Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 4. května 2015 ve 20:06® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
dam> Jenom chvíli
Tohle je jenom pár kousků novinek na zkoušku plus Blue foxy za pár korun.
- Pondělí 4. května 2015 v 19:26® skwor
troutkiller> Tak jsem na ně zvědav…
- Neděle 3. května 2015 v 19:48® skwor
troutkiller> Zítra si jedu pro ty Daiwa gumy, to je sice taky hodně drahá sranda, ale co. Maximálně si při placení zabrečím
- Úterý 28. dubna 2015 v 10:10® skwor
David H.> Čau, navrátilče
Víceméně souhlas, je tam strašně věcí, kdy to paušalizovat nejde. Ale Hervas mluvil o trollingu a ten mám tak nějak spojen s woblery. A tam je přece jenom ten odpor nástrahy poměrně výraznější a jít k horní hranici gramáže toho prutu bych už nedoporučoval.
- Pondělí 27. dubna 2015 v 11:06® skwor
Hervas> Co se týče woblerů, tak jak píše jepice. Pokud jde o tu váhu, tak těch 20g se mi na tenhle prut zdá moc, rozumně se dá vodit tak 12–15g nástraha, dál to už není nic moc. Štiku s tím samozřejmě zvládneš jakoukoliv, máš k tomu přece naviják s brzdou. Na trolling bych šel určitě do něčeho tvrdšího, v měřítku Shimana tak 20–50g.
- Neděle 26. dubna 2015 v 8:40® skwor
Hervas> Spíš než lovenou rybou se řiď velikostí používaných nástrah. Speed master je výborný prut. Maximálně pokud chytáš na větší nástrahy, jdi s gramáží o 10g výš.
- Čtvrtek 26. března 2015 ve 21:07® skwor
sethy> Viděl jsem. Ještě že „jenom“ tohle…
- Středa 25. března 2015 ve 20:29® skwor
jepice> V obecném rozměru nic co by bránilo ve výpravě tam.
- Středa 25. března 2015 v 11:37® skwor
sethy> Tak jsem slyšel, že Vám Dánsko moc nevyšlo
Škoda, ale hlavně že jste ok.
- Středa 25. února 2015 ve 14:04® skwor
Schválně jsem poslal dotaz přímo k SG a bylo mi řečeno, ať to vrátím, že mi je vymění. To je hodně fajn přístup, milé překvapení. Posílat na výměnu věc za kilo se mi ale nechce, to spíš zkusím chytat s tímhle a případně si koupím nové. Ale jako jednání se zákazníkem teda super.
- Středa 25. února 2015 ve 13:30® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravciBigMike> Tady je to vysvětleno
- Středa 25. února 2015 ve 12:24® skwor
Houstone, máme problém. Tkakhle mi bez zjevné příčiny praskly nepoužité Lipscull SG hlavy. Důvod nechápu, u menších se mi to nestalo.
- Neděle 22. února 2015 ve 20:35® skwor
dam> Tak, týden v té přírodě je k nezaplacení. A ten zbytek je jenom bonus navíc.
- Neděle 22. února 2015 ve 13:15® skwor
dam> Na sever bych jel hned (vlastně jsme se o tom bavili v Letňanech). Partu jsme dohromady dali, místo vybrali, akorát všechno kolem je tak nějak nejistý, takže to možná budeme muset o rok odložit.
- Středa 18. února 2015 v 16:01® skwor
troutkiller> Já mám první a časem bych to viděl na ten CR
Z jejich prutů jsem byl dost zvědavý na tohle, protože na netu jsem na to četl celkem chválu. Leč v reálu mi ten prut neseděl http://www.adler-wft.cz/…ssic-Wobbler
- Úterý 17. února 2015 ve 20:34® skwor
peloš> Zkus Black bass, tam berkley mají.
troutkiller> Viděl jsi na veletrhu ten nejnovější Zauber, jak jsme se o něm nedávno bavili? Povedená záležitost, oproti CF bych po něm skočil hned.
- Pondělí 16. února 2015 v 17:38® skwor
Venca Zelenka> Do zahájení už nic, zakázal jsem si to!
- Pondělí 16. února 2015 v 11:34® skwor
dam> A pak se mi líbila ta bílá chvějivka Illex. Celkově z UL klacků bych si nejspíš vybral tam
2–7g profík od Favorite nebo Savage geary taky šly, ale…
- Pondělí 16. února 2015 v 11:16® skwor
dam> Sice jsem v prosinci koupil a ještě ani nevyzkoušel ULX, ale mám cukání vyměnit
Tento příspěvek byl editován 16.2.2015 10:17:00 uživatelem skwor.Líbila se mi ta 2,0m 2–7g.
- Neděle 15. února 2015 ve 21:02® skwor
Venca Zelenka> To nevím… u Feichtingera možná jo.