Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 30. října 2012 v 15:41® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Kazan> Už je třetí verze Speeda http://fish.shimano-eu.com/…og_2013.html Jeden prut mě tam zaujal celkem hodně, ale není to vláčák.
- Úterý 30. října 2012 v 15:36® skwor
Kazan> Já tam minule na ty Cormorany skoro nekoukal, nějak jsem je vynechal… Už se to celkem blíží.
Tento příspěvek byl editován 30.10.2012 14:36:47 uživatelem skwor. - Pondělí 29. října 2012 ve 20:26® skwor
cormaxx> Až teď jsem si všimnul, že je nová verze Corteze (proti té původní teda vzhledově nic moc). Starší se mi docela líbí, ale spíš bych šel do toho ULX. Dovozce Norstreamů (chytryrybar.cz) bydlí kousek ode mě, dokonce se známe, ale co jsem koukal na webu, tak mají pruty děsně krátký, nic mě tam nezaujalo.
Tento příspěvek byl editován 29.10.2012 19:27:11 uživatelem skwor. - Neděle 28. října 2012 ve 12:37® skwor
nerf> Na Speedovi 2,4m 10–30g střídám vel. 20 (Red arc) a 2500 (Shi technium), větší se mi zdá na ten prut zbytečně těžký.
- Sobota 27. října 2012 v 19:53® skwor
sethy> Díky. Právě minule jsem u vody zjistil, že mi Pezon nějak klepe ve spojce. Tohle vypadá, že by to mohlo být ideální. Jinak jsem při brouzdání na netu narazil vesměs na kraťasy do 2m.
- Sobota 27. října 2012 v 15:59® skwor
sethy> Děkuju. Právě od vody znám jenom starší verzi, takže tohle je celkem důležitá informace. Co na něm taháš největší?
- Sobota 27. října 2012 v 15:11® skwor
troutkiller> Díky
- Sobota 27. října 2012 ve 12:53® skwor
Nevíte někdo, jak je dlouhá rukojeť u nového ULX 2,25m? Docela uvažuju o novém UL prutu, ale nějak jsem zatím nenarazil na nic, co by mě výrazně oslovilo.
- Pátek 26. října 2012 v 9:57® skwor
mvincik> Ono asi o moc líp poradit nejde. Leda jsem někde zahlédnul Red arc asi za 1800, pokud by byl ochotný přidat to pětikilo.
- Sobota 20. října 2012 v 19:52® skwor
Dneska to bylo celkem těžký, nakonec z toho byl jeden okoun na kopyto vláčej (chyta i barva moto oil, nejen žlutá) a dva záběry od štik na hitmana. Menší se podívala na břeh, druhá kolem 65cm se háčku zbavila při výskoku.
- Středa 17. října 2012 v 19:49® skwor
jajco> Ten TD MF Ti neseděl? Letos jsem si koupil tu tvrdší verzi a i když jsem nejdřív z toho prutu byl trochu rozladěný, tak dneska je to jeden z těch dvou, co je mám u vody skoro pořád.
- Středa 17. října 2012 ve 14:42® skwor
osprey> Já bych radši radost z ryby
Pruty vesměs střídám dva podle toho, jestli chci chytat s monofilem nebo pletenkou
- Středa 17. října 2012 ve 14:11® skwor
Všichni kupují a já si po posledních dvou vycházkách říkám, jestli by nebylo lepší to spíš prodat
Ba ne, asi candoše jsem chvíli vodil. Ale spadl.
- Pondělí 15. října 2012 v 8:06® skwor
kubas> Jakýho SM jsi pořídil?
- Středa 10. října 2012 v 15:45® skwor
SURF> Já vím, na Slovensku jsem ho viděl. Ale tohle je prut, který bych si koupil spíš kvůli pocitu, než proto, že ho potřebuju.
- Úterý 9. října 2012 v 18:46® skwor
osprey> Mě lákal BH a krátká 42g Destiny. Ale ty jsem už nestihl, takže další Dragon kdo ví. Možná nebude.
- Pátek 5. října 2012 ve 14:05® skwor
kingkubik> Rychlá je dost, ale měl jsem jí v ruce krátce. Myslím, že jí má osprey, řekl by víc. U toho Sportexu to je spíš takový můj pocit. Na těžší vláčku bych do něj šel klidně, ale prut na gumy bych u nich asi nehledal.
Tento příspěvek byl editován 5.10.2012 14:05:52 uživatelem skwor. - Pátek 5. října 2012 ve 13:11® skwor
kingkubik> Jj, tu. A shodou okolností taky jako tvrdší a delší alternativu k té 2,4m 2–14g. Black Streama znám v 270/40 – líbí se mi, ale v nižší gramáži by mě nelákal.
- Pátek 5. října 2012 v 11:43® skwor
kingkubik> Kamarád si tenhle prut koupil ani ne před měsícem, myslím, že by mohl splňovat to, co hledáš.
- Pondělí 1. října 2012 v 16:50® skwor
Ouklejobijec> Gammarus si Šímo vozil dost dlouho sám, ale jestli ještě pořád si nejsem jistý.
Dnešní stojáková haluz. Fotka hlavně pro ty, co tvrdí, že na bolenovou nástrahu je lanko zbytečné.