Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 30. května 2012 v 17:35® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mvincik> Asi to tak zavedu taky
- Středa 30. května 2012 v 16:36® skwor
Dneska se zase urodilo… Aspoň podle kvality nově založených fór to vidím na nějaké erupce na Slunci
- Úterý 29. května 2012 v 9:36® skwor
Piranha> Od vidění jsem ho znal, vázal mušky pro kamaráda…
- Sobota 26. května 2012 ve 13:18® skwor
osprey> To bych klidně podepsal. Vesměs se taky snažím fotit aby to celé vypadalo pokud možno přirozeně. Na druhou stranu mám v archivu i fotku štiky, které jeden kolega tipoval 85+, přestože měla jenom pár cm pod sedmdesát. Zkusit se musí všechno
- Sobota 26. května 2012 ve 12:33® skwor
Ono blbý držení udělá hodně. Tahle měla 86cm a z fotky bych jí hádal tak o deset míň
- Čtvrtek 24. května 2012 v 11:58® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuzeScanix>
- Sobota 19. května 2012 ve 12:54® skwor
A aby toho nebylo málo, tak nám tu zmrvili další jez stavbou elektrárny. Fakt samý veselý věci člověk na tý řece takhle necelý měsíc před zahájením vidí…
- Sobota 19. května 2012 ve 12:45® skwor
mvincik> No jo, jenomže dřív, když tu člověk parmu nechytil (což bylo docela běžně
)tak mezitím tahal na hod slušné podoustve nebo plotice. A ty tam teď netahá nikdo.
timbab> Ty na tom budou mít svůj podíl taky, ale za všechno nemůžou. Přitom kdyby se to dalo svést jenom na ně, byl bych rád…
- Sobota 19. května 2012 v 11:57® skwor
Libor> Totální bída. S feederem už na řeku hodně dlouho nepojedu. Ta bílá ryba tam prostě není…
- Pátek 18. května 2012 v 19:33® skwor
Libor> Kdyby ses zítra nudil, tak asi pojedu na chvíli posedět s feederem tam co jsme byli minule. Zkusit parmy…
- Středa 16. května 2012 v 19:57® skwor
Scanix: Ta poslední fotka je hezká. U těch předešlých mám pocit deja vú
- Pondělí 14. května 2012 ve 14:29® skwor
osprey> Vychutnám, neboj
Dost možná už jenom proto, že k vodě se asi dostanu až před zahájením. Pak to snad bude s časem lepší.
- Pondělí 14. května 2012 ve 14:02® skwor
osprey> Moc pěkný, gratulace. Už aby bylo září…
- Neděle 13. května 2012 v 9:30® skwor
Děkuju moc
mvincik> Legendární scénka
- Sobota 12. května 2012 ve 20:33® skwor
- Pátek 11. května 2012 v 16:47® skwor
mvincik> Mě kromě toho bolena připadalo, že to jsou ryby z násady. Kdyby to byla nějaká nemoc, tak by se to asi ukázalo na candátech a toho jsem tam nenašel ani jednoho.
- Pátek 11. května 2012 ve 14:00® skwor
Libor> Mrtvolek tam bohužel teď leželo docela dost… Kapři, sem tam línek, našel jsem i štičku a tahle obluda. Škoda jich, nijak blíž jsem to ale nezkoumal.
- Čtvrtek 10. května 2012 ve 20:12® skwor
David Havlíček> Škoda že na těch 90 hektarech se taková ryba po zahájení hledá blbě
- Čtvrtek 10. května 2012 v 17:01® skwor
Tohle jsem dneska našel u vody. Škoda ho…Původně jsem myslel že to je amur, bolen mě docela překvapil. Na téhle vodě jsem nikdy žádného chyceného neviděl a rybu 80+ bych tam nečekal.
- Středa 9. května 2012 v 19:57® skwor
David Havlíček> Bude o tom nějaký článek?