Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:14® skwor
skwor

Char> Taky jsem teď něco nakoupil. Spíš bych příští rok rád trošku cestoval a poznal zase jiné vody. Letos jsem měl jenom krajskou, tak to moc nešlo…

dam> Koukni na osobku.

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:06® skwor
skwor

dam> To je pravda, hází to do vody každý. Ale má to svoje kouzlo, mám tenhle styl vláčky rád.

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 17:56® skwor
skwor

dam> Já zatím příští sezónu nějak konkrétně neplánuju. Léto bude ale určitě jako tradičně ve znamení hladinovek, to je moje srdcovka :-) A pak je tu pořád ve hře možnost, že bych se podíval na Alandy.....Letos už z rybaření asi nic nebude, už přes týden je mi zle, ale protože zápočty jsou v plném proudu, tak volno nepřichází v úvahu :-((

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:46® skwor
skwor

dam> Minule jsem narazil na pár prutů podobných parametrů http://www.rsp-fishing.cz/…l-1-52m-0-3g to už si pro běžnou rybařinu moc představit neumím…

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:39® skwor
skwor

dam> Jasný, nic proti nim (nikdy jsem jejich pruty v ruce neměl). Jenom to je hezký příklad firmy, která se tomu součastnému trendu přizpůsobila a postavila na tom velkou část svého sortimentu. Stejně tak Pezon (se kterým chytám už pár let) a řada dalších.

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:06® skwor
skwor

osprey> Aby budoucnost nevypadala takhle :-)

foto/diskuze/privlac/2011/th-img46339.jpg
Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 14:43® skwor
skwor

osprey> Když se podíváš na ty párátka co má třeba Norstream, tak tahle doba už asi není daleko… Dřív jsem UL chytal, postupem času jsem od ní upustil a dneska jí provozuju jenom na malých potocích.

Úterý 13. prosince 2011 ve 21:43® skwor
skwor

Dredaty> Tu malou bych asi nevyužil. 30ce nemám co vytknout, dokonce jsem už koukal i za kolik se dá z venku pořídit ta americká bílá :-)

Úterý 13. prosince 2011 ve 20:57® skwor
skwor

Dredaty> Čau, ty Okumy mají všechny poměrně úzké cívky, proto je tam ta 20ka tak malinká. Je to jedna z posledních firem, co dodržuje pravidlo 20ka naviják = kapacita 100m dvacítky vlasce. Trio je na tom s kapacitou stejně jako VS. A ryobi 1000 a 2000 by snad měli mít cívku o stejném průměru, jenom 2000ka je hlubší.

Úterý 13. prosince 2011 v 18:08® skwor
skwor

Segoves> Aernose jsem zatím viděl jenom na obrázku :-) Tu Arcticu tu pár lidí má ve větších velikostech i na tahání větších nástrah a zatím si na ní nestěžovali.

Úterý 13. prosince 2011 v 17:54® skwor
skwor

Segoves> Zapomněl jsem – ta tisícovka má větší průměr cívky než 1000 u šíma a váží 260g

Úterý 13. prosince 2011 v 17:53® skwor
skwor

Segoves> http://www.sumcaruvsvet.com/…ARCTICA-1000 Lehčí a rozhodně hezčí než CFko zauber.

Sobota 10. prosince 2011 v 11:00® skwor
skwor
Už jste si někdo zatočili s tímhle?
Pátek 2. prosince 2011 ve 14:56® skwor
skwor

kubas> Tobě se ta černo zlatá věc líbí? :-) Starýho zaubera bych si klidně koupil, tohle bych na prut nedal :-)

Úterý 29. listopadu 2011 ve 21:17® skwor
skwor

osprey> Já to chápu, proto z jednoho zmasenýho okouna nedělám aféru.

Úterý 29. listopadu 2011 ve 21:11® skwor
skwor

osprey> Já nemám radost ani z jednoho… Bohužel nemám v okolí zrovna okounové vody, tak to vnímám trochu jinak. Ale ryba to je pěkná.

Pátek 25. listopadu 2011 v 16:13® skwor
skwor

ssg.Jimmy Wild> Zrovna ten prut co o něm píše osprey se při zlým pohledu nerozpadne :-D Mám verzi pro smekáč a přežívá i moje ne zrovna ukázkové zacházení.

Středa 23. listopadu 2011 ve 20:54® skwor
skwor

sethy> Aspoň že tak. Sám víš, že kolikrát když se něco změní, tak to nebývá k lepšímu :-)

Středa 23. listopadu 2011 v 16:32® skwor
skwor

BigMike> Mám desítku nebo osmičku, teď nevím.

sethy> Tu druhou generaci jsi namotanou neměl? Mám tu starší a ta už není ve všech průměrech. Celkem je mi sympatická i Millenium perch, tu zkusím příští rok.

Úterý 22. listopadu 2011 ve 21:03® skwor
skwor

hraji> S tou invisible doporučovanou sethym souhlasím. Letos jsem s ní během léta chytal taky a třeba proti FL to je paráda.