Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 10. dubna 2013 ve 12:30® skwor
skwor

jajco> Ahoj, díky. Vůbec jsem si jich tam nevšiml.

Úterý 9. dubna 2013 v 19:59® skwor
skwor

Protože tady všichni nakupujete (já od ledna nekoupil ani červy:-) ), tak přihodím dotaz. Už se dají v ČR koupit SG Soft4Play v 8cm? http://fishing-test.pl/…t-4play-8-cm?…

Čtvrtek 4. dubna 2013 v 16:46® skwor
skwor

David Havlíček> Já si příště jemný okouňák přibalím taky. Minule mi těsně u lodě spadla ryba přes 40cm, ten už mě docela mrzel.

To mi připomíná. Neměli jste v ruce Shimano vengeance shad (to shad je důležité, neplést s klasickým vláčákem)? Hlavně na trolling nebo na jemnou položenou.

Čtvrtek 4. dubna 2013 v 15:43® skwor
skwor

David Havlíček> Až budou, pošli fotku :-) Na letošek mám nazbrojeno až dost, na to, že jsem se zatím k vodě nedostal :-) Pokud jde o tu délku prutu, tak jsem ve Švédsku pokaždé nejvíc chytal s 2,6m. To se mi zdálo akorát.

Čtvrtek 4. dubna 2013 v 15:20® skwor
skwor

Taky mám UL gumky :-D

foto/diskuze/privlac/2013/th-img97308.jpg
Pondělí 1. dubna 2013 v 17:43® skwor
skwor

Tomik> Je mi to jasný. Ona ta voda, kam chodím, není vysloveně nepřístupná (v sezóně to můžu vyfotit a hodil bych Ti to na FB, tady by to někdo mohl poznat), takže se tam s tou 210kou v pohodě vytočím.

Pondělí 1. dubna 2013 v 16:51® skwor
skwor

Většinou na potoky tahám 210ku, zdá se mi to jako ideální kompromis. Hodně krátké pruty rád nemám a motat se tam s 240 a víc se mi nechce. Pravda, svého největšího pstruha mám z takové vody na 2,7m, ale to bylo z nouze – skončil jsem úplně jinde, než kam jsem vyrazil a jiný prut sebou neměl.

Čtvrtek 28. března 2013 ve 12:46® skwor
skwor

David Havlíček> Pokud se nepletu, tak to měli loni chlapi v Laponsku. Prý s tím lapou candáty ve Španělsku. Co to je? Klidně SZ.

Středa 27. března 2013 v 15:48® skwor
skwor

sethy> No jo, nesedím celý dny na netu :-D K cívce – náhradní používám. Většinou na jedné vlasec, na druhé slabá pletenka a střídám podle situace.

Středa 27. března 2013 ve 14:57® skwor
skwor

Bigpista> Co ta Daiwa Lexa, jak tu na ní bliká reklama? Ve 2000ce…

Úterý 26. března 2013 v 15:06® skwor
skwor

Bigpista> Stejně koukám, že to chceš na 180cm proutek, tam bych asi zadní brzdu necpal – takže aspire beru zpět. Ale aernose bych stejně nechtěl :-)

Úterý 26. března 2013 ve 14:59® skwor
skwor

sethy> Nechytal, jenom jsem ho viděl na výstavě. A zanechalo to ve mě dojem, že pod „luxusním“ kabátem moc kvalitní vnitřek nebude… A co jsem koukal na netu, tak reakce majitelů taky žádná sláva.

Úterý 26. března 2013 ve 14:43® skwor
skwor

Bigpista> Kdyby ses zeptal před měsícem, tak jsi mohl mít za dvojku v Gammarusu bojovkový Aspire…

Úterý 26. března 2013 ve 14:36® skwor
skwor

Bigpista> Aernos bych zrovna nechtěl ani zadarmo :-) Mě přišel docela hroznej i v porovnání s Exagem.

Pátek 22. března 2013 v 17:37® skwor
skwor

sethy> Před půl rokem jsem woblery trhal u vody. Teď teprve se můžu dívat, čím zaplnit místa v krabičkách :-D

Pátek 22. března 2013 v 16:11® skwor
skwor

Tak buď to je nějaká blbost, nebo se chystá Shad rap 4 a 6cm. http://powerboats.lv/…la/shad-rap/

Pátek 22. března 2013 ve 13:51® skwor
skwor

Libor> Tam, co jsme byli spolu, by to určitě fungovalo. Pokud to dostaneš dostatečně daleko.

Středa 20. března 2013 v 18:25® skwor
skwor

sethy> I když přiznám, že z těch zbytků nepoznám, jestli to není mořák…

Středa 20. března 2013 v 18:09® skwor
skwor

sethy> Tak v tomhle počasí to asi byla ta lepší možnost :-D Takhle vypadá to ze Z lovu, když je na tom víc masa :-)) BTW konečně jsem se dostal k tomu hodit na Twina vlasec. Úspěch po skoro měsící.

foto/diskuze/privlac/2013/th-img96867.jpg
Středa 20. března 2013 v 17:49® skwor
skwor

sethy> Tak zase byla příležitost se podívat po Dánsku a neřešit, že by to zrovna teď mohlo brát :-D