Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 24. června 2012 v 10:29® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Jak se říká hodit flintu do žita…
- Sobota 23. června 2012 v 19:47® skwor
Kazan> Ráno jsme tahali větší věci na stojáku, ale moc to nešlo. Tak jsem po dlouhé době vyvětral Pezona a UL. Teď dám pstruhům na nějaký čas pokoj.
- Sobota 23. června 2012 ve 14:35® skwor
kubas> Díky, ten na poslední fotce těch 35 mít mohl. Kdyby byl normální stav vody na řece, tak jsem na ně ale nejel
- Sobota 23. června 2012 ve 14:07® skwor
Nějak mi blbne PC a nechce se mi editovat příspěvek ve Z lovu. Datum jsem samozřejmě o měsíc posunul
- Pátek 22. června 2012 v 8:32® skwor
Zajímalo by mě, jak ty ryby poznají, že za lanem se nesmí chytat
- Čtvrtek 21. června 2012 v 11:26® skwor
kubas> Lidi se mění, s tím nic neuděláš. Kdo je tu vlastně kromě Davida už „od začátků“? Řekl bych že CeP, Robur, Kazan a Regulus. Jinak mě takhle z hlavy nikdo nenapadá.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 9:05® skwor
mannice> Jestli tu chybí atmosféra nevím, ale zrovna u sousedů je taková, že tam mám poslední příspěvek někdy loni na jaře. Takže asi tak
To jenom abychom byli trošku objektivní.
- Středa 20. června 2012 v 19:50® skwor
mvincik> Hezký fotky Míro.
- Úterý 19. června 2012 v 19:38® skwor
osprey> Koukám, že u vás mají tloušti to tření hezky načasovaný, takhle těsně po skončení hájení…
- Úterý 19. června 2012 v 9:16® skwor
džigit> Tady poprchává taky. Hlavně že když jsem včera jel přes půl Prahy, tak bylo 36
- Pátek 15. června 2012 v 17:35® skwor
Kacicek88: Moc hezká
- Čtvrtek 14. června 2012 ve 13:23® skwor
Nezaprší a nezaprší…
- Středa 13. června 2012 v 19:59® skwor
mannice> Já jsem tu novej. Rád tě poznávám
- Sobota 9. června 2012 v 15:48® skwor
David Havlíček> 101 liber by mělo být přes 45kg, to je neskutečný
- Sobota 9. června 2012 v 15:43® skwor
CeP> Já nakonec šel. Cejni šli pěkně, krom nich jedna slušná plotice (možná si už zasloužila i fotku) a spadl mi kapr – toho letos asi na břehu neuvidím
- Pátek 8. června 2012 v 9:06® skwor
hraji> Tak to jsem nevěděl, díky za upozornění. Fakt co vím tady v okolí, tak to všem udělali na počkání.
- Čtvrtek 7. června 2012 v 19:53® skwor
Alivio> Výměna lístku je na magistrátu na počkání. Tím jsem si jistý, táta si byl pro nový v pondělí
- Středa 6. června 2012 v 8:47® skwor
Libor> Je to zajímavej paradox. Přestože třešně jsou hodně selektivní lov, tak se nikde nedočteš o tom, že by to mělo být povoleno až s koncem hájení tlouště. Bez mučení ale přiznávám, že dřív jsem na třešně v téhle době párkrát chytal.
osprey: Všechno nejlepší.
- Čtvrtek 31. května 2012 v 11:50® skwor
nnnap> Beru paralen, úplatky mi ještě nenabídli (bohužel, jsem asi jeden z posledních v zemi).
- Čtvrtek 31. května 2012 v 11:45® skwor
Mdloby, horečka, bolí mě břicho a před chvíli mi brali krev. Úžasnej den, takhle blbě mi už dlouho nebylo.