Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 14. února 2012 v 19:58® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Segoves, jarysek> Mě se právě líbila ta parabolická (ale přitom ne pomalá) akce starší verze. Dokonce se mi asi víc líbí i vzhledově… No a za rok chytání se vyšplhal na pozici mého nejoblíbenějšího vláčáku
- Pondělí 13. února 2012 v 19:54® skwor
jarysek> Nový by měl být s akcí víc do špičky. Ale držel jsem ho v ruce jenom chvíli, mám tuhle starší verzi v 10–30g.
- Pondělí 13. února 2012 v 19:50® skwor
Kazan> To mi připomíná výstavu „Prut pěknej, ale rukojeť bych říznul.“
- Pondělí 13. února 2012 v 19:42® skwor
jarysek> Na www.rybarsky-market.cz mají teď v akci starší verzi Speeda za cenu pod dva tisíce, mrkni na to.
- Pondělí 13. února 2012 v 10:58® skwor
TOMMY CATFISH> Sám tu nejsi, sedím už třetí den doma a krmím se Paraleny
- Pondělí 13. února 2012 v 10:35® skwor
V září
- Neděle 12. února 2012 ve 20:34® skwor
jarysek> S tím dlouhým to jde bez problémů. Tu 210ku jsem v ruce nikdy nedržel a ani tuhle verzi Skeletor PRO neznám.
- Neděle 12. února 2012 v 19:52® skwor
jarysek> Destiny znáš, tudíž trochu víš, co od toho čekat. Tu na co se ptáš má osprey, poradil by líp. Ten skelouš takový ráhno není. Mám 2–12g v třímetru a i když je to celkem výkonný prut, tak 30g určitě ne
- Neděle 12. února 2012 v 17:12® skwor
TOMMY CATFISH> Na ráčka jsem vůbec neregoval
- Neděle 12. února 2012 v 17:03® skwor
jarysek> Skelouš je dobrej, ale znám jenom delší modely. Koukni třeba na tohle http://www.velka-ryba.cz/…0-6-12g.html
- Čtvrtek 9. února 2012 v 16:52® skwor
kubas> Podle BVV by Robinson v Brně být měl. Kdo je tam bude mít jsem nehledal.
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:05® skwor
SURF> Hezkej reel. Jeden čas jsem ho sháněl – neúspěšně a tak jsem místo něj feeder osadil součastným Super GT-RC.
- Pondělí 30. ledna 2012 v 17:38® skwor
Tady posílám odkaz, inovací prošly očividně všechny řady. http://www.adler-wft.cz/…vijaky-RYOBI
- Pondělí 30. ledna 2012 v 17:35® skwor
osprey> Já právě myslel, že po těch letech klasického Zaubera nahradí ta černo-zlatá hrůza. Jestli inovovali ten původní, tak to bude jenom dobře.
- Pondělí 30. ledna 2012 v 17:17® skwor
Tak jsem myslel, že jak byly teď ty slevy na Ryobi (ecusimy, zaubery a další), že tyhle řady končí, resp. že se bude prodávat ten Zauber CF. Ale včera jsem kouknul na Adlera, a ty původní modely tam mají pořád, jenom s nějakou gumou na cívce (a za vyšší ceny).
- Pátek 27. ledna 2012 ve 12:12® skwor
SURF> Nechci kecat, ale mám pocit, že Black Hunter z nabídky zmizel. Ale v nové řadě HM-X by měl být prut s názvem Hunter a stejnými parametry.
- Pátek 20. ledna 2012 v 18:16® skwor
TOMMY CATFISH> Co něco od Robinsonu? V řadě diplomat je pár levnějších prutů v gramážích, co by tě mohli zajímat. Koukni třeba na pro-rybareni.cz
- Čtvrtek 19. ledna 2012 v 16:56® skwor
dam> Sice je to mimo téma, ale nevíš, jestli na letošek chystá Mivardi nějaké nové feedery? Na jejich webu jsem zatím nic nenašel.
- Neděle 15. ledna 2012 v 17:19® skwor
A největší sranda je, že to není jediná 20+ toho lovce
Zadejte si na googlu Maurizio Rossini a hledejte
- Neděle 15. ledna 2012 v 17:05® skwor
Ukradeno na FB, podle komentářů pod fotkou 139cm 28kg.