Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 3. srpna 2011 ve 20:08® skwor
skwor

Alivio> Tak jsem byl něco zmasit. Jenomže jsem nebyl sám, kdo měl ten nápad vyrazit k vodě (tolik krásnejch holek jsem už kolem vody dlouho neviděl). Samozřejmě jsem neměl záběr a ještě si připsal na konto letos první urvanou Rapalu :-)

Středa 3. srpna 2011 v 10:28® skwor
skwor

Nevíte, odkud ten okoun je, nedá se soudit. Tady na řece by jedna zmasená ryba téhle velikosti sakra chyběla, ale jestli je zum beispiel z Orlíku, tak tam se pro jednoho zmaseného okouna svět nezboří :-)

Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:55® skwor
skwor

mannice> Ještě mám šanci pokračovat na VOŠce tady v Kladně v tom, co jsem studoval do teď. Ale kdybych vybral to Ústí, tak rybačka určitě (na jaře, teď nemám celosvaz).

Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:27® skwor
skwor

mannice> Jj.

Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:12® skwor
skwor

mannice> A to mě by nějaká nadprůměrnější ryba nevadila :-) Jinak zítra budu u vás na severu :-)

Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:03® skwor
skwor

mannice> Já jsem celkem optimista, za poslední měsíc jsem u vody dohnal to, co jsem během jara zameškal. A konec léta a podzim je teprve před námi.

Pondělí 1. srpna 2011 ve 12:39® skwor
skwor

Scanix> Já bych měl pohnout se štikou :-) Letos je sice sezóna z mého pohledu hodně slušná (zatím), ale pořád mi ryba k chlubení chybí :-)

Sobota 30. července 2011 ve 20:00® skwor
skwor

Alivio> Já radši zmizel na ryby, tyhle akce nemusím. A celkem to bylo fajn, při záběru většího z tloušťů jsem myslel, že to má na svědomí zubatá.

Sobota 30. července 2011 ve 13:43® skwor
skwor

timbab> Já bych šel protáhnout větší woblery… pro změnu :-)

Sobota 30. července 2011 ve 13:40® skwor
skwor

timbab> :-)

Sobota 30. července 2011 ve 13:36® skwor
skwor

Chčije a chčije. Ale schyluje se k rodinné oslavě, takže stejně k vodě asi radši půjdu :-D

Pátek 29. července 2011 v 16:22® skwor
skwor

Piranha: Hezká ryba.

Pátek 29. července 2011 v 16:21® skwor
skwor

Alivio> Jo, tak taková možnost se neodmítá :-)

Scanix> Taky jsem měl jít na houby, protože fišek jsem moc nepochytal :-)

Pátek 29. července 2011 ve 12:59® skwor
skwor

Alivio> Na pstruhy? Irsko taky nebude špatná destinace, ale mojí peněžence je přece jenom Skandinávie bližší.

Pátek 29. července 2011 v 11:49® skwor
skwor

Scanix> Gumy se ryba zbaví rychle. Už dvakrát jsem po tom co mi štika ukousla gumu přezbrojil na woblera a hned prvním hodem jí vyndal. Gumu už neměla v tlamě ani jednou. S woblerem to je horší, letos jsem už o jednu rybu se sliderem přišel.

Čtvrtek 28. července 2011 ve 14:24® skwor
skwor

sus1> To ne, ale nechci bejt sprostej, když tu jsou Míra i David online :-D

Čtvrtek 28. července 2011 ve 14:15® skwor
skwor

osprey> Tady se teď taky dělá cyklostezka kolem celé řeky. Svůj názor na to tu radši veřejně prezentovat nebudu.

Středa 27. července 2011 v 17:03® skwor
skwor

gomz> Hodně slušný kapely… ale asi ne, už jsem na to starej a línej :-) To Slaný mám 20km, tam je to o něčem jiném.

Středa 27. července 2011 ve 14:43® skwor
skwor

David Havlíček> :-D :-D Hele, v první chvíli jsem se taky zděsil, k čemu mi gratuluješ :-D

Středa 27. července 2011 ve 12:30® skwor
skwor

David Havlíček> Tohle? :-D http://www.skwor.cz/eshop/index.php?…