Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 15. prosince 2010 ve 21:12® skwor
skwor

Sander> I kdybych ho „omylem“ vyhrál, tak se tu stejně brzo objeví v bazaru, protože by mi byl na nic :-D

Poky> Další lidi se seženou, pokud se o tom každý zmíní u svých známých. Toho bych se nebál.

Středa 15. prosince 2010 ve 21:02® skwor
skwor

Poky> Zatím nevím, ale moc se mi do toho nechce. Jedna akce za rok byla fajn, ale letos jsem měl docela málo času a podzimní termíny mi neseděly, tak jsem to odpískal.

Středa 15. prosince 2010 v 18:51® skwor
skwor

sethy> :-)

Středa 15. prosince 2010 v 18:47® skwor
skwor

sethy> To u vás na výhodě, v té Asii nemáte? :-)

Poky> Čau, tady se to sype celý den a teď to docela zhoustlo. Koukám, že chodíš s trenérem i na běžnou rybačku, nejen na závody :-)

Středa 15. prosince 2010 v 18:38® skwor
skwor

Před hodinou jsem byl odhazovat sníh. Kdybych šel teď znova, vůbec bych nepoznal, že se tam před chvílí něco udělalo…

Pondělí 13. prosince 2010 ve 21:43® skwor
skwor

osprey> A víš, že jediným přirozeným nepřítelem děr je hlína? :-) Říkali to v Simpsonech :-)

Sobota 11. prosince 2010 ve 21:38® skwor
skwor

zrybenec> není zač.

Sobota 11. prosince 2010 ve 21:19® skwor
skwor

zrybenec> Má udržet nástrahu nade dnem. Do bližšího vysvětlování se pouštět radši nebudu, sumce nechytám.

Sobota 11. prosince 2010 ve 21:13® skwor
skwor

zrybenec> Používá se v sumcařině.

Pátek 10. prosince 2010 ve 21:28® skwor
skwor

Char> Já jsem tady :-) Sice s mírným bolehlavem, ale jsem :-)

Středa 8. prosince 2010 ve 21:40® skwor
skwor

sethy> No jo, už nejsi nejmladší :-) All the best!

Úterý 7. prosince 2010 ve 21:23® skwor
skwor

Char> Už v pátek :-) Po čtyřech letech nová placka, takže logicky bude následovat jarní turné – který si ujít taky nenechám :-) V létě jsem je viděl na BN a těch 30 000 lidí, na to jiná česká kapela nemá a jen tak mít nebude.

Úterý 7. prosince 2010 ve 21:00® skwor
skwor

Sander> Hlavně texty se vrátily do starých kolejí „Pak přiběhli Ebeni a v rukou měli hole. Mlátili nás do holení, to bolelo – ty vole“ :-D

Úterý 7. prosince 2010 v 18:14® skwor
skwor

Sander> http://www.kabat.cz/banditi.html Nezní to blbě…

Neděle 5. prosince 2010 ve 21:14® skwor
skwor

Char> Tak na plavačku je stradic fajn, tam mi vyhovuje.

Neděle 5. prosince 2010 ve 21:04® skwor
skwor

Char> Koukni na tohle http://www.rybarsky-market.cz/…default.aspx Stradica mám na feeder a plavačku a tam je fajn, na vláčku bych ho nechtěl. Tenhle půjde občas i na vláčku, první dojmy nejsou vůbec špatné.

Pátek 3. prosince 2010 ve 21:58® skwor
skwor

Hany> Kdybys neseděl doma, můžeš tam hodit aktuální fotky Krucipusku :-D

Pátek 3. prosince 2010 ve 21:18® skwor
skwor

osprey, HaD> Já to chápu, taky jsem napsal, že se mi nelíbí ty fotky. O kritice soutěže nepadlo ani slovo – to je třeba rozlišovat.

Tento příspěvek byl editován 3.12.2010 20:18:39 uživatelem skwor.
Pátek 3. prosince 2010 ve 21:09® skwor
skwor

HaD> Ať koukám jak chci, tak nemám pocit, že bych do Z lovu přispíval málo… Pravda, za poslední měsíc tam nebylo nic. Jenomže to bude spíš tím, že na ryby nebyl čas :-)

Pátek 3. prosince 2010 v 18:10® skwor
skwor

Mě to nechává chladným. Luvias nechci, do Z lovu píšu v průběhu roku, tam cena roli nehraje. Ale je fakt, že většina těch fotek, co se tam při podobných boomech objeví, se mi nelíbí.