Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 1. září 2014 ve 12:27® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Dovolím si malou reklamu, ale právě jsem přijel z obchodu U Petra ve Slaným. Takhle si představuju výběr navijáků na vláčku – Certate, Stella, snad celý sortiment Spra a příjemná obsluha. Palec nahoru.
- Pondělí 18. srpna 2014 v 19:56® skwor
Co je, tady se nechytá?
- Čtvrtek 14. srpna 2014 v 10:43® skwor
Scanix> Už jsou vyprodaný…
David H.> Akorát mají jenom tu jednu velikost, dřív byly od 4 do 9cm.
- Středa 13. srpna 2014 v 19:48® skwor
Bigpista> Přesně tak.
- Středa 13. srpna 2014 v 16:56® skwor
Pro asijský trh Rapala opět začala dělat RR a FR v sedmi centimetrech. Snad to někdo dotáhne i sem a nebude to jenom limitovaná edice jako Husky před časem…
- Neděle 10. srpna 2014 v 11:23® skwor
troutkiller> To ne, smekáč nepotřebuju – ale tenhle se mi prostě líbil
- Neděle 10. srpna 2014 v 9:46® skwor
troutkiller> Já si chtěl koupit Ryobi Krieger, ale dovozce se rozhodl, že je k nám tahat vůbec nezačne… Hlavně, že je měli na veletrhu.
- Čtvrtek 7. srpna 2014 v 11:27® skwor
Draky> Já o něj už přišel, aniž by si chytil rybu
A tady jsem v obchodě viděl jenom ty větší… Musím si ho sehnat znova.
- Úterý 5. srpna 2014 ve 20:01® skwor
jepice> I tak jsem to letos už měl
Ale prostě se k vodě musím dostat a ve čtyři bych rád nahazoval.
- Úterý 5. srpna 2014 v 19:54® skwor
Jít ráno na okouny nebo ne? Představa pěknýho pruha mě láká, vstávání ve tři ne…
- Pátek 1. srpna 2014 v 10:36® skwor
troutkiller> Hele, když někdo dá do Z lovu fotku, kterou chce provokovat a pak tam ještě hrdě napíše, že je troll (trotl) a že čekal, že vytočí víc lidí… to fakt nemůže čekat seriózní odpověď
- Čtvrtek 31. července 2014 v 19:55® skwor
troutkiller> Skitter walka, prodali mu ho bez lopatky.
- Středa 23. července 2014 v 19:52® skwor
jepice> Já netvrdím, že jsou špatné, to chraň bůh. Ale prostě to nejsou woblery pro mě. Ty malé jsou až nebezpečně lákavé pro malé ryby – tak malé, že je nechci píchat, ty se na to věší sami. A často to končí poškozením ryby. Takže wobler zůstává v krabičce. A u větších zůstávám věrný jiným materiálům, než je plast. Třeba i naprostá většina nové produkce Rapaly jde mimo mě
Tento příspěvek byl editován 23.7.2014 19:53:05 uživatelem skwor. - Středa 23. července 2014 v 17:01® skwor
Draky> Když oni mají všude Illexy a podobně, to není pro mě
Nils Master> Tak tak…
- Středa 23. července 2014 ve 14:56® skwor
Draky> Nakonec jsem koupil jenom lanka
Chvilku jsem váhal nad 5cm thrillem, ale nepotřebuju ho a vyhrála odpovědnost. Já teda nepotřebuju ani ten LB, ale když jsem ho ještě nestačil ani pořádně zkusit
- Středa 23. července 2014 v 8:30® skwor
Kde v Praze (centru) seženu Salmo lil bug? Včera jsem ho urval. Prosím rychle, za hodinu jedu
- Středa 9. července 2014 v 19:55® skwor
David H.> Zase jednoháčku se štika zbaví celkem v pohodě. Na důkaz mám příhodu ze Švédska. V tůňce pod peřejí na pstruhové řece jsem dostal záběr – záblesk v čisté vodě a jenom volný vlasec… Na druhý hod stejný příběh (poprvé jsem myslel, že to je pstruh a urazil to při záběru), tak na sestavu putovalo lanko. Záběr číslo tři, vytažená štika kolem 60cm a v tlamě už neměla ani jednu z těch dvou předchozích nástrah. Asi jí k vyklepnutí těch jednoháčků stačilo jedno dvě škubnutí hlavou. A další rybu tůň nevydala, takže předpokládám, že šlo o jednu a tu samou rybu. S woblerem by to tak snadný neměla.
- Středa 9. července 2014 v 16:31® skwor
Nils Master> Zrovna to na fotce je speciálně záležitost na tlouště a boleny, proto jsem to sem dal. Lanko fakt nevadí.
Tento příspěvek byl editován 9.7.2014 16:32:17 uživatelem skwor. - Středa 9. července 2014 ve 14:41® skwor
Nils Master> V tomhle se přikláním na stranu Scanixe, lanko nevadí vůbec ničemu. I velký tlouště není problém cíleně chytat s lankem. A zrovna 8cm wobler bych bez lanka asi fakt nedal… Ten risk je zbytečný.
- Středa 9. července 2014 ve 13:50® skwor
David H.> Přesně. Tohle nejde paušalizovat. Kdyby šlo, mám jeden prut s jedním navijákem a chytám s tím celoročně