Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Sobota 29. září 2012 v 19:50® skwor
skwor

Georgino> Nazdar :-) Hezká ryba, gratulace. Na výstavě vláčejácké gumy taky doplním. Ve Švédsku to fungovalo.

Pondělí 24. září 2012 v 19:49® skwor
skwor

Scanix> Hoď mi do osobky, o jaké barvy bys měl zájem a kdybych něco zahlédl, vzpomenu si :-)

Kazan> Pěkná práce, gratuluju :-) Koukám, že Speed nezahálí :-)

Neděle 23. září 2012 ve 20:14® skwor
skwor

Scanix> Díky, to označení jsem nevěděl. Před nějakým časem je tu měli ve slevě, když končil jeden obchod v Praze. Letos jsem na SSR moc nechytal, skoro celou sezónu jsem věnoval stojákům, tak to bylo o jiných nástrahách. Ale pár zářezů na ně bylo :-)

Neděle 23. září 2012 v 19:52® skwor
skwor

Scanix> Co je to za woba ve Z lovu? To je nějaká ta holografická barva, co se dělaly před lety?

Středa 12. září 2012 ve 14:09® skwor
skwor

nnnap> No právě…

Pondělí 10. září 2012 v 15:21® skwor
skwor

osprey> Minule jsme byli na začátku července a to se šlo dokonce i koupat v jezeře. Ten podzim tam přichází hrozně rychle, za ten týden to bylo vidět hlavně na břízách.

spike> Děkuju :-)

Pondělí 10. září 2012 ve 14:33® skwor
skwor

osprey> To by byla lákavá představa, kdyby majitelka kempu neříkala, že za 6 týdnů očekávají první sníh a v prosinci je tam světlo tak pět hodin denně. To by na mě asi bylo moc :-)

Pondělí 10. září 2012 ve 13:42® skwor
skwor

osprey> Přesně, ryby byly jenom příjemný doplněk. Škoda že jsme nenašli dřív ty lososy.

David Havlíček> Jel bych zase :-)

Pondělí 10. září 2012 v 11:44® skwor
skwor

Kazan> Přesně tak. Mimochodem, průměrná teplota byla 8 stupňů a v noci kolem dvou :-) Takže tady je příjemněji :-)

Pondělí 10. září 2012 v 11:08® skwor
skwor

Kazan, MIG-35> Čau, musím říct, že jsem si to užil maximálně. Nehnal jsem se slepě za rybou, ale našel si i čas se projít po okolí a nebo na chytačku ze břehu (překvapivě účinnou). Nezapomenutelná byla možnost sledovat polární záři a příležitost napít se přímo z jezera? Maximální svoboda…

Pondělí 10. září 2012 v 10:05® skwor
skwor

Bigpista> Kdepak, ale měli tam hezkou pošťačku :-D Během dne ještě projedu fotky a možná sem ještě něco hodím.

Pondělí 10. září 2012 v 9:28® skwor
skwor

Ahój :-) Po 11 dnech zase doma. Bylo krásně, ale zima. Pár fotek máte ve Z lovu.

Čtvrtek 30. srpna 2012 v 8:33® skwor
skwor

Scanix> Jedeme až večer, tak možná předtím ještě stihnu návštěvu jednoho festivalu tady nedaleko. Sice by to před tou cestou bylo zabijácký, ale láká mě to :-)

Středa 29. srpna 2012 v 15:26® skwor
skwor

Scanix> Jo, to si pamatuju z minule :-)

Středa 29. srpna 2012 ve 14:14® skwor
skwor

Díky. Na švédskou trojku asi nebude s kým :-D

Středa 29. srpna 2012 ve 12:25® skwor
skwor

osprey> Já letos bolena nemám vůbec, jezdil jsem na řeku tak málo, že na ně nějak nedošlo :-) Ale zítra odjíždím do Švédska, takže budu lapat jiné ryby :-)

Neděle 19. srpna 2012 v 10:31® skwor
skwor

Kazan> No vidíš, a výlet dostává nový rozměr :-)

Čtvrtek 16. srpna 2012 ve 12:08® skwor
skwor

osprey> Včera jsme tu pozorovali hejno asi deseti parmiček kolem 20cm, mám radost, že tu vyrůstá nová generace. Ještě aby se vrátil k dřívějšímu stavu počet podouství a bude to fajn.

Středa 15. srpna 2012 v 19:28® skwor
skwor

Kazan> Počasí jsme moc nevychytali :-) Hezkej příspěvek ve Z lovu, ta fotka dopadla celkem slušně. Ty boleny jsi nefotil?

Středa 15. srpna 2012 v 18:11® skwor
skwor

Kazan: Děkuju za návštěvu a fajn den, i když ryby se v aktivitě zrovna nepřetrhly.