Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 9. července 2014 ve 12:59® skwor
skwor

mastrof> Tak ono s pětadvacítkou třeba ten 5cm minnow (3g) fakt moc lítat nebude :-)

Středa 9. července 2014 ve 12:58® skwor
skwor

Scanix> Jasně, v místě kde o nich člověk ví, to je něco jiné :-)

Středa 9. července 2014 ve 12:13® skwor
skwor

Scanix> Já Tvojí myšlenku chápu a v zásadě s ní souhlasím. Ale když půjdu lapat tlouště na pětkový minnowy, SSR a podobně, tak ta 18ka naprosto bohatě stačí (s lankem samořejmě). A podle velikosti nástrah samozřejmě upravovat celou sestavu.

Tento příspěvek byl editován 9.7.2014 12:23:48 uživatelem skwor.
Středa 9. července 2014 v 10:39® skwor
skwor

Bigpista> Já měl tu holografickou. A stejně jí asi urvu dřív, než se to nějak výrazně zhorší. Víš, jak to chodí :-D

Středa 9. července 2014 v 8:46® skwor
skwor

Scanix> Píše, že nebyl cíleně na sumcích. A pokud ten Nils byla osmička invicible, tak proč ne…

Úterý 8. července 2014 v 9:02® skwor
skwor

Bigpista> Taky možnost :-D

Pondělí 7. července 2014 v 17:13® skwor
skwor

Tak buď jsem měl smůlu na kus, nebo ty 4cm shad rapy mají ještě míň odolnou povrchovou úpravu, než měli ty limitované Husky 13…

Bigpista> Ty sis ho na jaře kupoval taky, že jo? Můžeš potvrdit, co píšu nahoře?

Úterý 1. července 2014 v 19:31® skwor
skwor

jepice> Možná na něj bude mít kontakt dam, nebo někdo ze závodníků. Je pravda, že poslední dobou jsou ty rotačky vidět málokde.

Čtvrtek 26. června 2014 v 8:28® skwor
skwor

TJSS> Já si včera zachytal víc než pěkně, aspoň co se týká počtu. S velikostí to bylo horší :-) Od příště zvětšuju nástrahy a ono se to zero dostaví :-D

Středa 25. června 2014 v 8:29® skwor
skwor

To vstávání ve 4 mě zabije, asi začnu praktikovat Scanixovu metodu nočního lovu. Ryb dost, ale na velké okouny jsem nenarazil.

Čtvrtek 19. června 2014 ve 14:52® skwor
skwor

kubas> Doufejme, včera tu bylo asi 5 lidí a že by se chytalo, to zrovna ne :-) Tenhle týden se už nedostanu, příští chci testovat ty 9cm swimmery, ta guma se mi hrozně líbí.

Středa 18. června 2014 ve 12:23® skwor
skwor

dam> Vždyť jo :-) Sám jsem z těch, co lanko nacpou i před 3cm woblerka. Pokud to není čistě ptruhová voda. Ale je pravda, že používám hlavně wolfram a v pohodě.

Středa 18. června 2014 v 11:23® skwor
skwor

Zase je pravda, že malého jednoháčku je štika schopná se zbavit v podstatě okamžitě, skoro bych řekl jedním trhnutím hlavou (vlastní zkušenost ze Švédska). Ale je pravda, že jemné wolframové lanko je jistota a rozhodně nevadí.

Úterý 17. června 2014 v 17:31® skwor
skwor

Akorát dneska nechápu jednu věc… Ti okouni byli fakt aktivní, krom těch tří mi jeden pěkný spadl a jeden se přijel podívat za zdolávaným kolegou. Při svítání pořádali na hladině slušné útoky na potěr, ale na hladinovku prostě záběr nepřišel, i když jsem to tahal přímo mezi nimi.

Úterý 17. června 2014 v 15:29® skwor
skwor

kubas> Děkuju. Zítra večer repete.

Úterý 17. června 2014 v 7:02® skwor
skwor

sethy> Nápodobně, letos to stálo za to a vůbec mě nemrzí, že jsem zahajoval o den později. Fotky naperu do Z lovu.

Pondělí 16. června 2014 v 8:37® skwor
skwor

David H.> Taky přeju hodně štěstí. Zahájení vem čert (taky nejdu), ale pes je prostě člen rodiny. Vidím to sám u nás, kolik času se s ním vyblbnu.

Neděle 15. června 2014 v 16:58® skwor
skwor

kubas, dodorider> Před pár lety se tohle stalo kamarádovi. Pruty v autě naštěstí neměl, přišel ale o vestu a komplet nástrahy. A že tam měl věci jako Salmo roach a staré barvy Shad rapů v nemalém počtu.

Neděle 15. června 2014 v 16:39® skwor
skwor

kubas> Pěkná sada. Co máš za TD?

Sobota 14. června 2014 v 11:25® skwor
skwor

Tak jsem se dal do příprav. Doufám, že to mám roztříděno správně a nic jsem přes zimu nezapomněl :-D :-D

foto/diskuze/privlac/2014/th-img107534.jpg