Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 25. února 2013 v 15:59® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Bigpista> Dva z nich používám rád. Já si dneska taky udělal radost. Navijí to hezky… no škoda mluvit
- Sobota 23. února 2013 ve 14:13® skwor
troutkiller> Nikdy jsem jí neměl
- Sobota 23. února 2013 ve 12:30® skwor
Prichy> Na výstavách jsem od vás letos pořídil tak nějak „od všeho něco“, takže letošní rok bude hodně testovací
Akorát mě trošku štve, že jsem si nekoupil Kasandry už před Švédskem, tam by chytaly…
- Sobota 23. února 2013 v 10:14® skwor
Prichy> Letos to bude brát na žlutýho ďábla , takže ostatní výrobci si tam můžou dávat klidně koňský maso (to je teď celkem populární téma)
- Sobota 16. února 2013 ve 14:11® skwor
casper> Do Švédska na trolling budou ty DT20 akorát
- Středa 13. února 2013 v 16:44® skwor
sethy> Kdyby měli normální nebo shallow, ale tyhle jsou mi k ničemu…
- Středa 13. února 2013 v 16:21® skwor
kubas> Za poslední cca půlrok jsem ty hlubinný FR viděl v prodeji minimálně dvakrát.
- Neděle 10. února 2013 v 10:01® skwor
casper> Díky. Celkem koukám, že to je trojdíl. To jsem přehlédnul
JarinX> Teď má nějaké nové UL Cormoran… Pokud jde o Norstream, tak jejich Areal pro mě byl na podzim zklamáním veletrhu.
- Sobota 9. února 2013 v 17:47® skwor
troutkiller> Testovat musím, protože nějak se s nimi prostě naučit musím
sethy> Asi tak, zrovna v popech na Rapalu nedám dopustit.
- Sobota 9. února 2013 ve 14:28® skwor
dam> Akorát není třeba je chytat na mikromrdky. Fakt
Ale to už bysme se dostali zase jinam.
- Sobota 9. února 2013 ve 14:20® skwor
dam> Ale jo, aspoň diskuze nestojí. Ostatně, kdyby všichni chytali stejně, byla by to nuda
Pstruhy chytám málo, a když už, tak spíš na gumy. U tloušťů mi tady u toho wobleru vadilo, že do něj sice při každém hodu ryby bouchají, ale většinou šlo o potěr o málo větší než samotná nástraha. A chytat tlouštíky do míry fakt nechci, proto jsem postupem času taktiku jejich lovu „mírně“ změnil.
Tohle jsem si z UL koupil na zkoušku letos, Kenart winner mini. Na první pohled se mi to zamlouvá hodně. Test po zahájení ukáže víc.
- Sobota 9. února 2013 v 9:58® skwor
troutkiller> Tlouště už na UL nástrahy skoro nechytám. A když jo, tak stejně na jiné. Ten wobler je mi k ničemu.
Tento příspěvek byl editován 9.2.2013 08:59:04 uživatelem skwor. - Pátek 8. února 2013 ve 22:30® skwor
dam> Já se neurazím, protože je to z části pravda (navíc by bylo smutné, kdybych to vzhledem k počtu woblerů co mám, nevěděl). Z části ale ta nástraha musí lovci sedět. A to mi tady chybí.
Char> Tiny fry 3,8cm. Barvu alá potěr, kódy barev umím jenom u Rapaly a Salma.
- Pátek 8. února 2013 ve 21:26® skwor
dam> V místech plných vázek to je něco jiné
Mě u těch UL woblírků ty malé suspendingy moc nesedí všeobecně. Ať už je to ten illex, nebo třeba 4cm x-rap. Přitom ve větších velikostech ho někdy nasadím. Ale jak píšu níž u Illexu – koupil jsem, zkusil jsem, něco chytil a kdyby někdo nabídl na výměnu něco zajímavého, tak je asi jeho
Prostě z mého pohledu ten wobler nic extra nenabízí.
- Pátek 8. února 2013 ve 21:15® skwor
dam> To právě ne, Shallow magnum stojí stejně a do vody lítá taky
Tento příspěvek byl editován 8.2.2013 20:16:07 uživatelem skwor.Jenom mám v těch mělce chodících kouskách daleko radši plovoucí typy, víc si s nimi vyhraju. Takže třeba OF 3, Salmo tiny, Kenarty…
- Pátek 8. února 2013 ve 21:09® skwor
troutkiller> To bych taky tak jasně netvrdil. Třeba tu předraženou illexáckou mikromrdku bych si už další nekoupil, s woblerky za třetinovou cenu zvládám víc než s ním. Nesedí mi.
- Pátek 8. února 2013 ve 20:51® skwor
troutkiller> Takže mimo Salma lesklý hrkací plasťáky. Ty teď ale chrlí i Rapala
- Pátek 8. února 2013 v 15:58® skwor
Buď jsem slepej, nebo tam vidím použitelné čtyři
- Čtvrtek 7. února 2013 ve 14:46® skwor
troutkiller> Bych to neviděl jako nevýhodu, ale jako vlastnost toho wobleru. Prostě můžeš očekávat, že s touhle lopatkou dno rýt nebude. No a pokud to předpokládat budeš, tak to není chyba wobleru. Hlubokopotápivých je dost.
- Středa 6. února 2013 v 18:15® skwor
Scanix> Z těch fotek to vypadá, že se ta nástraha dělá v jediný barvě