Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 18. července 2012 ve 14:48® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
fisherman koky> Stroužek česneku. Sice to nevoní, ale sníst ho bylo to jediné, co na ně ve Švédsku zabíralo.
- Úterý 17. července 2012 v 16:38® skwor
kubas> Taky jsem tipoval víc.
- Úterý 17. července 2012 ve 14:19® skwor
kubas> Gratulace, ryba snů
- Pondělí 16. července 2012 v 10:45® skwor
timbab> Až přestane pršet, tak jdu s vláčkou. Takže ber plavačku
- Neděle 15. července 2012 v 18:48® skwor
osprey> Mlékojedy nebo Mělník? Jiné závodní úseky tam neznám.
- Neděle 15. července 2012 v 15:07® skwor
MIG-35> Jj, Konflikt je dobrá kapela.
- Neděle 15. července 2012 ve 13:38® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuzekubas> Bych to asi uzavřel, kdo umí do pěti počítat a přečte si celou debatu, tak si obrázek udělá.
- Neděle 15. července 2012 ve 12:59® skwor
džigit> Taky si zahráváš?
- Neděle 15. července 2012 ve 12:56® skwor
ladamaj> Tobě fakt chybí úroveň. Celý roky tu brečíš nad svým zdravotním stavem a najednou začneš takhle vyhrožovat? Jsi hodně zoufalej…A to není poprvý, co tu podobný exces máš.
kubas> Kašli na něj. Jednak ta debata nemá smysl a jednak může přijet i za Tebou do Brna
A věř, že o tobě asi taky něco slyšel
- Neděle 15. července 2012 ve 12:10® skwor
ladamaj> Jasný, potkal jsem porybnýho „Jé, dobrý den. Povolenku vám ukážu a jinak všechno v pohodě, nikdo tu nechytá 30cm candátky na rybičky…“ Ach jo. Co jsi o mě slyšel je mi vcelku ukradený (už jenom proto, že sotva máme společný známý, takže podle mě kecáš a snažíš se zastrašit nebo co) – já mám svědomí čistý. Laskavě nereaguj, na další snůšku nesmyslů a lží fakt nemám náladu.
Tento příspěvek byl editován 15.7.2012 12:13:30 uživatelem skwor. - Neděle 15. července 2012 v 11:53® skwor
ladamaj> Ty by ses pohádal s týpkem co vypadá, že se umí sotva podepsat? Já jsem docela rád, že mám přední zuby všechny a rád bych, aby to tak zůstalo. A myslíš že jsem to tomu RS neřekl? Přemýšlej, než něco napíšeš a laskavě nemoralizuj. Trošku jsi ten můj příspěvek níž očividně nepobral.
Tento příspěvek byl editován 15.7.2012 11:53:40 uživatelem skwor. - Neděle 15. července 2012 v 11:37® skwor
Ohledně candátů jsem se nas.al včera. U rybníka seděl chlápek co chytal na cca 6cm rybičky. A trefil hejno malých candátků. Jeden už plaval břichem nahoru pár metrů od něj, dalšího (po důkladném vyválení na břehu) sice do vody hodil, ale ryba byla za chvíli břichem nahoru u břehu. Tak jí hodil za sebe do trávy
Když chytil třetího, tak jsem radši odešel. Cestou od vody jsem potkal RS, tak snad toho pitomce navštívil. Ale teda znechutilo mě to zase hodně.
- Pondělí 9. července 2012 v 19:52® skwor
osprey> Ale vůbec, další dva jsem nesekl
S úchylem si snad poradili policajti
- Neděle 8. července 2012 v 15:22® skwor
Dejwík2504> Sice jsem už psal na FB, ale gratuluju i veřejně. Fakt pěkná ryba.
- Pátek 6. července 2012 v 15:29® skwor
42 na Slunci, tak to je na mě moc…
- Čtvrtek 5. července 2012 v 15:05® skwor
Raf> Já se letos netrefil ještě ani do bolenů, ani velkých tloušťů. Ochotně berou štiky a menší tloušti, jinak nic moc.
- Neděle 1. července 2012 v 8:41® skwor
Dejwík2504> To bude asi neobratně popsaná obyčejná pletenka.
- Sobota 30. června 2012 v 19:15® skwor
Kazan: Gratuluju k vousáči. Já už v tomhle počasí na ryby nejdu. Buď brzo ráno, nebo pozdě večer.
- Neděle 24. června 2012 v 11:44® skwor
mvincik> Většinou z velka-ryba.cz. Co konkrétně sháníš? Klidně osobka, jestli to nechceš prozradit veřejně.
- Neděle 24. června 2012 v 11:38® skwor
mvincik> Který konkrétně myslíš?