Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pátek 16. října 2009 v 17:45® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Tak jsem podlehl té moderní mánii a založil si Facebook. První dojem je ten, že rybářské servery jsou mi daleko sympatičtější. Ale kdo ví…
- Čtvrtek 15. října 2009 v 19:59® skwor
Libor> Není zač.
kubas> Jak říkám, tady šlo o převod a bjovka byla taky plus. Na vzhled nekoukám
proutnik> Ten plasťák neber doslova
Na bílou rybu bude stačit, na vláčku bych si ho nekoupil.
- Čtvrtek 15. října 2009 v 17:37® skwor
- Čtvrtek 15. října 2009 v 16:08® skwor
Sander> Upřímně. Po minulých zkušenostech s nimi nečekám žádné zázraky. Ale hledal jsem naviják s rychlým převodem a zadní brzdou. Tam na výběr moc není a tenhle plasťák na mě udělal slušný dojem.
- Čtvrtek 15. října 2009 v 15:24® skwor
Libor> Trvalo, nebyl dostatek financí
stradic 2500 gtm-rb
- Čtvrtek 15. října 2009 v 15:05® skwor
Sander> To bych přežil, pořád to je jenom shimano
- Čtvrtek 15. října 2009 ve 14:56® skwor
Libor> Neuvěřitelné, ale stalo se tak. Právě odkliknutá objednávka zajistila, že budu vlastníkem Shimana.....
- Úterý 13. října 2009 ve 14:30® skwor
Prej globální oteplování. A ve Středních Čechách v půlce října sněží.....
- Středa 26. srpna 2009 ve 13:32® skwor
1Mara> Neodpověděl jsem pouze proto, že se tu objevilo x příspěvků stejného znění. Tudíž proč odpovídat každému zvlášť? Nějaké Ústí neústí je mi jedno, jenom prostě nemám rád když někdo posuzuje, aniž by znal konkrétní případ.
- Středa 26. srpna 2009 ve 13:21® skwor
Libor> Já to nehrotím, ale když na mě pak 1Mara vyběhne s nějakou mojí inteligencí, nebo co jsem tu četl, tak pak mám chvílemi vážně pocit, že je tu nebezpečné říct vlastní názor a radši táhnout s davem..... all: Měním názor, všechny sumce bych pustil. Ještě bych je dal na podložku, ranku desinfikoval a s polibkem vrátil vodě. Jsem přece sportovec. Lepší?
- Středa 26. srpna 2009 ve 13:11® skwor
Libor> Děkuji za zastání. Od člověka jako jsi Ty aspoň má ten příspěvek svojí váhu.
Tento příspěvek byl editován 26.8.2009 13:12:25 uživatelem skwor. - Středa 26. srpna 2009 ve 13:10® skwor
HaD> Když se na člověka sesype deset reakcí typu „Tak proč je nechytáš na hod“ tak si začnu myslet svoje. Že je nechytám já přece o ničem nesvědčí, to je kravina.
- Středa 26. srpna 2009 ve 12:42® skwor
Posuzování od lidí z druhého konce republiky je vcelku úsměvné. Vím svoje, dál to neřešte. Díky.
- Středa 26. srpna 2009 v 11:38® skwor
HaD> Na vláčku se nějak pravidelně nechytají, nebo aspoň nevím o nikom komu by se to dařilo.
- Středa 26. srpna 2009 v 10:43® skwor
osprey> Já na to koukám takhle radikálně, protože tady v okolí to už je docela na hraně. Na řece jsme zhruba před dvěmi třemi lety nemohli jít na úhoře. Prostě nezabral, všechny ulovené ryby byly sumečci do půl metru (Berounka). Ostatně známí feederaři jich dneska napráskají za večer při obyčejném feederu na červy víc než je zdrávo. O Záplavách se zmiňovat nebudu, to je celkem známá aféra. Navíc na řece je to už vidět i na úbytku ostatních ryb. Ježdíka už nechytneš, tloušti mizí rychlostí blesku. PS: Na dvou z těch vodách už sumcům míru zrušili, na jednom dokonce i dobu hájení. Chytit vousáče, dám mu za uši.
Tento příspěvek byl editován 26.8.2009 10:43:40 uživatelem skwor. - Středa 26. srpna 2009 v 9:54® skwor
Sumců je. Kdyby se teď pustil každý, nechci vidět jak to bude vypadat za pár let.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 v 8:32® skwor
Sander> Dokud nezmizí ty kvanta vodáků, nejdu nikam.
- Středa 19. srpna 2009 ve 20:41® skwor
- Úterý 18. srpna 2009 ve 21:23® skwor
Sander> Teď se mi v hlavě mihla vzpomínka na film Krakatice
Tomu bych se taky nedivil
- Úterý 18. srpna 2009 ve 21:11® skwor
Sander> Doufám, že sebou nemá prut… S jeho letošním štestím tu za týden máme fotku kosatky na shad rapku