Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 19. srpna 2015 ve 12:26® skwor
skwor

troutkiller> Právě chodem, ale myslím starou X. Na vzhled kašlu, přes zimu si s navijáky nehraju a u vody na to stejně nekoukám.

Středa 19. srpna 2015 v 8:29® skwor
skwor

troutkiller> Tak mě se třeba Caldia líbí víc než Certate 9-) A stejně jsem poslední měsíc chytal skoro jenom na šímo-bojovku.

Úterý 18. srpna 2015 v 19:53® skwor
skwor

jepice> Ne, ale víš jak. Na blbou otázku, blbá odpověď :-) Cenu říct mohl.

Tento příspěvek byl editován 18.8.2015 19:53:50 uživatelem skwor.
Úterý 18. srpna 2015 v 19:31® skwor
skwor

sobi38> Daiwa morethan branzino.

Sobota 15. srpna 2015 v 8:21® skwor
skwor

Klobasa> Mě to časem zase nedá, ale vláčet nepůjdu.

Pátek 14. srpna 2015 v 17:38® skwor
skwor

kubas> O důvod víc se na to v těch vedrech vybodnout.

Pátek 14. srpna 2015 v 10:02® skwor
skwor

Za 9 hodin lovu nejzajímavější ryba candát kolem půl metru, takže vláčka opět odložena na neurčito :-)

Středa 12. srpna 2015 ve 14:23® skwor
skwor

David H.> Ale jo, dokonce zítra bude sumcovláčka s noclehem někde u vody. Ale chce to změnu, zpěstření. A ty parmy mě teď naplňovaly víc.

Úterý 11. srpna 2015 v 16:31® skwor
skwor

David H.> Proto se chlubím :-) Na rybách jsem často, ale ne s vláčkou. I když možná si půjdu zaházet s multíkem.

Úterý 11. srpna 2015 ve 13:34® skwor
skwor

Po měsíci jsem oprášil vláčák. Takže tím mám splněno a někdy na podzim pokračování :-D

Pátek 31. července 2015 v 19:31® skwor
skwor

Tomik> Konečně to někdo smysluplně využívá :-)

Úterý 28. července 2015 v 17:04® skwor
skwor

Jestli ono nebude lepší si místo dvou Catan koupit jeden Speed master :-D A hned má člověk kvalitní proutek.

Úterý 7. července 2015 ve 14:08® skwor
skwor

kubas, troutkiller> Proto s tím nějak nespěchám, na vláčku čas přijde.

Úterý 7. července 2015 v 11:44® skwor
skwor

troutkiller> A víš, že u mě jsou teď ty ostatní metody aktuálnější než vláčka? :-) Vcelku pěkně jsem si zachytal tlouště na plavačku (nej 54cm) a po dovče se vrhnu na parmy. Jedna mě minule přinutila se za ní vydat po proudu a stejně vyhrála.

Úterý 16. června 2015 v 9:59® skwor
skwor

Ráno pár pruhů, pak jsem si našel na hladině trochu větší ryby a půjčil si tátův prut (měl jsem u vody jeden a ten se na tuhle situaci moc nehodil). Záběr skoro okamžitě a pak pár minut ječela brzda. Fotky večer, den ještě nekončí :-D

Pondělí 15. června 2015 v 16:33® skwor
skwor

jepice> Celou zimu jsem rybářské nákupy skladoval do jedné igelitky a dneska přišel čas to rozházet do krabic. No a třeba u gum už ten skladovací prostor povážlivě ubývá. Naopak woblerů sebou nosím jenom jednu krabici, co které vybírám osazenstvo podle toho, kam jedu.

Pondělí 15. června 2015 ve 12:25® skwor
skwor

Draky> Po dvou hodinách se mi to taky povedlo dát dohromady :-D

Pondělí 15. června 2015 v 8:19® skwor
skwor

pemalda> Ty lanka už jsem viděl, to bych docela vyzkoušel.

Tak já se dneska do těch příprav pustím taky. Hezkou zahájenou přeji.

Pátek 12. června 2015 v 8:42® skwor
skwor

pemalda> Všechny zimní nákupy (mimo prutu) mám zatím pořád uložené v šuplíku v tašce. Rozházet to do krabiček jsem zatím nestačil :-) A plány zatím žádné, ono se něco na poslední chvíli vymyslí :-)

Neděle 7. června 2015 v 16:31® skwor
skwor

Scanix> Asi vím, jak to myslíš. Ryb přes padesát mám uvláčených docela dost. Ale na druhou stranu tohle se s tím 50+ už zase tolik srovnávat nedá, ta ryba bude o hezkých pár let starší a zkušenější.