tva pusobnost se rozsiri, kazdopadne bych ti to pral, clovek by mel delat to, co jej bavi, tedy idealne
Mimochodem i ty „steky“ jsou fajn
- Pondělí 3. října 2011 v 11:10® Scanix
osprey> tak to je pekna prace, verim, ze to muze byt hodne poucne i pro tebe jako lovce, mam takovy dojem, ze brzo skoncis za kamerou a bude z tebe novy Hugo Habrman
- Pondělí 3. října 2011 v 0:00® Scanix
osprey> ty Miro, ty jsi se dal na potapeni, viz fotky
- Neděle 2. října 2011 ve 23:07® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.10.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Odpoledne jsem na chvilku zabehl k rece velice na lehko jen s par gumkami v kapse, prutem a fotakem. Nakonec se ukazalo, ze jsem mel s sebou malo nastrah, protoze jsem trhal jak divej. Nez jsem vsechny funkcni nastrahy utrhal, lapil jsem par bolinku a tloustiku, jeden solidni bolen mi spadl z BL hacku a jednu tezkou rybu jsem utrhl kdesi ve zmeti kameni a vetvi, ta me celkem mrzi, vubec jsem s ni nehnul
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. října 2011 v 15:31® Scanix
1Mara> Byl to tusim 5tkovej proutek, no tohle zdaleka nebyl maximalni ohyb, co vyprodukovala, ale s 0.16mm navazcem jsem ji brzdit moc nemohl, presto jsem to prehnal v zaveru zrejme
- Sobota 1. října 2011 ve 14:26® Scanix
1Mara> to mi povidej, nejvetsi mam 72 a to tarka z detstvi, tahle byla monstrozni, kolega ji odhadoval jeste vetsi
- Sobota 1. října 2011 ve 13:56® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.10.2011 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Muškaření
Dnes po ranu vyrazil s kolegou Izou a jeho tchanem na pstruhovku poprve s musakem, o vypujceny proutek jsem mel celkem starost, nebot zkusenosti s lovem na musak nemam zadne, ale zda se, ze to prestal bez uhony. Celkem musim konstatovat, ze tento zpusob lovu ma neco do sebe, ackoliv jsem mel jiste spoustu zlozvyku a pusobil misty neobratne, nejak jsem se s tim popasoval a nekolik rybek jsem lapil, byl mensi potocak, pak nejaci duhaci, okounci a jako tresnickou na dortu v samotnem zaveru meho lovu jsem zaprah nadhernou parmu 70+, jiz byla tarka v podberaku, kdyz se dala znovu na zbesilou jizdu (viz foto, i kdyz byla uz nekolikrat videt, vyfotit se nepodarila) a povolil zrejme uz obrouseny navazec, moc me to mrzi, ale verim, ze jig s BL hackem rybe neublizi…Za zminku stoji jiste ulovky kolegu, jako Izuv candat cca 55 za hrbet a solidni tloust kolem 50 jako prvni ryba „dědy“. Chlapci ted jeste urcite pokracuji v lovu, tak snad jeste zachytaji. Pro me na prvni vychazku s musakem dobre, rozhodne tento zpusob lovu nezatracuju, ale necham tomu volnej prubeh
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. září 2011 ve 22:26® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.9.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Protoze jsem uz par dni u vody nebyl, resil jsem lehci abstak tim, ze jsem vyrazil na hodku rano pred praci. Celkem se nic vaznejsiho neudalo, coz jsem ani necekal, ale na gumky jsem pochytal nejakeho tloustika, busili do toho poctive, pak se pripletl okounek a kudlicka. Tresnickou na dortu byl krasny zaber ze dna v hlubokem proudu, kdyz jsem nechaval gumu vyklesavat, po zaseku tuhy odpor a celkem nezvykly zpusob boje. Po nekolika sekundach mi to bylo jasne, k hladine se dopleskal „pleskac“, ktery se do nastrahy opet zakousl hrbetem, skoda, ze mi ted vlacak nedovoli popadnout feeder, mozna by se tam nejaky povedl regulerneji
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. září 2011 ve 23:29® Scanix
sunet> mas pravdu, prevod v procenta jsem uz neprovedl, nechal jen pravdepodobnost tak jak vysla, ale s temi 40% nesouhlasim, vyraz se spravne spocte viz postup na obrazku, ale jinak jsem skutecne mylne informoval o vysi tech procent, holt chybka
- Čtvrtek 29. září 2011 ve 14:52® Scanix
osprey> je to tak, ja jsem navic nikdy ty zavidici manyry nemel, me to spis jen nakopne se snazit dal, je videt, ze pak nekde ty rybky jsou a znas to, kdyz se stesti unavi, tak sedne i na…
- Čtvrtek 29. září 2011 ve 13:28® Scanix
David Havlíček> neboj, to neni o znechuceni, tady jde jen o nepochopeni
- Čtvrtek 29. září 2011 ve 13:17® Scanix
David Havlíček> asi tak nejak, navic kazdej clovek to vnima jinak, stejne tak jako kazdej lovi jine druhy ryb a jinym stylem…jeste ze tak
- Čtvrtek 29. září 2011 ve 13:08® Scanix
David Havlíček> je to tak, svym zpusobem je to zajimave prave proto, ze to vis, ze tam ta ryba je…nekdo takovouto jistotu nepotrebuje a nebo ho spis omezuje, me to prijde zajimave, proste vis, ze nekde tam ve vode je a snaz se