Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 13. března 2014 v 10:12® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Bigpista> Nebudu tahat jenom jednu krabici, ale budu si vybírat podle toho, kam vyrazím. Třeba na potoku, kam jezdím na pstruhy, bych Swimmery asi moc nevyužil
Přesto jsem je tam kolikrát měl sebou. Takže letos s lehkou brašnou
- Středa 12. března 2014 ve 14:17® skwor
BigMike> V jednoduchosti je síla, takže proč ne. Zrovna nedávno jsem se hrabal v krabičkách a konstatoval, že sebou tahám fakt dost nástrah, co do vody hodím minimálně. Navíc stejně jedu tak polovinu roku v gumách. Tak letos budu mít lehčí bágl
- Středa 12. března 2014 ve 13:33® skwor
Koukám, že příprava na sezónu je v plném proudu
Já to letos udělám naopak, plánuju nosit místo současných třech jednu krabici s woblery, kde si udělám vždycky výběr podle vody, kam pojedu… takže mi vždycky bude něco chybět
- Čtvrtek 6. března 2014 ve 20:58® skwor
kubas> Na to nejde zapomenout
- Čtvrtek 6. března 2014 ve 20:52® skwor
kubas> Tu štiku ale urval ten důchodce bez lanka, přece! Vzpomínej, takhle bude za masaře
- Úterý 4. března 2014 v 16:17® skwor
Bigpista> Mě klička na tom původním nevadila, aspoň co jsem chytal s tím Kazanovým. Vzhled navijáku je kapitola druhá, doplněk ke žlutému prutu jako OBr nehledám
- Sobota 1. března 2014 ve 14:11® skwor
regulus> Ono to asi bylo fakt revír od revíru. Podrobněji si to už moc nepamatuju, ale utkvělo mi v hlavě, že tam se právě začínalo až v září.
sethy> Kdybych ty tři tisíce měl…
- Sobota 1. března 2014 ve 12:42® skwor
regulus> Na Berounce 5 byla vláčka od září ještě v dobách, kdy jsem začínal chytat. Což je relativně nedávno, cca 13–14 let.
Tento příspěvek byl editován 1.3.2014 11:42:53 uživatelem skwor. - Pátek 28. února 2014 ve 21:09® skwor
Kazan> A ta doba se na hodně místech už možná blíží…
- Čtvrtek 27. února 2014 ve 20:33® skwor
Segoves> Bych na pána zavolal chlupatý a nediskutoval s ním.
- Čtvrtek 27. února 2014 v 17:25® skwor
Našel jsem to na fb a celkem mě tahle verze pobavila
- Čtvrtek 27. února 2014 v 16:54® skwor
Je tu troutkiller?
- Středa 19. února 2014 v 19:12® skwor
kubas> Mě se taky zdá, že tohle bude spíš hon na fishbony…
- Středa 19. února 2014 v 19:04® skwor
Štiky se začínají třít, tak je budeme chytat a zbytečně fotit. No těprdel… to jsme to dopracovali.
Tento příspěvek byl editován 19.2.2014 18:05:18 uživatelem skwor. - Středa 19. února 2014 v 15:33® skwor
Palivec> Používat google umím, spíš mi šlo o konkrétní zkušenost někoho místního.
- Úterý 18. února 2014 ve 21:03® skwor
Když už tu probíráte ty UL nástrahy. Co woblery Repulu wise shad, nemáte někdo zkušenost? Barvy mají celkem zajímavé.
- Pondělí 17. února 2014 ve 20:33® skwor
troutkiller> Jasně. Na druhou stranu koukni do výměny woblerů. Hledám tam wobler za osm pětek pro kamaráda. Za odpoledne na něj vyndal tři lososy 55–83cm a po jeho urvání nic. A nástraha samozřejmě už nejde sehnat
- Pondělí 17. února 2014 ve 13:38® skwor
Asi jsem staromodní, ale pořád si wobler kupuju hlavně podle účelu a ne značky
- Pátek 14. února 2014 ve 12:10® skwor
dodorider> Ten multík sis koupil na tyhle woblery? To bude na začátek celkem oříšek.
- Úterý 11. února 2014 ve 20:24® skwor
David H.> Zjisti, kde to je, a jedem