Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 25. února 2013 v 15:59® skwor
skwor

Bigpista> Dva z nich používám rád. Já si dneska taky udělal radost. Navijí to hezky… no škoda mluvit :-)

Sobota 23. února 2013 ve 14:13® skwor
skwor

troutkiller> Nikdy jsem jí neměl :-)

Sobota 23. února 2013 ve 12:30® skwor
skwor

Prichy> Na výstavách jsem od vás letos pořídil tak nějak „od všeho něco“, takže letošní rok bude hodně testovací :-) Akorát mě trošku štve, že jsem si nekoupil Kasandry už před Švédskem, tam by chytaly…

Sobota 23. února 2013 v 10:14® skwor
skwor

Prichy> Letos to bude brát na žlutýho ďábla , takže ostatní výrobci si tam můžou dávat klidně koňský maso (to je teď celkem populární téma) :-D :-D

Sobota 16. února 2013 ve 14:11® skwor
skwor

casper> Do Švédska na trolling budou ty DT20 akorát :-)

Středa 13. února 2013 v 16:44® skwor
skwor

sethy> Kdyby měli normální nebo shallow, ale tyhle jsou mi k ničemu…

Středa 13. února 2013 v 16:21® skwor
skwor

kubas> Za poslední cca půlrok jsem ty hlubinný FR viděl v prodeji minimálně dvakrát.

Neděle 10. února 2013 v 10:01® skwor
skwor

casper> Díky. Celkem koukám, že to je trojdíl. To jsem přehlédnul :-)

JarinX> Teď má nějaké nové UL Cormoran… Pokud jde o Norstream, tak jejich Areal pro mě byl na podzim zklamáním veletrhu.

Sobota 9. února 2013 v 17:47® skwor
skwor

troutkiller> Testovat musím, protože nějak se s nimi prostě naučit musím :-)

sethy> Asi tak, zrovna v popech na Rapalu nedám dopustit.

Sobota 9. února 2013 ve 14:28® skwor
skwor

dam> Akorát není třeba je chytat na mikromrdky. Fakt :-) Ale to už bysme se dostali zase jinam.

foto/diskuze/privlac/2013/th-img95848.jpg
Sobota 9. února 2013 ve 14:20® skwor
skwor

dam> Ale jo, aspoň diskuze nestojí. Ostatně, kdyby všichni chytali stejně, byla by to nuda :-) Pstruhy chytám málo, a když už, tak spíš na gumy. U tloušťů mi tady u toho wobleru vadilo, že do něj sice při každém hodu ryby bouchají, ale většinou šlo o potěr o málo větší než samotná nástraha. A chytat tlouštíky do míry fakt nechci, proto jsem postupem času taktiku jejich lovu „mírně“ změnil.

Tohle jsem si z UL koupil na zkoušku letos, Kenart winner mini. Na první pohled se mi to zamlouvá hodně. Test po zahájení ukáže víc.

foto/diskuze/privlac/2013/th-img95847.jpg
Sobota 9. února 2013 v 9:58® skwor
skwor

troutkiller> Tlouště už na UL nástrahy skoro nechytám. A když jo, tak stejně na jiné. Ten wobler je mi k ničemu.

Tento příspěvek byl editován 9.2.2013 08:59:04 uživatelem skwor.
Pátek 8. února 2013 ve 22:30® skwor
skwor

dam> Já se neurazím, protože je to z části pravda (navíc by bylo smutné, kdybych to vzhledem k počtu woblerů co mám, nevěděl). Z části ale ta nástraha musí lovci sedět. A to mi tady chybí.

Char> Tiny fry 3,8cm. Barvu alá potěr, kódy barev umím jenom u Rapaly a Salma.

Pátek 8. února 2013 ve 21:26® skwor
skwor

dam> V místech plných vázek to je něco jiné :-) Mě u těch UL woblírků ty malé suspendingy moc nesedí všeobecně. Ať už je to ten illex, nebo třeba 4cm x-rap. Přitom ve větších velikostech ho někdy nasadím. Ale jak píšu níž u Illexu – koupil jsem, zkusil jsem, něco chytil a kdyby někdo nabídl na výměnu něco zajímavého, tak je asi jeho :-D Prostě z mého pohledu ten wobler nic extra nenabízí.

Pátek 8. února 2013 ve 21:15® skwor
skwor

dam> To právě ne, Shallow magnum stojí stejně a do vody lítá taky :-) Jenom mám v těch mělce chodících kouskách daleko radši plovoucí typy, víc si s nimi vyhraju. Takže třeba OF 3, Salmo tiny, Kenarty…

Tento příspěvek byl editován 8.2.2013 20:16:07 uživatelem skwor.
Pátek 8. února 2013 ve 21:09® skwor
skwor

troutkiller> To bych taky tak jasně netvrdil. Třeba tu předraženou illexáckou mikromrdku bych si už další nekoupil, s woblerky za třetinovou cenu zvládám víc než s ním. Nesedí mi.

Pátek 8. února 2013 ve 20:51® skwor
skwor

troutkiller> Takže mimo Salma lesklý hrkací plasťáky. Ty teď ale chrlí i Rapala :-D

Pátek 8. února 2013 v 15:58® skwor
skwor

Buď jsem slepej, nebo tam vidím použitelné čtyři :-)

Čtvrtek 7. února 2013 ve 14:46® skwor
skwor

troutkiller> Bych to neviděl jako nevýhodu, ale jako vlastnost toho wobleru. Prostě můžeš očekávat, že s touhle lopatkou dno rýt nebude. No a pokud to předpokládat budeš, tak to není chyba wobleru. Hlubokopotápivých je dost.

Středa 6. února 2013 v 18:15® skwor
skwor

Scanix> Z těch fotek to vypadá, že se ta nástraha dělá v jediný barvě :-D