Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 1. června 2015 v 19:59® skwor
skwor

Shrek> Není zač :-) Hezký fiše, ať se daří.

Pondělí 1. června 2015 v 19:54® skwor
skwor

Shrek> Přání splněno :-)

Čtvrtek 28. května 2015 v 8:11® skwor
skwor

fila> Už jsem to vyřešil, ale děkuju za ochotu ;-)

Neděle 24. května 2015 v 9:09® skwor
skwor

Není tu někdo, kdo se zabývá ornitologií? Potřeboval bych se na něco zeptat.

Sobota 23. května 2015 v 19:58® skwor
skwor

http://tn.nova.cz/…ny-duch.html?…

Středa 20. května 2015 v 8:18® skwor
skwor

Shrek> Už i tady? Tyhle věci jsou většinou záležitost xichtoknížky :-)

Úterý 12. května 2015 v 7:59® skwor
skwor

jepice> Mažu velmi nerad, ale jak vidíš, tak tady někdo vyvolává podobné problémy úmyslně. Nechal bych to na Davidovi, ať se rozhodne jak v tomhle případě pokračovat. Protože lidi prostě diskutovat ani nechtějí, když si pro sebe všechny diskuze uzurpuje proud na svoje monology. To vím, protože už se mi kvůli tomu i ozvali přes SZ. Víc k tomu nemám co dodat ;-)

Pondělí 11. května 2015 ve 20:10® skwor
skwor

prroud> 1) Neurážej, věk není zásluha. 2) Všeobecná, ale svinstvo jako politika se tu netrpělo nikdy, zeptej se Palivce. Konec. A nereaguj na tenhle příspěvek, děkuji.

Tento příspěvek byl editován 11.5.2015 20:11:03 uživatelem skwor.
Pondělí 11. května 2015 v 19:56® skwor
skwor

prroud> Ty příspěvky ve Všeobecné jsem ti smazal já. A upozorňuju, že pokud budeš spamovat politikou a podobnými průjmy, budu v tom pokračovat.

Pátek 8. května 2015 v 10:44® skwor
skwor

David H.> http://www.chytej.cz/…apr-nadryba/ Jsem zvědav…

Pátek 8. května 2015 v 8:44® skwor
skwor

David H: Tak jsem si přečetl celou diskuzi pod Tvou poslední fotkou na fb a normálně můžu říct, že jsem rád, že nepatřím mezi kapraře. Chvíli jsem uvažoval o tom založit tu fórum Ochrana kapravs ostatních ryb, ale snad radši ne.

Čtvrtek 23. dubna 2015 v 11:06® skwor
skwor

Už začínají kvést třešně. Na tohle chytání se letos těším víc než na vláčku, tu si kvůli tomu klidně o něco odsunu.

Neděle 19. dubna 2015 v 9:00® skwor
skwor

prroud> Na příspěvky v Z lovu reaguj přímo pod ně, nebo do všeobecné. Děkuji.

Čtvrtek 16. dubna 2015 v 8:28® skwor
skwor

jepice> Rotačky Grizzly se s trochou štěstí pořád sehnat dají, i na netu.

Jinak přeji pstruhařům pěknou zahájenou. Já si převčírem na stojáku vytáhnul na mušák padesátku lysáka, boj sice pěkný, ale snad se vám povedou jiné druhy :-D

Tento příspěvek byl editován 16.4.2015 08:59:57 uživatelem skwor.
Úterý 14. dubna 2015 ve 12:36® skwor
skwor

Tu prvoplánovitou provokaci ve Z lovu jsem smáznul. Jestli to tam dal proud nebo někdo jiný zjišťovat nebudu.

Neděle 12. dubna 2015 v 19:46® skwor
skwor

Tak krásnej víkend a nic ve Z lovu?

Čtvrtek 9. dubna 2015 v 8:32® skwor
skwor

Draky> U nás na potoce je takhle zahražená cesta k jednomu z nejzajímavějších jezů. Ale chodím tam normálně, majitel by na to neměl mít právo.

Čtvrtek 2. dubna 2015 v 19:32® skwor
skwor

jepice> Tipuju, že jich to dneska zfouklo víc. Snad už se to uklidní.

Čtvrtek 2. dubna 2015 ve 12:55® skwor
skwor

Podle počasí je čas vytáhnout pruty na dírky :-D

Neděle 22. března 2015 ve 20:39® skwor
skwor

Shrek> Viděl malýho, tak mu chtěl vyprávět pohádky :-) O mě si zase musí všichni myslet, že jsem tragéd, protože na všechny dotazy jak to jde odpovídám „dneska nic“ :-D :-D Šířit informace o aktuálním braní se mi nechce.